Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ντροπαλα Ramirezi?

rockislander
29-03-07, 17:28
Γεια σας παιδια!

Χθες αγορασα ενα ζευγαρι ραμιρεζι και απο χθες κρυβονται σε σκοτεινα μερη και δεν εχουνε φαει ουτε κινουνται συχνα? Ειναι συνηθισμενη αυτη η συμπεριφορα? Ποσο καιρο θελουν για να εγκληματιστουν πληρως στο νεο του περιβαλλον? Μηπως συμβαινει κατι αλλο?

Ευχαριστω

Yiannis59
29-03-07, 17:49
Σε δυο τρεις μέρες θα ξεθαρρέψουν εμενα την τριτη μερα γέννησαν ..... έτυχε πάντως σε πυκνοφυτεμένο οπως εμενα δεν τα βλέπω και πολύ αλλα την ωρα του φαγητού σκάνε μύτη

PascM
29-03-07, 18:29
Οι συνθήκες που τα έχεις? Ph - Σκληρότητες κλπ?

rockislander
29-03-07, 18:38
Οι συνθήκες που τα έχεις? Ph - Σκληρότητες κλπ?
Ph 7.2
Gh konta sta 10d

klaz
29-03-07, 18:46
υπαρχουν καλες κρυψωνες..?? μηπως εχεις δυνατο φωτισμο..???
..αλλες μετρησεις...?αλλοι κατοικοι..??
καθε ποτε αλλαζεις νερο..??
δωσε μας στοιχεια για το ενυδρειο σου....

rockislander
29-03-07, 18:56
υπαρχουν καλες κρυψωνες..?? μηπως εχεις δυνατο φωτισμο..???
..αλλες μετρησεις...?αλλοι κατοικοι..??
καθε ποτε αλλαζεις νερο..??
δωσε μας στοιχεια για το ενυδρειο σου....
NO3=0
NO2=0
kh=10d
Ammonia
den exo metriti alla prin mia vdomada itan ok.
Enydreio 100lt
Αλλαγες 20% μια φορα τη βδομαδα.
Συγκατοικοι 5 αρλεκινοι, 4 danio zebra, 1 dwarf gurami, 1 baby angelfish, 1 common pleco

κρυψωνες υπαρχουν δυο πυθαρια και πισω απο τα φυτα... Προσοχη το ενυδρειο εχει πλαστικα φυτα

klaz
29-03-07, 19:03
χρειαζεσαι σωστα υγρα τεστ....
αποκλειεται να εχεις νιτρικα 0.
προφανως μετρας λαθος,η το τεστ που χρησιμοποιεις εχει αστοχια υλικου...
με την αμμωνια χωρις μετρητη..???(τεστ εννοεις μαλλον...)πως ξερεις οτι εισαι ενταξει...??

rockislander
29-03-07, 19:21
χρειαζεσαι σωστα υγρα τεστ....
αποκλειεται να εχεις νιτρικα 0.
προφανως μετρας λαθος,η το τεστ που χρησιμοποιεις εχει αστοχια υλικου...
με την αμμωνια χωρις μετρητη..???(τεστ εννοεις μαλλον...)πως ξερεις οτι εισαι ενταξει...??
Εγω εχω τα στικς. δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παιρνω υγρα τεστ για καθε στοιχειο. Αυτα τα στικς δεν εχουν ενδειξη αμμωνιας. πρινα μια βδομαδα ομως μετρησα με υγρο τεστ ενος φιλου. Οσο για τα νιτρικα ειναι τοσο μικρη η χρωματικη διαφορα απο το 0 μεχρι το 1 που μπορει οντως να εκανα λαθος....

Thanx

klaz
29-03-07, 19:29
Εγω εχω τα στικς. Οσο για τα νιτρικα ειναι τοσο μικρη η χρωματικη διαφορα απο το 0 μεχρι το 1 που μπορει οντως να εκανα λαθος....

Thanxμε την πρωτη ευκαιρια φιλε μου,να τα αντικαταστησεις γιατι δεν ''δουλευουν'' σωστα....
αλλο το 1 αλλο το 0,και αλλο το 10......
καμμια σχεση τα νουμερα που μας ειπες με την πραγματικοτητα......
τεστ αμμωνιας και τεστ νιτρικων σε υγρα,καλο θα ειναι να τα βαλεις στο προγραμμα...δεν εχουν και καμμια περιουσια.....;)