Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου !

dr_yianni
29-03-07, 10:35
;) Δοκιμαστικα , σας στελνω μια φωτο του ενυδρειου μου, να δω πως φαινεται στο νετ, και να ακουσω-διαβασω καποιο σχολιο σας !

Lsourtzo
29-03-07, 12:25
καταρχάς έχει πολλές προοπτικές ...
θα πω τα αρχικά και τετριμμένα ...
μαύρο χαρτόνι σαν φόντο .. εφόσον δεν είναι διαμπερές το ενυδρείο ...
το κοχύλι νομίζω πρέπει να βγει ...
για τα ψάρια δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν μπορώ να τα διακρίνω ...
έχω την εντύπωση όμως ότι το δολάριο με το γκουράμη που μάλλον βλέπω δεν πάνε και τόσο μαζί ... αυτά ...
κατά τα άλλα το βρίσκω εξαιρετικό σαν πρώτη προσπάθεια !

george
29-03-07, 12:31
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14299

MiziGr
29-03-07, 14:49
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Lsourtzo και θα πώ επιπλέον πώς και η στάμνα μου κάνει κάπως!!!! Κατα τα άλλα είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια

John T
29-03-07, 15:28
Έχει όντως πολλές προοπτικές συγχαρητήρια.
Αυτό το ψάρι που είναι μαύρο-γκρι μονοδάκτυλος δεν είναι?
Μπορεί να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα;

dr_yianni
29-03-07, 15:37
3 leleupi, 2 altolabrologus compreciceps, 1 alt. calvus, 2 aulonacara maylandi ,6 μονοδακτυλοι, το γκουραμι εχει ξεμεινει απο παλαιοτερα, θα φυγει.
vision 450 lt

klaz
29-03-07, 15:40
..αγαπητε εκτος απο το γκουραμι,δεν κανεις μια προσπαθεια και για τους μονοδακτυλους....???
μπορει να ειναι και αυτοι μεσα σε νερο,και να μην φαινεται εμφανισιακα καποιο προβλημα.....αλλα πιστεψε με Υπαρχει.....;)

dr_yianni
29-03-07, 16:28
:smt026 Το θεμα περι μονοδακτυλων σηκωνει τεραστια συζητηση. Εχω ψαξει πολυ στο νετ, και οι αποψεις διαφερουν. Η μια μιλαει για υφαλμυρο, η αλλη για γλυκο, η τριτη για αλμυρο. Μια και δεν ειναι ξεκαθαρο, θα το κανω το πειραμα.

Takis
29-03-07, 16:31
:smt026 Το θεμα περι μονοδακτυλων σηκωνει τεραστια συζητηση. Εχω ψαξει πολυ στο νετ, και οι αποψεις διαφερουν. Η μια μιλαει για υφαλμυρο, η αλλη για γλυκο, η τριτη για αλμυρο.
Σιγουρα ομως δεν εχουν καμια δουλεια με την Τανγκανικα. Τους κρατουν συνηθως σε ενυδρεια μονους για να παρουσιαζουν και καποιο ενδιαφερον περα απο τις αναγκες τους.
Εμενα προσωπικα με ενοχλει το γεγονος οτι δεν υπαρχει καποια ομοιογενεια στις πετρες και τα αλλα αντικειμενα μεσα στο ενυδρειο. Αν ολες οι πετρες ηταν ιδιας συνθεσης και αρα ιδιας εικονας, θα μου αρεσε πιο πολυ και δεν θα μπερδευε το ματι.
Φυσικα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου...

dr_yianni
29-03-07, 17:53
Απο οτι ειδα υπαρχει τομεας με παρουσιασεις. Δεν το ειχα προσεξει ,παρακαλω τον μοδερατορα να αλλαξει αν θελει θεση στο ποστ αυτο.
Επισης, το θεμα συμβατοτητας ψαριων απο διαφορετικες λιμνες ειναι τεραστιο, και μια και εχω παρει αποφαση να κανω του κεφαλιου μου, ας μην το σχολιασουμε αλλο. :D Εφοσον ζουνε ειρηνικα και αγαπημενα, δεν θεωρω κακο το να συνεχισουν να κανουν παρεα.

Takis
29-03-07, 18:11
μια και εχω παρει αποφαση να κανω του κεφαλιου μου, ας μην το σχολιασουμε αλλο.
Τοτε τι αλλο να σχολιασουμε; :D

leonm
29-03-07, 20:08
Παράταιρη η σύνθεση, παράταιρη και η "διακόσμηση".

crazyio
30-03-07, 19:42
Όταν αρχίσουν όμως τα προβλήματα εδώ θα έρθεις για να πάρεις απαντήσεις.....
Αλλά έτσι είναι συνήθως .... "σας γράφω,κάνω του κεφαλιού μου, μέχρι να σας χρειαστώ..."
anyway.
δεν είναι επιθετικό το μήνυμα προς εσένα Dr_Υianni...... απλά τέτοια "υφάκια" τα σνομπάρω γενικά στην ζωή μου είτε σε boards, είτε το ΙRC παλαιότερα, και κατα πόσο στην πραγματική ζωή .....
Απόψεις είναι αυτές και διαφέρουν.

Υ.Γ βάλε μαύρο χαρτόνι
Υ.Γ 2 είναι πολύ FLAT για κιχλίδες κατ' εμέ.
Υ.Γ 3 πολύ ανομοιογένεια .....
Υ.Γ 4 όχι και τόσο κακή προσπάθεια για πρώτη παρουσίαση.

lasal
30-03-07, 23:27
;) Δοκιμαστικα , σας στελνω μια φωτο του ενυδρειου μου, να δω πως φαινεται στο νετ, και να ακουσω-διαβασω καποιο σχολιο σας !
Είπες οτι θέλεις να ακούσεις.
Ομως μας ακούς? :)
Οσο για την σύνθεση και την διακόσμηση μονον ενα μπορώ να πω
Μπορείς και καλύτερα.
καλή συνέχεια στην προσπάθεια

msigouros
31-03-07, 00:44
Ενα γενικό μπερδεγουέι;) ;) ;) ;) ;)
Μην κάνεις σαν παιδάκι.Τα παιδιά εδώ εχουν φάει ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να αποκτήσουν και να προσφέρουν γνώσεις που είναι δύσκολα προσβάσιμες.
Ολοι εδώ τουλάχιστων προσπαθούμε να προσομοιώσουμε οσο το δυνατόν το φυσικό περιβάλον των ψαριών που φιλοξενούμε στα ενυδρεία μας.
Και τέτοιες κρίσεις και προτάσεις θα πάρεις.
Φιλικά Μιχάλης:smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039

GhostShip
31-03-07, 02:37
Δεν μου αρέσει καθόλου το ενυδρείο σου, οι πιθανότητες βελτίωσης του είναι τεράστιες... Νομίζω πως αν ψάξεις λίγο το θέμα της διακόσμησης ώστε να κάνεις την εμφάνιση του ποιό "φυσική" θα δείξει κλάσεις ανώτερο, άσε που θα είναι πολύ καλύτερα και για τα ψάρια(καλύτερα να κοιτάξεις λίγο και τη σύνθεση τους η οποία είναι λανθασμένη αυτή τη στιγμή). Οι μονοδάκτυλοι σε αλμυρό νερό? Θαλασσινό δηλαδή? Πρώτη φορά το ακούω αν και δεν έχω ψάξει πολύ το είδος, γνωρίζω όμως πως θέλουν κι αυτά το αλατάκι τους, anyway το ό,τι έχεις αποφασήσει να κάνεις του κεφαλιού σου δε το σχολιάζω καν...

Εφοσον ζουνε ειρηνικα και αγαπημενα, δεν θεωρω κακο το να συνεχισουν να κανουν παρεα.

Καταλαβαίνεις τι λες? Δηλαδή επειδή ζουν ειρηνικά(ως τώρα) σημαίνει πως πρέπει και να ζουν στο ίδιο ενυδρείο? Δηλαδή οτι ζει ειρηνικά ας το βάλουμε στο ίδιο ενυδρείο? LoL Και δεν έχει σημασία τι θεωρείς εσύ αλλά τι επιβάλεται να γίνεται με τη σύνθεση των ψαριών βάση χρόνιας μελέτης που έχει γίνει και γίνεται για το συνδιασμό και τις απαιτήσεις τους!

απλά τέτοια "υφάκια" τα σνομπάρω γενικά στην ζωή μου είτε σε boards, είτε το ΙRC παλαιότερα

Έλα δικός μου είσαι :D Μπαίνεις ακόμα irc? (άκυρο)

crazyio
31-03-07, 15:41
Έλα δικός μου είσαι :D Μπαίνεις ακόμα irc? (άκυρο)

Όχι. Δεν μπαίνω πλέον IRC.
Έμπαινα για πολλά χρόνια απο το '98.
Σταμάτησα να μπαίνω πριν 2-3 χρόνια και απο τότε ησύχασε το κεφάλι μου. ;)

Sorry για το άκυρο του ποστ.
Αν θές κάτι άλλο φίλε Ghostship περι του θέματος με ΠΜ.