Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πυροσβεστηρας 6kgr για co2

Μικρος
22-03-07, 23:18
Καλησπερα

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω για μπουκαλα CO2 απο κοινο πυροσβεστηρα?

netblues
23-03-07, 00:32
Αν ειναι απο πυροσβεστηρα για co2, και αφου ανοιχτει, βγει το "σουρουκι" και αντικατασταθει το κλειστρο πυροσβεσης απο διακοπτη με καταλληλο σπειρωμα για τα μανομετρα.. Ναι γινεται.

bas_754
23-03-07, 16:26
διακοπτης με καταλληλο σπειρωμα για τα μανομετρα?????
που μπορουμε να το βρουμε αυτο?

netblues
23-03-07, 16:37
Στα πυροσβεστικα ειδη...
Γενικοτερα ομως χωρις τα καταλληλα εργαλεια δεν γινονται τετοιες δουλειες..

caverman
23-03-07, 16:46
Τις εργασίες αυτές θα τις κάνει επαγγελματίας γιατί η μπουκάλα (αν είναι κατάληλη για CO2 ) θα πρέπει να ελενχθεί επιπλέον πριν γεμίσει...

Το κόστος συνολικά είναι πολύ μικρό.

Πάντα καλά,

Caverman

Μικρος
26-03-07, 18:22
Τις εργασίες αυτές θα τις κάνει επαγγελματίας γιατί η μπουκάλα (αν είναι κατάληλη για CO2 ) θα πρέπει να ελενχθεί επιπλέον πριν γεμίσει...

Το κόστος συνολικά είναι πολύ μικρό.

Πάντα καλά,

Cavermanκαλησπερα σας παιδια

Ωχ!ωχ!Τι να πω πριν κανα μηνα πεταξα καμια 15 πυροσβεστηρες απο 3-10 κιλα.εχω συνεργειο και επρεπε να τα αντικαταστησω με νεους που τηρουν τις προδιαγραφες Ε.Ε....θα κοιταξω μηπως εχει μηνει τιποτα σε αυτον που τους εδωσα.Σκοπος μου ειναι να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο συστημα co2/ph controller.εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια του εγχειρηματος.
βεβαια χθες εφτιαξα ενα DIY απο αναψυκτικο και μου βγαζει ι φουσκαλα καθε 1 δευτ.Θα πρεπει να εχω κατι υπ'οψιν μου αυτες τις μερες ?εννοω ph,kh ?

bas_754
29-03-07, 20:59
δηλαδη να παραγγειλω πρωτα τα μανομετρα και μετα να ψαξω για μπουκαλα και διακοπτη η το αντιθετο.
φοβαμαι οτι μπορει να μην ταιριαζουν

netblues
29-03-07, 21:06
Με τα μανομετρα ανα χειρας θα εισαι σιγουρος..
Τη στιγμη μαλιστα που παιζουν και αμερικανικα και μετρικα σπειρωματα καμια φορα...
Υπαρχουν βεβαια δοκιμασμενες λυσεις που εχουν αναφερθει εδω μεσα αρκετες φορές, και μαλλον μικρου συνολικου κόστους.

chris the trik
31-03-07, 00:53
Θα συμφωνήσω με τον netblues πάρε καλύτερα πρώτα τα μανόμετρα και μετά αγόρασε φιάλη. Το θέμα αυτό έχει αναλυθεί και από τον taito και από άλλους συνχωμπίστες πιστεύω διεξοδικά τι συμφέρει και από πού να προμηθευτή κάποιος τα παρελκόμενα για να βάλει στο ενυδρείο CO2. Εγώ έκανα το λάθος και πείρα από την αμερική μαζί με τον πεχα κοντρολερ και μανόμετρα που δεν κάνουν οι βόλτες που έχει για να βιδώσει στην μπουκάλα και όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα δεν έχω βρει λύση, εδώ στα Τρίκαλα φυσικά, η ελπίδα μου είναι μόνο ένας με τόρνο ,αφού όμως ρώτησα άλλους δύο με τόρνο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.