Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : SAE ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ....

LEON13
22-03-07, 16:04
Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα Juwel trigon 190, με το εσωτερικό φίλτρο και τις λάμπες του εργοστασίου 2Χ18. Επειδή έχω πρόβλημα με bba άλγη είπα να πάρω τα περιβόητα αυτά ψαράκια. Στην αρχή έβαλα ένα κοπαδάκι των 4 μετά από λίγο καιρό είχαν μείνει 2. Πήρα άλλα 2, μετά από μία εβδομάδα έμεινε 1. Αυτό το 1ζει πάνω από 20 μέρες μόνο του. Αποφάσισα λοιπόν να του βρώ παρέα μιας και μετά το χλωρινόλουτρο των φυτών ξαναέκανε την εμφάνισή της η άλγη, πηρα λοιπόν άλλα 3. Μέσα σε 3 μέρες έχει μείνει μόνο 1.
Η σύνθεση σε ψάρια του ενυδρείου μου είναι:
1 σκαλάρι (5 ετών)
1 pleco
2 pakistan loach
1 drawf gurammi
1 black gost
2 κουλι
3 ξιφοφόρους(θα δωθούν την Παρακευή σε άλλο ενυδρειόφιλο)
Υπάρχει περίπτωση κάποιο από αυτά τα ψάρια να κάνει κακό στα SAE;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

netblues
22-03-07, 16:27
To black ghost τι κανει τα βραδια ?
Αμα ηταν και μικρα τα σαε...

heiko27
22-03-07, 16:49
To black ghost τι κανει τα βραδια ?
Αμα ηταν και μικρα τα σαε...
Σιγουρα το Black ghost :smt045:smt045

george
23-03-07, 10:25
Παλιοχαρακτήρας :smt044

LEON13
26-03-07, 18:02
Μάλλον αυτός ο παλιοχαρακτήρας φταίει. Θα δούμε μήπως βρώ άλλο τρόπο να καταπολεμήσω τη bba γιατί είμαι στην 3η ημέρα εφαρμογής και οξυζενέ και ακόμη τίποτα. Δυστυχώς το black gost είναι ένα ψάρι που μου αρέσει πολύ!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

leonm
26-03-07, 18:24
Θα δούμε μήπως βρώ άλλο τρόπο να καταπολεμήσω τη bba γιατί είμαι στην 3η ημέρα εφαρμογής και οξυζενέ και ακόμη τίποτα.
To οξυζενέ δεν κάνει τίποτα στη bba, γι αυτήν είναι το excel.Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλά για τη bba.