Επιστροφή στο Forum : Για σένα halvadouko.......
Δες τι βρήκαμε εχθές το πρωί στο μαγαζί. Σκεφτήκαμε να στο στείλουμε ώστε να μπορείς να τους την πεις γενικά και αόριστα...:lol:
http://i163.photobucket.com/albums/t314/kostis78/17032007159copy.jpg
Είναι τόσο γενικό και αόριστο αυτό που βρήκατε....που και ο Χαλβάς θα δυσκολευτεί :confused::confused::confused:
Μαλλον πρεπει να ειναι μια ανουμπια που ανθιζει..:rolleyes:
Είναι ανούμπια με το μπουμπούκι της βρε παιδιά! Που το είδατε το αόριστο?
το αοριστο ηταν οταν η φωτο ηταν μικροτερη μετα εγινε διορθωση και μεγαλωσε...
:D :D :D :D Τα κάνει αυτά ο Κουστάκης :D :D Δεν τα παει καλά με τις φωτό τελικά αυτό το παιδί!!!:smt033 :smt082
Καλά τι το περίεργο έχει μια ανούμπια που ανθίζει;
Και μάλιστα για τον χαλβά μας;;;:confused: :smt040 :smt040 :smt040
:smt117 να και ο άλλος ο κακούλης :D :smt081 Βρε μην τον πειράζετε τον Χαλβά μας! Έχει πάρει στο παρελθόν ανούμπιες με άνθος αλλά δεν του ξανανθίσαν! Γιατι?
Μπαααα Photoshop είναι, οι anubias δεν ανθίζουν ποτέ, σας λένε ψέματα :smt022 :smt022 :smt022
Μπαααα Photoshop είναι, οι anubias δεν ανθίζουν ποτέ, σας λένε ψέματα :smt022 :smt022 :smt022
ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕ UHU τον είδα .....τον είδα γιωργάκο:smt040 :smt040 :smt040 :smt040
το αοριστο ηταν οταν η φωτο ηταν μικροτερη μετα εγινε διορθωση και μεγαλωσε...
Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.:D
Και το θέμα μας είναι ότι στη συνάντηση είπα στο Γιώργο ότι θα του βρω ανούμπια με λουλούδι.
Και του βρήκα.!
Βέβαια εάν θέλεις Μιχάλη, μπορώ να την μεγαλώσω ξανά ή να την μικρύνω κι' άλλο σε βαθμό που να μην φαίνεται καθόλου...:!:
Ψέμματα εγώ??????????????-+9-+9-+9
Γιώργο να την κάνω ένα πακετάκι και να την στείλω;;;;;;;
Σκεφτήκαμε να στο στείλουμε ώστε να μπορείς να τους την πεις γενικά και αόριστα...
Μ Η Ν .........Τ Ο Λ Μ Η Σ Ε Τ Ε !!!!! :smt021:smt075:smt064
Μ Η Ν .........Τ Ο Λ Μ Η Σ Ε Τ Ε !!!!! :smt021:smt075:smt064
Γεια σου Μαριλένα.:smt039
Τι κάνεις;
Γιατί να μην τολμήσουμε;
Γεια σου Μαριλένα.:smt039
Τι κάνεις;
Γιατί να μην τολμήσουμε;
Και πως θα του τη λέω εγώ μετά ?????
Ξέρεις τι απόλαυση είναι κάθε φορά που βλέπω ποστ με άνθος να στέλνω στο χαλβά χαιρετίσματα ? :smt044
Ε..... δεν είπα εγώ ποτέ ότι η καλωσύνη είναι ένα από τα προτερήματά μου !! :smt077 :D:D:D
Υ.Γ. Γειά και από μένα :smt039
Tι τραβάω ο άνθρωπος !!! :D
Έχω μια στο μαγαζί η οποία δεν είχε άνθος! Προχθές που την κοιτούσαμε με τον Πάνο (liolios) είδαμε το μπουμπουκάκι της!!! :D :D :D
:smt040:smt040:smt040:smt040:smt040:smt040:smt040: smt040
Έχω μια στο μαγαζί η οποία δεν είχε άνθος! Προχθές που την κοιτούσαμε με τον Πάνο (liolios) είδαμε το μπουμπουκάκι της!!! :D :D :D
χιχιχιχιιιιι... δικός μας κι αυτός !!! Εμπαινε !!!! :smt077
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.