Επιστροφή στο Forum : ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?
Παιδια καμια προταση για ψαρια σε 50 λιτ? εκτος απο cory's kai nanokixlides.
χτεσινες μετρησεις :
ammοnia 0
no2 0
no3 o
kh 11
gh 15
ph 6.5
ελεγα για 2 Colisa lalia( α-θ ) και για 6 cardinal.
Γιώργο δεν ξέρω τι σου αρέσει... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ζωοτόκα ή tetras
ammοnia 0
no2 0
no3 o
είσαι σίγουρος ότι είναι στρωμένο το ενυδρείο ???
δεν ρίχνεις λίγο τροφούλα να δούμε τι θα γίνιε με τα νιτρικά ...
με βάζει σε σκέψεις που είναι 0 !!! όλα 0 !! σαν να μετρησες νερό βρύσης είναι !!
ΟΥΠΣ συγνώμη παίδες νο3 12.5 από το δίκτυο.
Lsourtzo κι όμως η βρύση μου έχει 12.5 νο3.:cool::cool:
η ερώτηση μου η πρώτη είναι αν μπορούν αυτά να συνυπάρξουν σε αυτά τα λίτρα να μην κυνηγάει το ένα το άλλο να μην έχουμε αψιμαχίες
τιποτα βρε παιδια?καμια προταση συμβουλη?αν μπουν 2 γκουρανι αρσενικα πρόκειται να επιβιωσουν?
τιποτα βρε παιδια?καμια προταση συμβουλη?αν μπουν 2 γκουρανι αρσενικα πρόκειται να επιβιωσουν?
σε 50 λίτρα ???
δύσκολος !!
αλλά νομίζω εξαρτάτε και απο το είδος !
γιωργο μην βαλεις 2 αρσενικα colisa lalia θα χεις τσαμπουκαδες εγω ειχα και σε 160λιτρα...ενα ζευγαρακι θα ναι τελειο μπορει να υστερουν σε χρωμα τα θυληκα αλλα και παλι ειναι εμορφα...:D
ενα ζευγαρακι θα ναι τελειο μπορει να υστερουν σε χρωμα τα θυληκα αλλα και παλι ειναι εμορφα...:D
Eχει δικιο ο Κωστας.Θα δεις συμπεριφορες απιστευτες.κι αν ειναι φυτεμενο και μονα τους...Για κοιτα τι λενε και οι πιο εμπειροι εδω :http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15962
Στο δικο μου,μες στον αχταρμα και ειναι ολο σβουρες κι αγκαλιασματα...:D
Zorba_The_Freak
10-03-07, 22:28
Σκέψου και τα dwarf puffers. 1m+3f μπαίνουν άνετα σε 50 λίτρα.
Zorba_The_Freak άρχισες να με ψηνεις τώρα.καταρχάς όμως το πρώτο που ρωτάω στην Ελλάδα έρχονται τέτοια ψαριά?είναι εύκολο να τα βρει κανείς?
αθηνα τα pufferakia τα βλεπω παντως λογικα και θεσσαλονικη καλλη επιλογη αλλα τελειως διαφορετικο απαυτο που σκευτεσαι πρεπει να αποφασισεις αν θα κανεις και αλλο species η οχι....:D
Zorba_The_Freak
11-03-07, 08:44
Zorba_The_Freak άρχισες να με ψηνεις τώρα.καταρχάς όμως το πρώτο που ρωτάω στην Ελλάδα έρχονται τέτοια ψαριά?είναι εύκολο να τα βρει κανείς?
Το Water inn τα φερνει τακτικά. Τα πρώτα τα πήρα στις 16 Δεκεμβρίου και το προηγούμενο Σάββατο ξαναπήρα.
Για άλλα καταστήματα δεν ξέρω.
Και δεν χρειάζεται το ενυδρείο να είναι species. Τα συγκεκριμμένα puffer μπαίνουν άνετα με ότος και κούλι και με πολυ καλές πιθανότητες μπαίνουν και γαρίδες. Πάντα βέβαια εξαρτάται και από το χαρακτήρα των συγκεκριμμένων ψαριών.
αθηνα τα pufferakia τα βλεπω παντως λογικα και θεσσαλονικη καλλη επιλογη αλλα τελειως διαφορετικο απαυτο που σκευτεσαι πρεπει να αποφασισεις αν θα κανεις και αλλο species η οχι....:D
φίλε μου αν βάλω puffers θα βάλω μόνο puffers.τώρα για ποιο ειδος μιλαμε οτι μπαινει σε 50 λιτ?επιστημονικη ονομασια εννοώ
ψήνομαι ψήνομαι:):):)
κάτι τετοιο? http://www.pufferlist.com/puffer/freshpuff.php?puffid=2
Zorba_The_Freak
11-03-07, 10:13
φίλε μου αν βάλω puffers θα βάλω μόνο puffers.τώρα για ποιο ειδος μιλαμε οτι μπαινει σε 50 λιτ?επιστημονικη ονομασια εννοώ
ψήνομαι ψήνομαι:):):)
Carinotetraodon travancoricus
Δες και στο www.dwarfpuffers.com
Zorba_The_Freak αρσενικά με θηλυκά έχουν διαφορές?ξεχωρίζουν δλδ.
κατι άλλο με τα σαλιγκάρια τι κάνεις?μιλάμε μόνο για ζωντανά σαλιγκάρια ενυδρείου?
προς mods : το θέμα μπορεί να μεταφερθεί στην ανάλογη κατηγορία?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.