Επιστροφή στο Forum : Τροφές για θαλασσινά.
Ήθελα να μου προτείνετε κάποιες ποιοτικές τροφές για θαλασσινά ψάρια εκτός από tetra.
Παράδειγμα οι Ocean Nutrition (pellet) θεωρούνται από τις καλές ; υπάρχουν Ελλάδα ;
Διάβασα σε ξένο post ότι μπορεί να μάθει να τις τρώει ο μανδαρίνος.
Ενδιαφέρομαι και για τον μικρό μου clarkii που δεν φαίνεται να τρώει τα flakes της tetra.
Χρησιμοποιώ την formula one της ocean nutrition (flakes) και τα ψαράκια μου την τιμούν όλα. Ακόμα και ο μανδαρίνος την τσίμπαγε (αν του έφτανε μπροστά του κάνα φυλλαράκι)…
Εγω εχω παρει σε flakes :
Formula one , Formula Τwo και Prime Reef της Ocean Nutrition και τις εχω αναμιξει σε ενα κουτακι ...ετσι τρωνε καλα ολα τα ψαρια και υπαρχει ποικιλια χωρις να χρειαζονται πολλες κινησεις.
Στο toby δινω ολοκληρο αποξηραμενο γαριδακι της Omega για να ροκανιζει τα δοντια του :D
Από ότι καταλαβαίνω η ocean nutrition είναι από τις πολύ καλές εταιρίες κατεργασμένων τροφών για τα ψαράκια μας.
Θα ήθελα να μου πείτε αν εισάγονται στη Ελλάδα γιατί εδώ Χανιά δεν τις έχω δει σε ράφι pet-shop.
Αθηνα υπαρχουν παντου, πληρης γκαμα και σε καλες τιμες ...;)
O Γιώργος από Ζωοφιλία ξέρεις αν έχει να του πω να μου στείλει. Ενδιαφέρομαι για Formula one και Formula two (σε marine pellet) και σε μικρές συσκευασίες για δοκιμή.
Η prime reef που αναφέρεις τι είναι ;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.