Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τι σας λέει αυτό το φίλτρο?

gewre
02-03-07, 16:58
http://www.aquariumlife.net/projects/diy-filter/19.asp

Strahos
02-03-07, 17:12
για τι ενυδρείο?

gewre
02-03-07, 17:32
Για κανα 60 λίτρα πιστεύω καλά είναι.

Strahos
02-03-07, 17:57
εκτός του ότι είναι κακάσχημο από μόνο του, το φαντάζεσαι σε κάνα μήνα πως θα έχει γίνει?

gewre
02-03-07, 18:14
Το καλό είναι ότι είναι σχετικά μικρό σε όγκο και μπαίνει χαμηλά, άρα κρύβεται εύκολα ακόμα και από μικρά φυτά.

PascM
02-03-07, 19:21
Και με την άλγη που θα έχει πιάσει θα κρυφτεί ίσως λίγο ακόμη!

Strahos
02-03-07, 19:33
μήπως συμφέρει να αγοράσεις έτοιμο? πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις από κάτι τέτοιο? εγώ δεν θα το επιχειρούσα πάντως και δεν ξέρω και τι ποιότητας φιλτράρισμα θα μπορούσε να πετύχει...

PascM
02-03-07, 19:34
Απο φιλτράρισμα καλά θα τα πάει από ασχήμια μάλλον καλύτερα.

Strahos
02-03-07, 19:39
πιστεύω με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις ένα ωραιότατο έτοιμο φιλτράκι εσωτερικό ή ακόμα καλύτερα εξωτερικό, στο χόμπυ αυτό σημαντικό ρόλο νομίζω παίζει και η αισθητική. τώρα αν έχεις πολλές γεννήστρες και σ'ενδιαφέρει απλά να κάνεις την δουλειά σου τότε καλό είναι κι αυτό

gewre
02-03-07, 20:00
Απλά έχω το σφουγγάρι και την αντλία και ψάχνω παραλλαγές του Αμβούργου.

Κάτι να πιάνει λιγότερο χώρο.

crazyio
02-03-07, 20:04
αν έχεις τα υλικά τότε κάντο .....
και να μην το βάλεις στο ενυδρείο θα το έχεις σε περίπτωση ανάγκης .. ;)
είναι μεγάλη υπόθεση στο χόμπυ μας να υπάρχει μια καβάτζα ειδικά σε φίλτρο, θερμοστάτη κτπ ..

MiziGr
02-03-07, 22:08
Κάντο αλλά μόνο για καβάντζα! Πραγματικά το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άθλιο

halvas69
02-03-07, 22:14
Μια χαρά φίλτρο είναι, κυρίως για μικρά ενυδρεία που φιλοξενούν νεογέννητα κλπ και δεν θέλουμε να μας ρουφήξει κανένα πιτσιρίκι.
Βουρ στον πατσά.

gewre
02-03-07, 22:48
Μια χαρά φίλτρο είναι, κυρίως για μικρά ενυδρεία που φιλοξενούν νεογέννητα κλπ και δεν θέλουμε να μας ρουφήξει κανένα πιτσιρίκι.
Βουρ στον πατσά.

Για τη γεννήστρα που έχω φτιάξει το θέλω και θα τη χρειαστώ σύντομα.

crazyio
04-03-07, 02:54
ρε παιδία τι άθλιο και μη άθλιο ...
ένα hand made φίλτρο είναι που κάποιους μπορεί να εξηπηρετίσει και κάποιους όχι.
Φυσικά και δεν είναι τόσο ευπαρουσίαστο όσο τα εργοστασιάκα αλλά είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση για ενυδρεία-γεννήστρες ή για έκτακτη ανάγκη.
αν έχεις τα υλικά κάντο. σίγουρα θα έρθει η μέρα που θα το χρειαστείς.

Takis
04-03-07, 21:28
Για ενυδρειο που δεν θα το εχουμε για μοστρα, αλλα για να βαλουμε μικρα, αυτο το φιλτρακι ειναι μια χαρα. Απλα θα ειναι λιγο πιο δυσκολο στο καθαρισμα οταν θα χρειαζεται, ειδικα αν μπει και χαλικι ή αμμος στο ενυδρειο.
Αφου εχεις τα υλικα, θα σου κανει την δουλεια σου, αρκει να το στρωσεις σωστα.

serifios
04-03-07, 22:27
ρε παιδία τι άθλιο και μη άθλιο ...
ένα hand made φίλτρο είναι που κάποιους μπορεί να εξηπηρετίσει και κάποιους όχι.
Φυσικά και δεν είναι τόσο ευπαρουσίαστο όσο τα εργοστασιάκα αλλά είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση για ενυδρεία-γεννήστρες ή για έκτακτη ανάγκη.
αν έχεις τα υλικά κάντο. σίγουρα θα έρθει η μέρα που θα το χρειαστείς.

Πολυ πρακτικο για ενυδρειο μαιευτηριο και με μαυρο σφουγγαρι σε συνδιασμο με μαυρο φοντο δεν θα φαινεται και τοσο οσο με το μπλε.

GODLIGHT
06-03-07, 02:39
το ειχα δοκιμασει και εγω πιο παλια για ενα 60λιτρο που χρειαστικα για μικρα και μου δουλεψε μια χαρα.τωρα απο αποψη αισθητικης δεν με χαλασε και πολυ για την δουλεια που το ηθελα.παντος ειναι ωραιο κατα την γνωμη μου να μπορουμε να κανουμε δικες μας κατασκευες να δουλευουν και να εχουμε καλο αποτελεσμα, αν αφησουμε το θεμα αισθητικης.

GP250381
10-03-07, 14:51
τα φιλτρα δουλευουν μια χαρα.παρε μια ιδεα απο διαφορες κατασκευες