PDA

Επιστροφή στο Forum : Τεχνητές Πέτρες


jstiva
27-02-07, 13:56
Κάνοντας μια επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Praktiker είδα να έχουν τεχνητές πέτρες που χρησιμοποιούνται σαν επικάλυψη εξωτερικών τοίχων. Εχει κανείς χρησιμοποιήσει τέτοια υλικά σε ενυδρεία, δεδομένου ότι είναι πολύ ελαφρύτερα από πέτρες?
Το θέμα είναι πόσο ασφαλή είναι για τα ψάρια και να μην περιέχουν τίποτα περίεργα χημικά....

steady
27-02-07, 16:41
λες κατι που μοιαζουν σαν καρυστου ετσι?τις εχει τερμα δεξια οπως μπαινεις στο μαγαζι στο ταυρο ε?καποιος τις εχει βαλει για backround εδω μεσα νομιζω αλλα δεν θυμαμαι τιποτα σιγουρο...

jstiva
28-02-07, 09:25
Εχει διάφορα σχέδια και χρώματα.... Τις έχει στο τμήμα με τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής.

Το σημαντικό σε αυτές είναι ότι είναι πολύ πιο ελαφρές από τις φυσικές πέτρες και άρα κολλιούνται καλύτερα και ευκολότερα. Επίσης κόβονται και ευκολότερα - με κοινό πριόνι νομίζω. Το θέμα είναι να κάνουν για το σκοπο που τις θέλουμε

GODLIGHT
24-03-07, 01:41
αχα δεν μπορω να ξερω κατι γιατι δεν εχουμε πρακτικερ εδω αλλα αν υπατχει κανεις που γνωριζει οτι δουλευουν καλα χωρις προβλημα θα κανω τον κοπο να το επισκευτω.

MANOS74
17-05-07, 14:31
Τις έχω δει και εγώ ρε παιδιά και τις ζαχαρώνω. Ολο παω και τις βλέπω αλλα δεν αποφασίζω να τις αγοράσω. Ποιός ξέρει από τι υλικά έχουν κατασκευαστεί φανταζομαι ότι αυτοί που τις φτιάχνουν δεν έχουν σκεφτεί ότι θα υπαρχουν τρελοί που θα θέλουν να τις βάλουν ντεκόρ σε ενυδρείο ώστε να τις βγάζου ``οικολογικές``.
τι λέτε?

Πάντως όποιος μάθει κάτι παραπάνω ας πει και στους υπόλοιπους.

φιλικά

Μάνος:neutral: