Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Εισαγωγή Μονομάχων

Zorba_The_Freak
22-02-07, 12:58
Εδώ και καιρό προσπαθώ να βρώ μονομάχους halfmoon και crowntail στα καταστήματα αλλά δεν έχω βρεί τίποτα. Έχουν έρθει βέβαια κάποιοι crowntail αλλά τίποτα αξιόλογο (τουλάχιστον δεν είδα εγώ).

Κάποιο μαγαζί που είχε πει ότι θα κάνει εισαγωγή, τελικά έφερε τους συνηθισμένους.

Ηθελα να δω αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους να κάνουμε καμία απευθείας εισαγωγή πχ από Ταϋλάνδη.

Ξέρω ότι κάποιοι το έχουν κάνει στο παρελθόν και η εμπειρία τους θα ήταν πολύτιμη καθώς προσωπικά φοβάμαι ότι δεν θα έρθουν έγκαιρα-ζωντανά τα ψαράκια.

Για πέστε πως βλέπετε την σκέψη μου...

Zorba_The_Freak
23-02-07, 09:32
Προφανώς δεν ενδιαφέρεται κανείς...

muthos
23-02-07, 10:39
το εχεις ψαξει για την εισαγωγη απο ταιλανδι?

Zorba_The_Freak
23-02-07, 10:55
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα... Απλά είδα στο aquabid εκτροφεις να λένε για απευθειας αποστολή με EMS (δεν την ξέρω) με κόστος 45-50 ευρώ για 1-8 ψάρια. Ποιο πολυ με ανυσηχει απο τη στιγμή που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

Τα πράγματα θα ήταν πολυ πιο εύκολα αν βρισκόταν Ευρωπαίος Εκτροφέας...

deMetrIs
23-02-07, 14:35
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα... Απλά είδα στο aquabid εκτροφεις να λένε για απευθειας αποστολή με EMS (δεν την ξέρω) με κόστος 45-50 ευρώ για 1-8 ψάρια. Ποιο πολυ με ανυσηχει απο τη στιγμή που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

Τα πράγματα θα ήταν πολυ πιο εύκολα αν βρισκόταν Ευρωπαίος Εκτροφέας...
tip:αν ειναι να φερεις περιμενε μεχρι να ζεστανει ο καιρος και οχι τωρα

Maverick
23-02-07, 14:36
Αν κάνεις μία αναζήτηση, θα βρεις ποστς από παρόμοιες προσπάθειες που έχουν γίνει στο παρελθόν. Την πρώτη φορά που παρήγγειλα (από Ταυλάνδη), ήρθαν αμέσως και όλα μια χαρά. Τη δεύτερη, τα κράτησαν στο τελωνείο και ζήταγαν εκτελωνιστή, χαρτί από κτηνιάτρους κλπ, με αποτέλεσμα, όταν κατάφερα να τα οργανωσω όλα αυτά (από την Κρήτη!), να είναι πλέον αργά για τα ψάρια... Ψάξτο αρκετά και είναι όντως καλύτερα να βρεις εκτροφέα από Ευρώπη (Γερμανία, Ολλανδία και Αγγλία ασχολούνται πολλοί), αλλιώς να βρείς κάποιον εκτροφέα που να συνεργάζεται με κάποιον transhipper (στέλνει τα ψάρια σε αυτόν και κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και με μετά τα στέλνει σε σένα). Καλή τύχη...!
Μπορεί να ενδιαφερθώ και εγώ για κανένα ζευγάρι, στέιλτε μου κανα πμ αν κανονίσετε ;)

Mariel
24-02-07, 00:18
συμφωνω με το Δημητρη οτι ο καιρος τωρα ειναι ακομα ασχημος για εισαγωγη.δοκιμασε τον Yia L. απο Γαλλια(hmongbettasbreeder)-http://www.hmongbettasbreeder.t2u.com/

Zorba_The_Freak
24-02-07, 21:35
Ευχαριστώ για το λινκ Μαριελ.

Μόνο που τα γαλλικά μου είναι ανύπαρκτα και δεν έβγαλα άκρη.

deMetrIs
24-02-07, 23:14
συμφωνω με το Δημητρη οτι ο καιρος τωρα ειναι ακομα ασχημος για εισαγωγη.δοκιμασε τον Yia L. απο Γαλλια(hmongbettasbreeder)-http://www.hmongbettasbreeder.t2u.com/
ε! αυτος ο κυριος εχει τους μονομαχους σε ποτηρακια :smt074

Mariel
25-02-07, 03:02
αν θελεις στειλ'του ενα ε-μαιλ ζητωντας πληροφοριες,μιλαει αγγλικα ;)

Δημητρη,σε ποτηρακια τους εχει??ειχα δει και πιο παλια το σαιτ του και δεν το'χα προσεξει!παντως θεωρειται πολυ καλος εκτροφεας στην Ευρωπη.