PDA

Επιστροφή στο Forum : Λόγοι αναβολής ημερομηνίας ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ


Filou
21-02-07, 23:57
Τί πρόβλημα προέκυψε δηλαδή? Εξηγείστε μας τουλάχιστον...

Liolios
22-02-07, 00:26
Ως γνωστόν μετά την κοπή της πίττας είχε κανονιστεί ένα τραπέζι στο εστιατόριο "Τουρλού Τουρλού" στην Πλατεία Μέμου. Επειδή η κράτηση έχει γίνει ήδη και ίσως να έχει δωθεί και η προκαταβολή, πάρτε τηλέφωνο στο κατάστημα (210-4942800) για να αναβάλετε/ακυρώσετε.

Πάντως μία επαρκέστερη εξήγηση για το λόγο μετάθεσης της ημερομηνίας της κοπής της πίττας θα ήταν προτιμότερη...

annivas2000
22-02-07, 00:36
Τί πρόβλημα προέκυψε δηλαδή? Εξηγείστε μας τουλάχιστον...
Ενα πρόβλημα ειναι αυτό http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?p=156234#post156234 , άλλο ένα περιστατικό ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=15673 , αλλο ενα θεμα ειναι η ονομαστικη εορτη αλλου μελους του ΔΣ και αλλο ενα θεμα ειναι η γιορτη (λογω γενεθλιων) ετερου μελους του ΔΣ. Αν και για τα δυο τελευταια υπηρχε προβλεψη για σχετικη καλυψη, προεκυψαν και τα δυο πρωτα που επιβαρυναν την εκδηλωση.

ΥΓ1. Για το θεμα της κρατησης μετα την κοπη, υπαρχει επισης προβλεψη.
ΥΓ2. Για την παραγγελια της πιτας, υπαρχει επισης προβλεψη.
ΥΓ3.Θεωρω οτι τις συγκεκριμενες ερωτησεις (αν χρειαζοταν να τεθουν), περιμενα να τις κανει καποιο μελος που δεν παρακολουθει απο τοσο "κοντα" τα τεκταινόμενα οσο εσεις, γιατι νομιζω οτι σας ειναι γνωστα τα συγκεκριμενα θεματα.

Liolios
22-02-07, 00:45
Εμείς τα ξέρουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.
Το ότι θέσαμε εμείς τις ερωτήσεις είναι λόγω της έκπληξης που μας προκάλεσε η ανακοίνωση.
Επίσης το ότι κάποιοι είναι πιο ενήμεροι από κάποιους άλλους δε σημαίνει ότι δε δικαιούνται επίσημης ενημέρωσης.

annivas2000
22-02-07, 00:59
Ωραια λοιπον...
Τωρα ειναι ολοι πληρως ενημερωμενοι .......... "εσεις", "εμεις", "οι αλλοι", "οι υπολοιποι", "οι μη-υπολοιποι", "οι εκπληκτοι". "οι μη-εκπληκτοι", "οι ενημεροι" και "οι μη-ενημεροι"...Πρεπει να τους καλυψαμε ολους....

Μην το κουραζουμε αλλο παρακαλω...

Liolios
22-02-07, 02:44
Ωραια λοιπον...
Τωρα ειναι ολοι πληρως ενημερωμενοι ..........

Η ενημέρωση θα μπορούσε να είχε γίνει πλήρης από την αρχή για να μην υπάρχουν ερωτηματικά. Τουλάχιστον εγώ (που με θεωρείς από τους κοντινούς στα δρώμενα), μέχρι και τη Δευτέρα ήξερα ότι όλα θα γίνουν κανονικά, αφού μου ζητήθηκε από μέλος του Δ.Σ να προχωρήσω και με την κράτηση του εστιατορίου.

"εσεις", "εμεις", "οι αλλοι", "οι υπολοιποι", "οι μη-υπολοιποι", "οι εκπληκτοι". "οι μη-εκπληκτοι", "οι ενημεροι" και "οι μη-ενημεροι"...Πρεπει να τους καλυψαμε ολους....

Αυτά θα μπορούσαν να λείπουν

Μην το κουραζουμε αλλο παρακαλω...

Ελπίζω αυτό να μην αποτελεί την επίσημη άποψη του Δ.Σ.

Blanch
22-02-07, 20:31
Δε νομίζω πως υπήρξε πρόθεση καθυστέρησης στην ενημέρωση, αλλά πως η απόφαση πάρθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας των λόγων που προέκυψαν και καλό θα ήταν να έχουμε όλοι κατανόηση του προβλήματος (στο να μην το κουράζουμε...)