Επιστροφή στο Forum : Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας?
Καλό θα ήταν να βλέπαμε τι φυτά προτιμάμε (ή όχι) για τα μονομαχοενυδρεία μας και με ποιό σκεπτικό, κρυψώνες, νιτρικά, ευκολία, συγκράτηση της φωλιάς, ομορφιά κλπ...;)
Για να δούμε...
Egeria densa, κερατόφυλλο και φακή, και τα 3 για απορρόφηση νιτρικών και συγκράτηση της φωλιάς. Επίσης τα βάζω και στα ενυδρεία αναπαραγωγής ;)
Java moss (για παραγωγη ινφουσορια για τα μικρα)
κερατοφυλο(για να απορροφα νιτρικα)
μια ανουπια δεμενη σε ξυλο(για διακοσμητικο και κρυψωνα)
και φακή (για στηριξη της φωλιας)
Αυτα......:p
3 ανούμπιες και την ψάχνω και για αλλά φυτά
αλλά τώρα ζήλεψα θέλω και εγώ καμιά φακή όλοι έχουν φακή:p η φακή απλά επιπλέει?
:smt031 Πηρα προσφατα μια anubia nana.Φυσικα για διακοσμηση αλλα και για κρυψωνα.Συστομα θα παρω και κερατοφυλλο για τη συγκρατηση φωλιας.Την φακη τη βρισκεις ευκολα στα πετ σοπ?:D
Εχουμε στο Συλλογο αφθονη....
:D Ευχαριστω πολυ.Θα το εχω υποψη μου!Εχουμε στο Συλλογο αφθονη....
http://www.tropica.com/grafik/spicielist/locator_arrow.gifHygrophila corymbosa ''Siamensis 53B''
http://www.tropica.com/grafik/spicielist/locator_arrow.gifCryptocoryne beckettii ''petchii''
σήμερα πρόσθεσα και αυτά τα φυτά στο ενυδρειο του μονομάχου μου.θεωρούνται εύκολα σύμφωνα με το gab.χρειάζομαι λέτε και κανένα λίπασμα?ταμπλέτες η υγρό???????
Λίπασμα όχι ακόμη είναι θα έλεγα νωρίς! Δες πρώτα πως θα συμπεριφερθούν και μετά θα δεις
Παρ’ όλο που είμαι ακόμη στο στρώσιμο έχω τοποθετήσει Anubias barteri var. nana.
Anubias barteri, Hygrophila polysperma , Limnophila sessiliflora, Ceratopteris thalictroides, Microsorum pteropus.
Στο κορίτσι anubias barteri var. barteri σε mopani, ceratophyllum demersum.
Στο αγοράκι anubias barteri nana, ceratophyllum demersum και microsorum pteropus.
Οι συνχομπίστες που δεν χρησιμοποιούν φυτά μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν? :D Πιστεύω οτι θα εκτιμηθούν δεόντος από τους μαχητές τους!:)
-Anubia barteri"coffefolia"
-Microsorum pteropus
-Hygrophila polysperma
6 ανούμπιες διαφόρων ειδών
1 μικροσόρουμ
3 Βαλισνέριες
5 Εχινόδωροι
και αρκετό κερατόφυλο
6 ανούμπιες διαφόρων ειδών
1 μικροσόρουμ
3 Βαλισνέριες
5 Εχινόδωροι
και αρκετό κερατόφυλο
και ο μονομάχος που χωράει? :confused: :confused: :confused:
Παιδες μπορω να βαλω anubia σε γυαλα 5 λιτρων?
Kαι επειδη ειμαι ασχετος, αυτο το φυτο το αγοραζεις απο pet shop? Ειναι ζωντανο? Πως το στηριζεις στη γυαλα?
-------------------------
και ο μονομάχος που χωράει? :confused: :confused: :confused:
Μαλλον ειναι σε αλλο ενυδρειο! -+13
3 anubias nana
ceratophyllum demersum να επιπλέει...
:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.