Επιστροφή στο Forum : sera aquatan
Στις οδηγίες γράφει.
Αν χρησιμοποιείτε κάποιο φάρμακο κάντε την επόμενη εφαρμογή 24 ώρες μετά την προσθήκη του aquatan.
Ερώτηση.......αυτό περιλαμβάνει και τα λιπάσματα ;:confused: :confused: :confused:
όχι, μιλάει για φάρμακα (θεραπεία)
όχι, μιλάει για φάρμακα (θεραπεία)
ευχαριστώ.;) ;) ;) ;) ο παλιός είναι αλλιώς:p
και ο νέος είναι ωραίος! :D
γι'αυτό πάρε seachem prime να βρεις την υγειά σου ;) δοσολογία 2 σταγόνες για 4 λίτρα!!!
παίρνεις ένα μπουκάλι και μέχρι να τελειώσει έχεις ξεχάσει από που, πότε και πόσο το αγόρασες...
και ο νέος είναι ωραίος! :D
γι'αυτό πάρε seachem prime να βρεις την υγειά σου ;) δοσολογία 2 σταγόνες για 4 λίτρα!!!
παίρνεις ένα μπουκάλι και μέχρι να τελειώσει έχεις ξεχάσει από που, πότε και πόσο το αγόρασες...
Αυτό είναι ένα πρόβλημα διότι αν σου τελειώσει άντε να θυμηθείς που το αγόρασες.Πρόβλημα πρόβλημα και πως το λύνεις Αστυνόμος ΣΑΙΝΗΣ:smt023 :smt023 :smt023
ΥΓ.και αυτό κάπως έτσι είναι....5μλ για 20 λίτρα λέει
ΥΓ.και αυτό κάπως έτσι είναι....5μλ για 20 λίτρα λέει
To Prime λέει 5ml στα 200 λίτρα :D
To Prime λέει 5ml στα 200 λίτρα :D
ΟΥΑΑΑΟΥ αυτή κι αν είναι δόση.10φορές ισχυρότερο.Και από τιμούλα πως πάμε;:p :p
Και από τιμούλα πως πάμε;:p :p
πολύ καλά .... 5.5 Ευρώ τα 100ml απο γνωστό μαγαζί της Αθήνας ...
μην το ψάχνεις ... συμφέρει απο όλες τις απόψεις.
Carebean pirate
05-02-07, 18:24
Μακαρι να υπήρχαν αυτά τα προιόντα στην Κύπρο...:smt069 :D
ΧΑχΧΑΧααΑΧαχαχαχΑΧΑχαχαΧΑΧΑχαΧΑαχΧΑαχ :D :D :D
CHRISTOS222
01-03-07, 08:57
πάρε seachem prime να βρεις την υγειά σου ;) δοσολογία 2 σταγόνες για 4 λίτρα!!!
αυτί η δοσολογία ισχύει?
πήρα ένα μπουκάλι εχτές, να υπολογίζω με μια σταγόνα ανά 2 λίτρα?
αυτί η δοσολογία ισχύει?
πήρα ένα μπουκάλι εχτές, να υπολογίζω με μια σταγόνα ανά 2 λίτρα?
Αυτή είναι η "μπακαλίστικη" δοσολογία, η ακριβής είναι 5ml στα 200 λίτρα, οπότε πας στο φαρμακείο και αγοράζεις μία σύριγγα του ενός ml (αυτή που παίρνουν και τα πρεζόνια) και κάνεις την δουλειά σου σωστά.
CHRISTOS222
01-03-07, 13:11
Αυτή είναι η "μπακαλίστικη" δοσολογία
κάνω τις αλλαγές με ένα ποτιστήρι 16 λίτρων!
αν η αναλογία 1 σταγόνα / 2 λίτρα νερού ισχύει τοτε με 10 σταγόνες είμαι υπερκαλυμμένος και είναι και πολύ πιο εύκολο από το να μετράς με σύριγγα!
απλά ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει
κάνω τις αλλαγές με ένα ποτιστήρι 16 λίτρων!
αν η αναλογία 1 σταγόνα / 2 λίτρα νερού ισχύει τοτε με 10 σταγόνες είμαι υπερκαλυμμένος και είναι και πολύ πιο εύκολο από το να μετράς με σύριγγα!
απλά ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει
είναι πιο οικονομικό και πιο σίγουρο με μία σύριγγα όμως. Όπως βολεύει στον καθένα...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.