Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση Χανιωτών
εγω παντως ειμαι μεσα!(αν δεν ερθω σας δινω το ελευθερο να με βρισετε....εχω ηδη 2 απουσίες!)
Mέσα κ εγώ!
Φέρτε κ κανένα κλάδεμα!
το αυτο αλλα απο κανένα φυτό που να μην θελει φύτεμα ή να μην τραβάει απο τις ρίζες, γιατι φυτεμενο γιοκ!
Aσωτο ?
το αυτο αλλα απο κανένα φυτό που να μην θελει φύτεμα ή να μην τραβάει απο τις ρίζες, γιατι φυτεμενο γιοκ!
ε?
meta apo poly kairo an kanonisete arxomai kai egw! :p :p :p
:smt041:smt041Μπρρράβο Άκη.
Μέσα κι εγώ. Πείτε που και ώρα :cool:
Ασωτο κατα τις 21:00 ?
Λεωνιδα ?
Μεσα και γω, ομως μαλλον θα καθυστερησω λιγο...
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ
06-12-08, 20:56
Για οσους δεν καταφεραν να δυστηχως παρευρεθρεθουν :smt088 να πω οτι περασαμε πολυ ωραια και οι "τελευταιοι" φυγαμε κατα τις 2...... :smt015 :-)))
θα το επαναλαβουμε! :p
...βάλτε και καμιά φωτό ωρε!!!
κανενα τζερτζελο θα κανουμε καμια βραδια η θα το αφησουμε ετσι?
για να μαζευομαστε!
Για σήμερα Παρασκευή είναι κανείς μέσα ή την κάνατε όλοι για αλλού λόγω τριημέρου; :D:cool::smt033
παραμονη της Παναγιας εγω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος, αν και ετσι θα ισχυει με το πληθος υποθετω.....
παραμονη της Παναγιας εγω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος, αν και ετσι θα ισχυει με το πληθος υποθετω.....
Τελικά όλα τα πρόλαβες... :D:D
μανωλιο, θα σου πω τι ακολουθησε...
μετα το καφεδακι, ακολουθησε γιορτη κρεατοτουρτας στα μεσκλα ως τις 1, savvy ως τις 3, βαρελαδικο ως τις 6 και σουβλακing ως τις 6.30. 7 ειπα να παω για υπνο μιας και ειχε πλεον ξημερωσει και ως γνωστον εγω ειμαι της νυχτας και οχι της μερας :p
Θα οργανώσουμε καμία συνάντηση? Εγώ για Παρασκευή είμαι μέσα!!!!
γιατι δεν γραφετε στο σχετικό υπόμνημα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29013) ???:smt065
το κανουμε για να σε φρικαρουμε!
7 ειπα να παω για υπνο μιας και ειχε πλεον ξημερωσει και ως γνωστον εγω ειμαι της νυχτας και οχι της μερας :p
Βρικόλακα !!! Πότε θα πάμε και στα δικά μου στέκια… :cool::cool:
τα δικα σου μου πεφτουν too much!
ειμαι party animal, οχι partali animal :p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.