steady
26-01-07, 19:28
λοιπον να το παρω λιγο απ την αρχη το ενυδρειο ειναι μπολιασμενο 3 μερες λογο λαθους πριν μπει το μπολι ανεβασα την αμμωνια γυρω στο 10μγ/λ και σημερα 3 μερα δεν εχω ουτε no2 ουτε no3 ειναι και τα δυο μηδεν δηλαδη αποταν εβαλα το μπολι καμια βακτηριδιακη δραστηριοτητα!σημερα λοιπον παρατηρησα πανω σε μια πετρα κατι σαν μουχλα που δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και κατι περιεργα σημαδια στο τζαμι για να τα φανταστειται ειναι σαν να εχει το ενυδρειο απο μεσα αλατα μονο που τα σημαδια αυξανονται καθε μερα και ειναι κοντα στον πατο δειτε τις φοτο!
μηπως η μουχλα αυτη μου ανεβασε τοσο την αμμωνια γιατι και γω παραξενευτηκα ειχα την εντυπωση οτι εριξα λιγο αμμωνια!το πιστευω μου αυτο το ενισχυει το οτι οι πετρες εχουν λιγα βρυα πανω που δεν εβγαιναν με τιποτε..!τι λετε?μπορει να ναι μουχλα?
μηπως η μουχλα αυτη μου ανεβασε τοσο την αμμωνια γιατι και γω παραξενευτηκα ειχα την εντυπωση οτι εριξα λιγο αμμωνια!το πιστευω μου αυτο το ενισχυει το οτι οι πετρες εχουν λιγα βρυα πανω που δεν εβγαιναν με τιποτε..!τι λετε?μπορει να ναι μουχλα?