PDA

Επιστροφή στο Forum : βελονοειδή για co2

VASKOS
25-01-07, 16:32
Μήπως μπορεί κανένας να μου πει από που μπορώ να προμηθευτώ βελονοειδή για co2 παροχή στο ενυδρείο...
(επειδή μένω Ηράκλειο Κρήτης θα μου ήταν πιο χρήσιμο η υπόδειξη διεύθυνσης στην περιοχή μου ...τουλάχιστον από τα μέλη του φόρουμ που μένουν Κρήτη)

Φιλικά
Βασίλειος Σκόρδος
www.eahk.gr

paxh2o
23-02-07, 16:49
κοίτα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Αν θες να κάνεις την μικρορύθμιση από 0 έως 1 ατμόσφαιρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα που έχουν για τις συσκευές οξυγόνου και κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά, είναι ρυθμιστής ακριβείας. θα το βρεις σε καταστήματα mobiak και παρεμφερή.
ειναι μειωτήρας και "μανόμετρο". Συμβουλέψου τον προμηθευτή σου πρώτα να δεις για ποση πίεση εισόδου ειναι φτιαγμενο κτλ

leonm
23-02-07, 21:50
κοίτα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Αν θες να κάνεις την μικρορύθμιση από 0 έως 1 ατμόσφαιρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα που έχουν για τις συσκευές οξυγόνου και κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά, είναι ρυθμιστής ακριβείας. θα το βρεις σε καταστήματα mobiak και παρεμφερή.
ειναι μειωτήρας και "μανόμετρο". Συμβουλέψου τον προμηθευτή σου πρώτα να δεις για ποση πίεση εισόδου ειναι φτιαγμενο κτλ
Τα διπλά μανόμετρα που ξέρω έχουν στάνταρ ροοστάτη γι αυτή τη ρύθμιση.Εσένα όχι?

paxh2o
23-02-07, 23:26
Τα διπλά μανόμετρα που ξέρω έχουν στάνταρ ροοστάτη γι αυτή τη ρύθμιση.Εσένα όχι?

εξαρτάται από που θα τα πάρεις
για παράδειγμα αν κάνεις μια έρευνα στο ακουαριστικ και σε παρόμοια μαγαζιά αυτό θεωρείται δεδομένο, αν πας σε μαγαζιά στην Ελλάδα μπλέκουν λίγο τα πράγματα. Ή δεν θα υπάρχει εκείνη την στιγμή, (το πλέον σίγουρο) δεν θα ξέρουν, δεν θα καταλαβαίνουν τι τους λες, και θα είναι και πανάκριβο σίγουρα.

leonm
23-02-07, 23:41
Tότε γιατί πεδεύεσαι ψάχνοντας εδώ, αφού πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση θα βρεις από net?

paxh2o
24-02-07, 10:18
έλα μου ντε