Επιστροφή στο Forum : Τα test τρελάθηκαν !!
Καλημέρα σε όλους.
Χθες το βράδυ έκανα τεστ νιτρικών (ΝΟ3) στο 120άρι μου με υγρά τεστ της tetra και μου έδωσε ένδειξη 50+ (ίσως να πλησίαζε και το 100). Χρησιμοποιώ το τεστ αυτό από την αρχή που έστησα το ενυδρείο και πάντα μου έδειχνε νιτρικά 25+. Χθες αποφάσισα (μιας και κάτι δεν μου πήγαινε καλά) να ελέγξω το νερό και με άλλα τεστ.
Κάνω λοιπόν τεστ με StickTetra (5 σε 1) και ΝΟ3 0.:confused: :confused: :confused:
Λεω δε μπορεί .. κάτι γίνεται . Παίρνω λίγο νερό και πάω στο petshop . Η κοπέλα ευγενέστατη μετράει το νερό με..
StickTetra (5 σε 1) και ΝΟ3 0.
αλλά και με
PRODAC ΝΟ3 0
Τα σχόλια δικά σας ..
Σημειωτέον δε ότι όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι οι ενδεικτικές για βιότοπο Malawi.
μηπως εχει ληξει το τεστ σου?:confused:
Καλημέρα σε όλους.
Χθες το βράδυ έκανα τεστ νιτρικών (ΝΟ3) στο 120άρι μου με υγρά τεστ της tetra και μου έδωσε ένδειξη 50+ (ίσως να πλησίαζε και το 100). Χρησιμοποιώ το τεστ αυτό από την αρχή που έστησα το ενυδρείο και πάντα μου έδειχνε νιτρικά 25+. Χθες αποφάσισα (μιας και κάτι δεν μου πήγαινε καλά) να ελέγξω το νερό και με άλλα τεστ.
Κάνω λοιπόν τεστ με StickTetra (5 σε 1) και ΝΟ3 0.:confused: :confused: :confused:
Λεω δε μπορεί .. κάτι γίνεται . Παίρνω λίγο νερό και πάω στο petshop . Η κοπέλα ευγενέστατη μετράει το νερό με..
αλλά και με
PRODAC ΝΟ3 0
Τα σχόλια δικά σας ..
Σημειωτέον δε ότι όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι οι ενδεικτικές για βιότοπο Malawi.
τα τέστ άμα είναι καιρό ανοικτά δεν την παλεύουν ... ιδίως της sera ...
μου έχει τύχει πολλές φορές και εμένα τεστ της sera που είναι καιρό ανοικτό (ξεσφραγισμένο όχι χωρίς καπάκι) να βγάζει λάθος αποτελέσματα ακόμα και 1 χρόνο πριν την κανονική ημερομηνία λήξεως ...
αυτά έχω να πώ εγώ ...
Το σίγουρο είναι ότι αφού όλα τα άλλα τεστ έδειξαν διαφορετική τιμή από το δικό σου, το δικό σου είναι το ζαβό :rolleyes::).
Αυτό που κάνω εγώ για να είμαι σίγουρη, είναι το εξής: για κάποια τεστ (αμωνία και ΝΟ3) χρησιμοποιώ δύο μάρκες τεστ.
Τις εβδομαδιαίες μετρήσεις μου τις κάνω σταθερά με τη μάρκα που προτιμώ και εμπιστεύομαι (Aq.Pharm.).
Από καιρό σε καιρό όμως, τα δύο συγκεκριμένα τεστ, τα κάνω και με τα τεστ της Aq.Pharm. , αλλά και με το δεύτερο, ίσα για να τσεκάρω το ένα τεστ με το άλλο.
Δεν είναι και πολύ οικονομική λύση βέβαια, αλλά είμαι λίγο πιο σίγουρη:rolleyes:
Kαι αν μπορεις αντικατεστεισαι τα stick με υγρα τεστ.
:rolleyes:
αλλά και με
PRODAC ΝΟ3 0
Your sticks Just Crazy...changed :P
εδώ το υγρό τεστ της Sera εμένα δεν την πάλευε απο όταν ήταν σφραγισμένο ακόμα ... περιμένεις να την παλέψει ανοιχτό ?? :rolleyes:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.