Επιστροφή στο Forum : Απόνερα όσμωσης
Για ρίχτε καμμιά πρακτική ιδέα για το πως ή που να χρησιμοπούμε τα απόνερα της όσμωσης (πέρα από το κλασσικό πότισμα των φυτών - λουλουδιών).
Καθαριότητα! Σφουγγάρισμα, μπουγάδα, βεράντες, μπάνιο σκύλου & αφρόλουτρο για μας ;)
...και μία πιο "ενυδρειακή" χρήση: Το ρίχνεις σε Malawi ή Tanganyika! ;)
Για την καθαριοτητα σε ρουχα η σε ανθρωπους-ζωα, δεν ειμαι σιγουρος, γιατι αφηνουν πολλα αλατα, πχ στο μαλλι (η τριχωμα).
Δοκιμαστε να λουστειτε με νερο Α.Ο. για να καταλαβετε το αντιθετο, δεν θα πιστευετε ποσο απαλο μαλλι κανει!! (Εξαιρειται απο το παραδειγμα ο dimitris21).
Επισης το νερο Α.Ο κανει απιστευτης ποιοτητας και ευωδιας καφε γαλλικο.
Στο κανιβαλισα το θεμα Liolios σταματαω.
Αμα πεις και τιποτε για μπυρες, μαλλον θα του καλοαρεσει..
:D
Τα νοστιμότερα φαγητά! Δεν τα λέγαμε καλέ Πάνο; :D Με νερό Α.Ο. τύφλα να' χει ο Μαμαλάκης!
Ο Πανος ρωτηξε για τα απονερα, εγω τη γυρισα τη κουβεντα, να ξαναγυρισει στα απονερα παρακαλω γιατι θα με μαλωσει!
Για την καθαριοτητα σε ρουχα η σε ανθρωπους-ζωα, δεν ειμαι σιγουρος, γιατι αφηνουν πολλα αλατα, πχ στο μαλλι (η τριχωμα).
Δεν διαφωνώ, αλλά απ' την άλλη και στα περισσότερα νησιά δεν έχει καλό νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιούμε για μπάνιο! Εντάξει, δεν είναι και για κάθε μέρα, αλλά με ένα μπανάκι με απόνερα όσμωσης κάθε τόσο δεν θα πάθουμε και τίποτα!
Υ.Γ. Για αυτόν τον λόγο το μπάνιο σκύλου/ανθρώπου το έβαλα τελευταίο. Με τη λογική ότι ξεκινάμε με δουλειές του σπιτιού και αν μείνει κι άλλο νερό, κάνουμε και μπάνιο.
Χμμμ.. και πως κανετε μπανιο με το νερο της οσμωσης δλδ?
Το ζεσταινετε στο γκαζακι και το ριχνετε με τον κουβα?
Και μετα ποιος μαζευει το χαος?
Η προταση.. θα κανω ενα ντουζακι στα γρηγορα μαλλον θα πρεπει να καταργηθει..ε?
Οσο για τα νησια, το προβλημα εκει ειναι οτι εκει συνηθως το νερό εινα γλυφό, δλδ περιέχει αλάτι (απο τη θαλλασα)
Χαχα. Σωστό κι αυτό! Μιλούσα για περίπτωση που έχουμε κάμποσο νερό περίσσευμα από Α.Ο. και την δυνατότητα εγκατάστασης για παροχή των "απόνερων" μέσω δεξαμενής κλπ.
kastmaniac
10-01-07, 19:40
Τι λέτε για το προφανές; ......... Καζανάκι!:smt047
chris the trik
10-01-07, 21:44
Δηλαδή κάτι σαν και αυτό εδώ το ποστ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13476 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13476)
που έκανε ο φίλος μας KLAZ :) που πιστεύω είναι και η ποιο υλοποιήσιμη εφαρμογή για τα απόνερα από την α.ο.
:smt047:smt047:smt047:smt025:smt025...ναι οντως αν και την ιδεα την πηρα απο τον lasal,εντουτοις πιστευω οτι ειναι ισως η η πιο αποδοτικη-οικονομικη λυση για τα απονερα μας....για να μην μιλησω για τα εντερα μας........:rolleyes::smt042:D:D
dimitris21
12-01-07, 13:28
Δοκιμαστε να λουστειτε με νερο Α.Ο. για να καταλαβετε το αντιθετο, δεν θα πιστευετε ποσο απαλο μαλλι κανει!! (Εξαιρειται απο το παραδειγμα ο dimitris21).
Πρόεδρα υπονοείς ότι δεν έχω Α.Ο. :D :D :D
Μάλλον υπονοεί πως δεν έχεις απόνερα ! :D :D :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.