Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Extension για το firefox

vasilakis
27-12-06, 16:38
Το ειδα στον αδερφο μου που εχει για το φορουμ του pc technology και ειπα να ριξω την ιδεα για να φτιαξουν και οι αρμοδιοι ενα παρομοιο extension για το GAB ... Πως σας φαινεται δεν ειναι βολικο?

george
27-12-06, 19:41
Για extensions δύο είναι οι λύσεις :

http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_2_3v.gif ή ρώτησε τον netblues http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_10.gif

tsikis
28-12-06, 23:02
Μα ο Firefox έχει RSS.
Ετσι βλέπω τα νέα μηνύματα ;)

vasilakis
29-12-06, 14:48
Χρονια πολλα καταρχας!
Αλλο το rss και αλλο το extension... το δευτερο ειναι για γρηγορη περιηγηση στο φορουμ.

tsikis
29-12-06, 15:01
Σωστός.............

CASPER
07-01-07, 17:24
Μα ο Firefox έχει RSS.
Ετσι βλέπω τα νέα μηνύματα ;)
Για πείτε βρε παιδιά....
Θέλω κάποιο add-on για RSS στον Firefox?
Οταν τον πρωτοέβαλα είχε RSS για διάφορες σελίδες στα αγαπημένα. Το έσβησα όμως από 'κει, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να το χρησιμοποιήσω πάλι.....
------------------------
Λοιπόν.... βρήκα στη σελίδα του firefox το : "Sage Feeds", και προσπαθώ να δω πως δουλεύει το σύστημα. Πάσα βοήθεια καλοδεχούμενη :p:p:p

tsikis
07-01-07, 17:51
Στην μπάρα διευθύνσεων στο τέλος της έχει ένα μπλε εικονίδιο με μια τελίτσα και δύο γραμμές (δεν μπορώ να στο περιγράψω καλύτερα)
Κάνε κλικ στο εικονίδιο και μετά ακολούθα τη συνέχεια...

Ελπίζω να σε κατατόπισα ;)

CASPER
07-01-07, 18:00
Στην μπάρα διευθύνσεων στο τέλος της έχει ένα μπλε εικονίδιο με μια τελίτσα και δύο γραμμές (δεν μπορώ να στο περιγράψω καλύτερα)
Κάνε κλικ στο εικονίδιο και μετά ακολούθα τη συνέχεια...

Ελπίζω να σε κατατόπισα ;)
Ναι, το είδα. Ευχαριστώ πολύ.
Μια ερώτηση ακόμα...
Αφού κάνω κλικ στο εικονίδιο και μου ανοίξει την ανάλογη σελίδα με τα νέα θέματα, πάνω-πάνω έχει "subscribe to this feed using:" και με βελάκι επιλογής:bloglines, my Yahoo,google reader).
Από κάτω έχει τετραγωνάκι τσεκαρίσματος για: always use live bookmarks to subscribe to feeds.
Πρέπει να τσεκάρω κάτι από όλα αυτά?

tsikis
07-01-07, 18:06
Τίποτα μην επιλέξεις...Πάτησε απλά "συνδρομή τώρα"....(έτσι το αναφέρει στο ελληνικό firefox...

CASPER
07-01-07, 18:10
Τίποτα μην επιλέξεις...Πάτησε απλά "συνδρομή τώρα"....(έτσι το αναφέρει στο ελληνικό firefox...
Thank's :p