Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Σσσσσσσσσσσ...........

Pritanis
27-12-06, 12:51
Καλα Χριστουγεννα σε ολους....

αν δεν ημουν προληπτικος θα σας ελεγα οτι επιτελους ........ γεννησαν οι δισκοι μου και δεν εφαγαν τα αυγα τους....αλλα δεν θα σας το πω.......

θα σας ελεγα οτι τα αυγα εσκασαν και βγηκαν τριαντα υπεροχα μικρα.....αλλα δεν θα σας το πω.....

θα σας ελεγα οτι οι γονεις πηραν τα μικρα και τα κολλησαν πανω στο ξυλο και τα προσεχουν σαν κορη οφθαλμου.....αλλα δεν θα σας το πω.....

θα σας ελεγα οτι απο εχθες τα μικρα κολλουν στους γονεις και τρωνε απο αυτους κανονικα ...... αλλα δεν θα σας το πω......

θα σας ελεγα οτι περναω τα πιο χαρουμενα ενυδρειακα Χριστουγεννα .... αλλα δεν θα σας το πω.....

Το μονο που θας σας πω ειναι οτι ΟΝΤΩΣ οι δισκοι ειναι οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ!!!!!!!!

Μάριος
27-12-06, 13:16
Ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο! :D:D:D:D Εμένα είναι στη δεύτερη and counting...

gwgw
27-12-06, 13:27
να σου ζήσουν!!!!!!
πάντα τέτοια!!!!

notos
27-12-06, 13:31
Συγχαρητηρια! Αντε κι ειχα ανησυχησει με σενα! Οχι τιποτε αλλο, ειμαι και υποψηφια αναδοχος....

klaz
27-12-06, 14:19
αντε..μακαρι νικολακη,να σπασει επιτελους το ροδι.......

ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙς ΓΙΑ ΦΩΤΟΣ...........αγαλι-αγαλι...:D:D:D:D:D

KOKORAS
27-12-06, 15:03
Να σου ζήσουν!!!!

mikele
27-12-06, 15:48
μπραβο μπραβο σου...... σου αξιζει πραγματικα μετα απο τοσο κοπο και προσπαθεια....καλες γιορτες με το καλυτερο δωρο χριστουγεννιατικα.......

accnt
27-12-06, 18:23
Εγώ θα σου έλεγα συγχαρητήρια…… αλλά δεν θα σου το πω…..
Θα σου έλεγα καλή συνέχεια…… αλλά δεν θα σου πω….
Το μόνο που θα σου πω είναι ότι ΟΝΤΩΣ οι δίσκοι είναι οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ (Μόνο στο γλυκό νερό όμως)!!!!!! :D

wishmaster
27-12-06, 21:10
φιλε να χαιρεσαι τα μικρα και να τα δεις να μεγαλωνουν
μπορεις να μας πεις με τι μετρησεις νερου σου γεννησαν και τι
εχεις μεσα στο ενυδρειο σου?

klaz
27-12-06, 21:18
τι
εχεις μεσα στο ενυδρειο σου?η γεννηστρα του νικου ,ειναι γυμνη στον πατο,και υπαρχει μονο ενας κωνος,το ζευγαρι δισκων,και αρκετο πεντακαθαρο και ζεστο νερακι...!!!
...για να μη μιλησω για μπολικη τυχη.......:rolleyes::-P

msigouros
28-12-06, 00:05
Εγώ θα σου έλεγα συγχαρητήρια…… αλλά δεν θα σου το πω…..
Θα σου έλεγα καλή συνέχεια…… αλλά δεν θα σου πω….
Το μόνο που θα σου πω είναι ότι ΟΝΤΩΣ οι δίσκοι είναι οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ (Μόνο στο γλυκό νερό όμως)!!!!!! :D

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ:p :p :p :p

mikenuke
29-12-06, 09:48
Ο κλαζ εχει κανει λαθος, βεβαια, λογω βιαστικης απαντησης!!!
Το ζευγαρι βρισκεται στο μεγαλο ενυδρειο και οχι στη γεννηστρα. Καρτα στον κ. Κλαζ!

mikele
29-12-06, 10:28
χεχχεεχεχεχχε ζηλιες ζηλιες διακρινω και δισκοκοντρα χεχεχεχεχε......

Pritanis
29-12-06, 12:17
αν δεν ημουν προληπτικος θα σας ελεγα οτι τα μικρα πανε απο το καλο στο καλυτερο και μετραω 31 χαρουμενα μικρα με μαυρες κοιλιτσες......αλλα δεν σας λεω τιποτα.........

gwgw
29-12-06, 12:19
:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

klaz
29-12-06, 12:21
χεχχεεχεχεχχε ζηλιες ζηλιες διακρινω και δισκοκοντρα χεχεχεχεχε......χεχεχε,υπερβολες..!!!! το πολυ -πολυ να φτιαξω νεες μπλουζες,και να προσθεσω ενα s στο τελος απο το μπανερακι της υπογραφης μου.....
σιγα το πραμα......:D:D:D:D

leonm
29-12-06, 12:53
MΠΡΑΒΟ!!! Μετά από τόσες προσπάθειες η καλύτερη ανταμοιβή! Να ετοιμάζουμε και καμιά φωτό σιγά σιγά...:D

GP250381
29-12-06, 14:50
:smt041 :smt041 :smt041 μπραβο

mikele
29-12-06, 19:37
χεχεχε,υπερβολες..!!!! το πολυ -πολυ να φτιαξω νεες μπλουζες,και να προσθεσω ενα s στο τελος απο το μπανερακι της υπογραφης μου.....
σιγα το πραμα......:D:D:D:D

exexxexexexexexexexxexexexexexxexexexexxexexexexxe exxeexex

pritani μπραβο σου ξανα και ξανα μανα

mikenuke
30-12-06, 18:08
To Βραδυ θα σας δωσουμε στη δημοσιοτητα τις φωτο που τραβηξα εχθες το βραδυ...αλλα μην τις δειτε...γιατι ειμαστε προληπτικοι!

mikele
30-12-06, 20:50
αντε βραδιασε βαλε καμια φωτο ....εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με προληψεις κτλ μεταφυσικα φαινομενα......ειμαστε υπερανω απο τετοια ρεεεε

mikenuke
30-12-06, 22:08
Με περηφανια παρουσιαζουμε το ευτυχες ζευγος του αγαπημενου φιλου μας Pritani, η χαρα του δεν περιγραφεται. Απολαυστε τα καμαρια του!

klaz
30-12-06, 22:15
κι αλλο.....κι αλλο......κι αλλο........!!!!!
θα κανω υπομονη περιμενωντας να δω καποια στιγμη και το βιντεο με το συνολο των μωρων στην ημερησια τσαρκα μαζι με τους γονεις.....:rolleyes::p:p
.....πριν παραγγειλω τις νεες μου μπλουζες..........!!!!:D

mikele
30-12-06, 22:24
ολε ολε οοοολε μπραβο μπραβο σας παιδια........

skippergr
30-12-06, 22:29
Μπράβο και από μένα αν και όλοι εσείς με τους δίσκους είστε +-14 γιατί όλοι οι υπόλοιποι (ελπίζω) με κάτι τέτοια που βλέπουμε ψηνόμαστε να στήσουμε κάνα μεγάααααλο για να δούμε τις χαρές σας

ΠΑΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ
:smt041

klaz
30-12-06, 22:32
ελα να μας γνωρισεις και απο κοντα σε καποια μας συναντηση.......!!!!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9672
χαννννννννεις...........!!!!!

skippergr
30-12-06, 22:42
Το έχω δει το πρόγραμμα είναι σίγουρο, απλά σας φοβάμαι θα μπλέξω-+9 με τα μεγάλα :smt022

mikele
01-01-07, 01:55
ε σε αυτη θα παω και εγω μαλλον.....ειναι κοντα μου σχετικα.....

Xotikouli
01-01-07, 04:08
Να σου ζήσουν! :p (φτου φτου!)

Pritanis
02-01-07, 10:51
Καταρχην Καλη Χρονια σε ολους μας με υγεια και αγαπη......

Θα ηθελα να ευχαριστησω το φιλο Μιχαλη για τις καταπληκτικες φωτογραφιες που εβγαλε και θα κρατησει για παντα η αναμνηση της πρωτης μου πετυχημενης γεννας.......

Τωρα οσο αφορα την πορεια της γεννας...... Τα μικρα αρχισαν να λιγοστευουν μερα με τη μερα ωσπου τελικα εμειναν 5 ..... Η αληθεια ειναι οτι η γεννα αυτη με βρηκε απροετοιμαστο αφου το ζευγαρι γεννησε στο μεγαλο ενυδρειο με τους δισκους και πολλα μικρα ψαρια...... Απο χθες εβγαλα τα τελευταια 5 μικρα και προσπαθω να τα μεγαλωσω σε γεννηστρα (απιθανα πραγματα....) ενω το ερωτευμενο ζευγαρι μπηκε στη γεννηστρα του...... Το εκπληκτικο ειναι οτι τα εβαλα εχθες το μεσημερι και το απογευμα γεννησαν!!!!!! ουτε προσαρμογη ουτε σοκ ουτε τιποτα..... Ντοπαρισμενα ειναι;;;;;

Ετοιμαστειτε για νεο σηριαλ........

PascM
02-01-07, 10:57
Καλή χρονιά και σ'εσένα φίλε Pritanis! Εύχομαι το 2007 να σου φέρει την επιτυχία!

alan boy
02-01-07, 12:15
οντως εισαι pritanis.
εστω και αυτο επιτυχια ειναι.μπραβο

mikele
02-01-07, 12:40
απο οτι καταλαβα εχεις δυο ζευγαρακια .....γιατι τρωνε να μικρα τους δε μπορω να το καταλαβω εφοσον τα εχουν φερει ως ενα καλο σημειο και λες "ενταξη θα μεγαλωσουν"τα 5 θα καταφερεις να τα μεγαλωσεις τρωνε μονα τους.......???

Pritanis
02-01-07, 18:29
εχω δυο ζευγαρια, το παλιο ετρωγε παντα τα αυγα του και ποτε δεν ειδα μικρα........ Το καινουριο στη δευτερη γεννα εβγαλα μικρα και μαλιστα κολλησαν και πανω στους γονεις για φαγητο......Τα μικρα εζησαν μια εβδομαδα , για αρχη και για το ενυδρειο στο οποιο γεννηθηκαν ειναι επιτυχια.... Αυριο που θα σκασουν τα επομενα αυγα στη γεννηστρα περιμενω καλυτερα αποτελεσματα......

mikele
02-01-07, 19:24
αντε με το καλο να σου παει η νεα γεννα......