Επιστροφή στο Forum : Καθρεπτης για ανακλαστηρας
Θεωρητικα , ο καθρεπτης δεν ειναι ο καλυτερος τυπος ανακλαστηρα ? εχει καποιους περιορισμους σε θεματα αντοχης σε υψηλες θερμοκρασιες φωτισμου ή εχει τις ιδιες αντοχες με το απλο γυαλι ?
Ο κλασσικος καθρεφτης ειναι κανονικο γυαλι με μια επιστρωση απο πισω (που μαλλον περιεχει υδραργυρο.
Απο τοτε ομως εχει εξελιχθει το πραγμα και υπαρχουν καθρεφτες απο διαφορα υλικά.
π.χ. Υπαρχει plexiglass με επιστρωση καθρεφτη.
Για γινε πιο συγκεκριμενος...
Yπαρχει και αυτοκολλητο καθρεφτης στο Praktiker και αλλου.Το χρησιμοποιω σαν ανακλαστηρα σ ενα ενυδρειο μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ανεπιφυλαχτα...
Που θες να το βάλεις Βασίλη? Ή είναι θεωρητική ερώτηση?
'Εχω την εντύπωση οτι για Τ8 και Τ5 δεν θα έχει πρόβλημα. Για ΜΗ (και επειδή είναι λεπτός) ίσως έχεις.
Πρακτικα ρωταω , για τον ΜΗ προβολεα μου ...ειναι στεγανος οποτε το οποιο θεμα οξειδωσης του καθρεπτη δεν υφισταται . Τωρα ο προβολεας εχει εναν ανακλαστηρα σαν σκληρο αλουμινοχαρτο και σκεφτομουν για κατι καλυτερο ...
Δηλαδή δεν είσαι ικανοποιημένος από το υλικό αυτό?
Θα ήταν καλύτερο inox καθρέπτης? Έχω κάτι στο σπίτι για να δοκιμάσουμε αν θες!
Γιαννη , το ενυδρειο γεμισε τελικα εχθες με νερο / αμμο / βραχο , μπηκε και ο προβολεας και μαλλον αποδιδει σωστα ...οποτε δεν θα τον πειραξω τελικα , ακυρο ....
Αμα το δεις το reeafaki ....θα παθεις :D :D :D
Γιαννη , το ενυδρειο γεμισε τελικα εχθες με νερο / αμμο / βραχο , μπηκε και ο προβολεας και μαλλον αποδιδει σωστα ...οποτε δεν θα τον πειραξω τελικα , ακυρο ....
Αμα το δεις το reeafaki ....θα παθεις :D :D :D
εμεις δεν θα το δουμε?καμια φωτο?
Θα βάλει μια στην ανάλογη κατηγορία...:D
Περιμένουμε...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.