PDA

Επιστροφή στο Forum : στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο


frits
16-12-06, 21:17
Ένας φίλος αποφάσισε να μπεί στο κλαμπ ;) Πήραμε σήμερα ένα ενυδρείο 112 λ. το οποίο σκέφτεται να το κάνει κοινωνικό με πολλά φυτά. Δεν έχει ακόμα σκεφτεί για ψάρια, εκτός από μονομάχο, αυτός θα μπει σίγουρα. Τώρα εδώ χρειαζόμαστε τα φώτα σας : ποια άλλα ψάρια θα ταίριαζαν καλύτερα με μονομάχο? Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να μπουν 2 μονομάχοι σε 112 λίτρα? Ή ένα θηλυκό με ένα αρσενικό? σε ένα site διαβάσαμε ότι σε΄χώρο πάνω από 60 λίτρα χωρούν 2 μονομάχοι. Επίσης θέλουν GH μέχρι 25. Μήπως χρειάζονται και αλάτι στο νερό? Ευχαριστούμε όσους απαντήσουν!!!

ΥΓ (προς moderators) ο φίλος προσπάθησε να γραφτεί στο φόρουμ αλλά σε όλες τις προσπάθειες μας έβγαζε το μήνυμα invalid referance specification ή κάπως έτσι :-( γιατί γίνεται αυτό? μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

klaz
16-12-06, 21:31
Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να μπουν 2 μονομάχοι σε 112 λίτρα? Ή ένα θηλυκό με ένα αρσενικό? σε ένα site διαβάσαμε ότι σε΄χώρο πάνω από 60 λίτρα χωρούν 2 μονομάχοι. ουτε με σφαιρες.....καλυτερα να ειναι ο μονομαχος μονος του(παντα κατα τη γνωμη μου)σε ενα μοκρο ενυδρειακι μαζι με τον θερμοστατη του και ενα μικρο φιλτρακι...;)

msigouros
16-12-06, 23:37
Μονομάχο σε κοινωνικό δεν θα έβαζα ποτέ.
Είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί παρέα .Δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει.
Καλύτερα μόνος του.Πχ δεν κανει με γκαμπι-επιτήθετε στα αρσενικά.
Δεν κάνει με κριμπενσις-του χτυπάνε την ουρα.....και πολλά άλλα παραδείγματα.................
Αλλωστε σε να κοινωνικό έχεις πάρα πολλές επιλογές πολύ ωραίες.
Καλή αρχή Καλό διάβασμα και υπομονή

Mariel
17-12-06, 09:30
δε θα ελεγα κι εγω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να βαλει μονομαχο σε κοινωνικο,πρωτον γιατι δεν ειναι κοινωνικο ψαρι και δυσκολα θαβρει αλλα ψαρια να μπουν μαζι του,και δευτερον γιατι σιχαινονται τη δυνατη ροη που προκαλουν τα ισχυρα φιλτρα.

frits
17-12-06, 11:50
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις!
Προσωπικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αλλά τα έλεγα στον φίλο μου και επέμενε να ρωτήσω και στο φόρουμ. Ευχαριστώ που με δικαιώσατε ;) Μετά από αυτά τον βλέπω να αλλάζει γνώμη για μονομάχο :D

ΥΓ. Οι προσπάθειες του φίλου να γραφτεί στο φόρουμ εξακολουθούν να είναι αποτυχημένες :-( Έστειλε και mail στους administrators, ελπίζουμε να βρεθεί λυση :-)

netblues
17-12-06, 12:00
Αμα ΘΕΛΕΙ να βαλει referrer ας γραψει frits.
Αλλιως ας το αφησει κενο.

frits
17-12-06, 12:19
ουπς οκ το πιάσαμε ;) ευχαριστώ πολύ!!! και βέβαια θέλει άλλωστε εγώ του έδειξα το site ;-) τα καλά πρέπει να διαδίδονται !!!