Επιστροφή στο Forum : Πρόταση για δυνατή αεραντλία
Γεια σας,
μπορείτε να μου προτείνετε μία αεραντλία για φίλτρα που λειτουργούν με αέρα κατάλληλη να παρέχει αέρα ταυτόχρονα σε 6 ενυδρεία (100 λιτ) σε ικανοποιητικό ρυθμό;
Ευχαριστώ πολύ!
Μηπως ένα κομπρεσερ αέρα απο το πράκτικερ , έκανε καλύτερη δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις?
Γνωρίζει κανείς?
http://www.aquaristic.net/shop/shop.php/cl/details/anid/093031/cnid/15243fb7455968c64.49946920
Η μεγαλυτερη που εχω βρει, σε λογικη τιμή.
Λιγο θορυβωδης, αλλα βγαζει πραμα..
Παντως 6 φιλτρα σπογγου δεν οδηγει ουτε αυτή.
Το πολυ μεχρι τεσσερα.
Πάντως αν αλλάξεις γνώμη και πάρεις περισσότερες από μια σου προτείνω τη Sera 120 με 8,5€. Κάνει ελάχιστο θόρυβο (οι μπουρμπουλήθρες κάνουν περισσότερο θόρυβο) και αν σου χαλάσει η μια θα μείνει μόνο ένα ενυδρείο χωρίς φίλτρο. Ενώ αν πάρεις μια για όλα και χαλάσει, θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα.
Και αν θέλεις εντελώς αθόρυβη, RENA
Σε σχεση με τη rena την μεγαλη αυτη βγαζει περιπου διπλασια ποσοτητα αερα.
tested.
;)
stratos111
12-12-06, 15:11
Υπάρχουν και επαγγελματικές μέχρι 12.000 λίτρα την ώρα και κάνουν περίπου 200 ευρώ. Αλλα καλύτερα να πάρεις 6 μικρές να κάνεις την δουλειά σου.
Υπαρχει μια Resun που βγαζει max 840 l/h αερα σε 6 εξοδους ...η τιμη της στην Ευρωπη ειναι περι τα 22 ευρω .
Θεωρητικα θα ηταν ιδανικη για σενα και σαν ποσοτητα αερα και λογω του οτι εχει ετοιμες 6 εξοδους αλλα δεν την εχω δοκιμασει να σου πω αν αξιζει ...αν κρινω απο μια μικροτερη resun που εχω , θα κανει λιγο φασαρια :D .
Η δικια μου τουλαχιστον (RESUN AC9803) κανει σαν εργοστασιο οταν δουλευει σε full capacity (εχει ρυθμιστη εντασης) αλλα για την δουλεια που τη θελω δεν με ενοχλει .Αλλωστε κοστισε μονο 9 ευρω και βγαζει 270 λιτρα/ω σε δυο εξοδους.Αν θες και εισαι απο Αθηνα ,ελα να στη δανεισω να τη δοκιμασεις σε δυο απο τα φιλτρα σου και αν σου κανει, αγοραζεις 3 τετοιες και εισαι οκ .Τη συγκεκριμμενη την πηρα απο Ελλαδα σε αυτη την τιμη.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.
Δεν πρόκειτα για ενυδρεία που βρίσκονται σε σπίτι αλλά σε μαγαζί άρα ο θόρυβος δεν πολυπειράζει.
Επειδή οι προτάσεις είναι πολλές και διαφορετικές, πόσα λίτρα την ώρα πρέπει να υπολογίσω για κάθε ενυδρείο ώστε να γίνεται καλή δουλειά;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.