Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Για δειτε τα παρακατω !!

heiko27
09-11-06, 21:39
Βρε παιδία από τιμές τα παρακάτω είναι απίστευτα από ποιότητα τι λετε ;

http://cgi.ebay.com/PH-Meter-Tester-Aquarium-Monitor-Controller-CO2-regulat_W0QQitemZ120051133755QQihZ002QQcategoryZ12 80QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/REVERSE-OSMOSIS-AQUARIUM-WATER-FILTER-RO-500_W0QQitemZ180047387841QQihZ008QQcategoryZ20756Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

george
09-11-06, 22:05
Mήπως +-3 :confused:

heiko27
09-11-06, 22:16
Δεν ξέρω λεω να τους στείλω e-mail και να μάθω λεπτομέρειες μιας και η Α.Ο. με ενδιαφέρει .

Μόλις έστειλα e-mail και σύντομα θα έχουμε απάντηση .

netblues
09-11-06, 23:21
Για τον ph controler εχω αντιρρησεις καθοτι εχει uk plugs..
Επιπλεον ειναι δημοπρασια, οποτε μπορει να κλισει αρκετά ψηλότερα.
Για την οσμωση, 105 ευρά είναι μια καλή τιμή...
Τι τους ρωτησες δλδ?

heiko27
09-11-06, 23:59
Τους ζητάω να μου που χώρα προέλευσης , κατασκευής και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες
Σχετικα με τον ph controler ειναι η ιδια εταιρια που δινει και την Α.Ο και εχει και e-bay shop στο οποιο πουλαει τον συγκεκριμενο controler . Εαν δεις ολη την διαφημιση θα δεις link για το καταστημα τους .
Σε γενικες γραμμες δειχνει αρκετα οργανωμενη εταιρια .

Μάριος
10-11-06, 08:45
Για τον ph controler εχω αντιρρησεις καθοτι εχει uk plugs..

Οι μπρίζες της αγγλίας είναι πολύ καλύτερες σε ασφάλεια και συμπεριφορά σε υγρό περιβάλλον απ'ότι οι δικές μας. Εξάλλου είναι υπόθεση 2 λεπτών να την αλλάξεις, είτε αυτή πάνω στο controller είτε του solenoid.

netblues
10-11-06, 08:55
Οτι ειναι, ειναι δεν διαφωνω καθόλου..
Το κατα ποσον ειναι ευκολο να τις αλλαξεις (αφου τις βρεις στην ελλαδα) εξαρταται απο την κατασκευή.
Και συνηθως οι adaptors προσθετουν υψος κανωντας το συστημα γενικά άβολο...

Τους ζητάω να μου που χώρα προέλευσης , κατασκευής και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες
Σχετικα με τον ph controler ειναι η ιδια εταιρια που δινει και την Α.Ο και εχει και e-bay shop στο οποιο πουλαει τον συγκεκριμενο controler . Εαν δεις ολη την διαφημιση θα δεις link για το καταστημα τους .
Σε γενικες γραμμες δειχνει αρκετα οργανωμενη εταιρια .

Η μεμβρανη ειναι filmtec αμερικης.. Τα υπολοιπα δεν εχουν ιδιατερη σημασια και απο τη φωτο δειχνουν μια χαρά. Και μιλαμε για γερμανο, όχι για κινέζο.
Αν τη θες, μην το πολυσκεφτεσαι.. Προχωρα.

alan boy
10-11-06, 18:37
την οσμοση mws την ειδες?εγω την εχω απο τον αυγουστο και ειναι μια χαρα.
μονο που κανει καμια 30 μερες για να ερθει.βγαινει 80 ευρα με τα μεταφορικα

γαυρος
10-11-06, 19:17
Βρε παιδία από τιμές τα παρακάτω είναι απίστευτα

εγω γιατι τα βγαζω ακριβα?
ειναι στις 70 λιρες!!
ητοι...104 εβρα .
οεο...

Strahos
10-11-06, 19:33
το MWS που λέει ο alan boy είναι στα 78.8 ευρώ αρχική τιμή και ένα που βλέπω τώρα τελειώνει σε 2 ώρες και δεν έχει ούτε ένα bid μέχρι στιγμής.

george
10-11-06, 20:09
Αυτός τι λέει ;;;
http://www.ro-man.com/shop/index.php

Strahos
10-11-06, 20:24
για ταχυδρομικά δεν γράφει, πρέπει να του στείλεις email λέει για να σου πει

alan boy
10-11-06, 20:38
εγω το παρηγγειλα απο εκει ebay.co.uk(αγγλια)πατας osmosis κανεις αναζητηση και τη βλεπεις.
βεβαια μου το εστειλαν απο γερμανια.δεν ξερω τι παιχνιδι παιζεται.
παντως κανει 28 αγγλικες λιρες.
βγαινει με πλυστηριασμο αλλα δεν τη χτυπαει κανεις οποτε βαζεις 1 λιρα παραπανω και την πηρες
εγω παρηγγειλα και τα ανταλακτικα προ φιλτρα

george
10-11-06, 20:43
Ξέρω ότι κάποιοι έχουν φέρει οσμώσεις από τον Ro-man.

Δείτε και εδώ :
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10023&highlight=ebay
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9088&highlight=ebay

netblues
10-11-06, 20:44
εγω το παρηγγειλα απο εκει ebay.co.uk(αγγλια)πατας osmosis κανεις αναζητηση και τη βλεπεις.
βεβαια μου το εστειλαν απο γερμανια.δεν ξερω τι παιχνιδι παιζεται.
παντως κανει 28 αγγλικες λιρες.
βγαινει με πλυστηριασμο αλλα δεν τη χτυπαει κανεις οποτε βαζεις 1 λιρα παραπανω και την πηρες
εγω παρηγγειλα και τα ανταλακτικα προ φιλτρα

ΜΑ δεν παιζεται κανενα παιχνιδι....
Ο mws ειναι γερμανικο μαγαζι..
Αν το δεις μεσω του αγγλικου ebay τα βγαζει σε λιρες, αμα τα δεις απο το γερμανικο τα βγαζει σε ευρω... και απο το αμερικανικο τα βγαζει σε δολαρια..
Σε κοινη database δουλευουν ολα αυτά... Ουσιαστικα ενα site ειναι.

alan boy
10-11-06, 21:01
ναι εχεις δικαιο.απλα δεν ειχα μπει ποτε στο γερμανικο.
τα μεταφορικα αραγε να ειναι το ιδιο?δηλ τα ιδια απο γερμανια και το ιδιο απο αγγλια?

netblues
10-11-06, 21:51
Αντε παλι..
Το μαγαζι ειναι στη γερμανια.
Εχει τιμες για να στειλει στην αγγλια και τιμες για να στειλει στην ελλαδα.
(που μπορει να ειναι και ιδιες).
Το ποσο κανουν τα μεταφορικα ειναι ασχετο με το site οπου μπαινεις.

Strahos
10-11-06, 22:08
να ξέρετε μόνο οτι παίζει ρόλο πολλές φορές σε ποιο ebay ψάχνεις για κάτι. π.χ. στο ebay.de μπορεί να βγάλει πιο πολλά αντικείμενα από πωλητές γερμανούς παρά στο ebay.co.uk .Αν κάνετε αναζήτηση για eheim 2080 π.χ. στο γερμανικό θα βρείτε πιο πολλά. μάλλον ο πωλητής διαλέγει σε ποια ebay θέλει να φαίνεται το προϊόν του.

GP250381
11-11-06, 07:52
βρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως δουλευει το ebay?????μπηκα στο γερμανικο γιατι ενδιαφερομαι για ph controller αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα

γαυρος
11-11-06, 09:10
το οτι δεν καταλαβες τπτ ειναι λογω γερμανικων, η εννοεις την εν γενει λειτουργια του ebay?

το πρωτο λυνεται αμεσως αν μπεις στο αγγλικο η αμερικανικο.
το δευτερο ειναι πιο πολυπλοκο και θελει λιγη προπονηση.

θες για αρχη πιστωτικη που θα την βαλεις στην <τραπεζα ασφαλειας> paypal.
ανοιγεις λογαριασμο στο ebay, παντα με διαφορετικα πας στους λογαριασμους σου,και μετα αρχιζεις το ψαξιμο.στο buy...

κατι που θα βρεις και σε ενδιαφερει το κλικαρεις και ανοιγει η καρτελα του.
σου λεει ποτε τελειωνει η δημοπρασια,ποσα ειναι τα μεταφορικα για ελλαδα, και σε τι κατασταση βρισκεται απο αποψη χτυπηματων.αν σου κανει η τιμη χτυπας, ελαφρα και με φειδω παντα(που ειπαμε την πουλανε?), και παει λεγοντας.
υπαρχουν και τα αντικειμενα που εχουν αμεση αγορα οπου δεν χρειαζεται να χτυπας κλπ.
το αγοραζεις με τη μια...
γενικα θελει αρκετη προσοχη, αρκετο ψαξιμο και οπως ειπα και πριν...φειδω;):D

Strahos
11-11-06, 15:33
και προ πάντων προσοχή στο feedback του πωλητή! πρέπει να είναι έμπιστος

GP250381
11-11-06, 16:40
δεν ειχα καταλαβει πως λειτουργει.απλα μπηκα στο γερμανικο γιατι ειναι και καλα πιο κοντα απο οτι το αμερικανικο

binational
11-11-06, 16:46
Εάν θέλετε κάτι να σας μεταφράσω από τα γερμανικά … απλά στείλτε το λινκ και τι σας ενδιαφέρει … με πμ.;)

Mitsos
11-11-06, 17:29
http://www.freetranslation.com/

με εχει βολεψει πολυ στο να καταλαβαινω τι γραφουν στην περιγραφη των προϊοντων οι Γερμανοι... :)
γιατι μου φαινετε πως ο binational θα γεμισει PM :)