Επιστροφή στο Forum : Ζητουνται φωτος απο..
Θελουμε φωτος υψηλης ευκρινειας και αναλυσης απο Puntius tetrazona (τιγρακια) και Χρυσοψαρα οποιας ποικιλιας, για επομενα τευχη του περιοδικου. Στειλτε τις στο info@aquarist.gr
Η ζητηση ισχυει ακομα.
Εννοουμε "καθαρα" tetrazona, με τις καθαρες 4 ριγες.
Και σιγα σιγα, οποιος εχει cherry barbs (Puntius titteya) να ετοιμαζεται!
Και σιγα σιγα, οποιος εχει cherry barbs (Puntius titteya) να ετοιμαζεται!
πολύ δύσκολο ψάρι για φωτογράφιση! όσες φορές προσπάθησα απέτυχα... δεν σταματάνε τα άτιμα. όμως αφού είναι για το περιοδικό θα ξαναπροσπαθήσω
Γεια σου Τolis.
Προσπάθησα να σου στείλω φωτό για το περιοδικό αλλά μου έρχεται μήνυμα λάθους,οτι δεν παραδόθηκαν λόγω του ότι το mail box σου είναι γεμάτο!
Δεν ειναι το δικο μου μεηλ, ειναι του συλλογου, και οι φωτος εληφθησαν. Για οσους στειλουν, οντως θα λαβουν μια απαντηση οτι το κουτι ειναι γεματο, αλλά τα μεηλ ερχονται κανονικα μην ανησυχειτε.
Ακομα δεν εχουμε ικανοποιητικες φωτος για P. tetrazona...
spetzouras
06-12-06, 09:45
καλημέρα.
φωτογραφίες από πράσινα τιγράκια σας ενδιαφέρουν;;
Μας ενδιαφέρουν τα τιγράκια στην κανονική τους μορφή... πορτοκαλί με μαύρες ρίγες δηλαδή.
binational....δε βγάζεις μερικές ;;;
Δεν έχει η Τίνια Γιώργο!!! Δεν είναι τέτοια!
Ακομα δεν εχουμε ικανοποιητικες φωτος για P. tetrazona...
Μας ενδιαφέρουν τα τιγράκια στην κανονική τους μορφή... πορτοκαλί με μαύρες ρίγες δηλαδή.
Δεν έχει η Τίνια Γιώργο!!! Δεν είναι τέτοια!
Kαι αυτά τι είναι :smt021
http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=14577
binational
12-12-06, 22:49
Από τα δικά μου ο Τόλης έχει φωτό από την πρώτη στιγμή της ζήτησης ...
Άλλα δεν κάνουν, δεν είναι τα σωστά τιγράκια!
Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει.
Η Τίνια μας έχει στείλει φωτογραφίες από τιγράκια που διαθέτει σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες. Είδα όμως ότι έχει και σε κανονική μορφή. Αν είναι έτσι Τίνια, κάνε μια προσπάθεια ακόμη και βγάλε μερικές φωτο μόνο αυτά τα τιγράκια.
Πεταλα κιτρινη!
Η μεσαια ριγα στο πρωτο ψαρι δεν φτανει κατω...
Μομφή....μομφή !!!!
Ντροπή....αίσχος :D
Εγώ γιατί έχω την ίδια φωτογραφία στο PC μου που απεικονίζει το ίδιο ψάρι με την μεσαία ρίγα να φτάνει κάτω;;; (άγιο photoshop) :smt025
Επ!!!! Photoshop!!!????zw zw :D :grin: :grin: :grin: :smt110 :smt110
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.