Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπήκαν ψάρια!

Maverick
03-11-06, 11:12
Στο ενυδρείο αυτό:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13963
μπήκαν επιτέλους ψάρια! :D:D:D
Είναι 5 Labidochromis caeruleus, κατα πάσα πιθανότητα 2 αρσενικά - 3 θηλυκά. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Μπάμπη (gemni_str) που μου χάρισε τα ψαράκια!
Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά έχω μία απορία: Γιατί είναι την περισσότερη ώρα κρυμμένα μέσα στις πέτρες και βγαίνουν μόνο για να φάνε??? (Καλά ντε μη βαράτε...)

gemini_str
03-11-06, 13:01
Πιθανόν λόγω στρες απο την μεταφορά τους στο νέο τους "σπιτικό". Θα προσαρμοστούν γρήγορα στο πρόγραμά σου όμως. Λέγοντας πρόγραμμα εννοώ κθρίως ώρα ταϊσματος. Θα την περιμένουν πως και πως και θα μαζεύονται απο πρίν στην επιφάνεια. Ταϊσμα με τσιγκουνιά έτσι !!! Επίσης υπάρχουν καμιά δεκαριά ακόμα που ψάχνουν για νέο "σπιτικό"

Takis
03-11-06, 14:15
Μέχρι να προσαρμοστούν στον νέο περιβάλλον και να μάθουν τα κατατόπια θα το κάνουν αυτό.
Όταν θα γνωρίζουν τον χώρο και τα σημεία που θα μπορούν να κρύβονται θα ξεθαρρέψουν.
Βέβαια αυτά τα είδη δεν είναι μόνιμα έξω.
Κάποιες φορές οταν θα βλέπουν κίνηση που μπορεί να τα τρομάζει θα τα ψάχνεις!!!

Maverick
03-11-06, 15:01
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μάλλον είναι στρες...
Το 'χα καταλέβει ότι είναι τέτοια τα παλίοψαρα, θα κάνω αμάν να τα δω με τόσες τρύπες (ραντεβού θα πρέπει να κλέινω)...

ΥΓ: και μετά μου λέτε μερικοί (...) ότι οι μονομάχοι δεν είναι σωστά ψάρια, που κολλάνε στο τζάμι όταν σε δούνε... Ποιά είναι σωστά, αυτά τα σκασμένα??? ;-) :D

caverman
03-11-06, 15:15
Άμα δεν γίνεις και λίγο ... ματάκιας ψάρια δεν βλέπεις....:D :D :D .
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Τα cory μου έκαναν μήνες να κολυμπήσουν στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου ενώ βρισκόμουν στο δωμάτιο. Μόνο από την κλειδαρότρυπα της πόρτας τα έβλεπα. :p :p :p Μόλις έμπαινα μέσα εξαφανιζόντουσαν.... :mad:

Καλώς τα δέχτηκες και περιμένουμε νέα με φωτό από τα ψαράκια σου.

Φιλικά,

Caverman.