Επιστροφή στο Forum : Valisneria Spiralis "Tiger"
Πριν τρεις ημερες αγορασα valisneria spiralis "Tiger".Την επομενη ημερα βρικα τα φυλλα γεματα τρυπες και αρκετα κομμενα.Μετα απο προσεχτικη παρατηρηση του ενυδρειου την ζημια την εκαναν οι δυο clown που εχω.
Ερωτησεις:1)Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα εκτος απο την απομακρυνση των clown που δεν επιθυμω;
2)Εχουν καποια ιδιαιτερη αδυναμια οι clown σε αυτο το φυτο για να μην το
ξαναγορασω;
εισαι 100% σιγουρος οτι τα τρωνε οι κλοουν....?γιατι καπως δεν μου καθεται.....:rolleyes:
Μήπως πρώτα χαλάει το φυτό και μετά οι clown απλά μασουλάνε τα χαλασμένα κομμάτια? Είχα clown σε πυκνοφυτεμένο ενυδρείο (όπως και οι περισσότεροι υποθέτω) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με κανένα είδος φυτού. Πόσο μάλλον με vallisneria που είναι και ανθεκτική... Σκέψου ότι την προτείνουν σαν φυτό που αντέχει τις κιχλίδες που τρώνε φυτά, λες να την κατάφεραν τα clown? Κι εμένα χλωμό μου φαίνεται...
100% σιγουρος γιατι τους ειδα να "κεντουν" επανω στα φυλλα και μετα να τα κοβουν.
Μήπως τότε τους λείπει η "σαλατούλα" από το διαιτολόγιό τους? Δοκίμασε να τους ρίχνεις και καμιά ταμπλέτα άλγης και δες αν θα εξακολουθήσουν να ενδιαφέρονται για τα φυτά σου.
Εκτος και αν μυρίστικαν σαλιγκαράκια πάνω στα φυτάκια και ορμήξαν! :confused: Μήπως παίζει και αυτό το σενάριο?
Δεν εχω σαλιγκαρια οι ανουμπιες μου δεν εχουν τετοιο προβλημα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.