Επιστροφή στο Forum : Λευκό χρυσόψαρο!
Χθες είχα πάει σ'ένα κινέζικο εστιατόριο, το οποίο ως ντεκόρ είχε κυρίως ενυδρεία. Μεγάλα και περιποιημένα - δε μπορώ να πω! Σ'ένα από αυτά λοιπόν είχε χρυσόψαρα, μεγάλα πορτοκαλί, σαν τα δικά μου και μαζί τους 2 λευκά χρυσόψαρα! Μεγαλύτερα σε μέγεθος και πανέμορφα! Ειλικρινά ξετρελάθηκα παιδιά, λευκά, ολόλευκα, δεν είχα ξαναδεί ποτέ!
Πιστεύετε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα; Θα φέρνει κάποιος προμηθευτής;
Ας μας απαντήσουν οι επαγγελματίες που έχουμε εδώ - υπάρχει περίπτωση να βρω ένα τέτοιο χρυσόψαρο;
memy μου, μηπως αυτα που ειδες δεν ηταν χρυσοψαρα...αλλα κοι..?
μικρα κοι..? προσεξες αν ειχαν μουστακια?
Είχανε ναι. Δηλαδή δεν υπάρχουν λευκά χρυσόψαρα; :(
δεν εχω δει προσωπικα...μπορει και να υπαρχουν..
παντως αν ειχαν μουστακια...ηταν κοι..
κουκλια ε.. :):):):)
υπάρχουν ! εχω δει ... έχει η ξαδερφη μου;)
υπάρχουν ! εχω δει ... έχει η ξαδερφη μου;)
Έχει μουστάκια η ξαδερφή σου ? :p :p :p
Έχει μουστάκια η ξαδερφή σου ? :p :p :pβρε χαλβα μου.....:rolleyes::D:Dκαποιον πολυ γνωστο μου,μου θυμησες.....:rolleyes::smt047
Είχανε ναι. Δηλαδή δεν υπάρχουν λευκά χρυσόψαρα; :(
χεχε βρε χαλβα για αυτο απαντησα.
Thanks για την κατανόηση του χιούμορ μου.
Πολλές φορές έτσι γίνονται παρεξηγήσεις, αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση από όλους όλα πάνε πρίμα.
Και πάλι ευχαριστώ για το κλίμα :)
Είδα προσφάτως ολόλευκα χρυσόψαρα στο pet shop που βρίσκεται στην Αθηνάς στη γωνία με τη Σοφοκλέους. Δεν ξέρω το όνομα του μαγαζιού. Αν τα προλάβεις...:rolleyes:
Έχω παραγγείλει ήδη στις Υδάτινες Ιστορίες!... Να'ναι καλά αυτό το παιδί, ό,τι του ζητάμε τρέχει!
εαν βρεις και αγορασεις μπορεις να βγαλεις καποια φωτογραφια για να τα δουμε και εμεις;
Memy όλα καλά, πες μας όμως ποιό ήταν το κινέζικο+-3 :smt046, μήπως το επισκεφτούμε κι εμείς.;)
Για το κινέζικο δεν ξέρω εγώ όμως έχω βρει μερικά fancy λευκά!
Δε μας βάζεις καμιά φώτο αν είναι ευκολο;
Nten eimai sto magazi kardia moy!!!
Αλιώς ευχαρίστως! Θα το προσπαθήσω αύριο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.