PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγες στο aquascape

panos73
20-10-06, 09:55
Το ενυδρειο μου σας το ειχα παρουσιασει παλιοτερα,δειτε τις αλλαγες που εχω κανει και πειτε μου τη γνωμη σας.
Τα ψαρια προς το παρον ειναι 1 L.caerulus (M),1 cobalt zebra (F) και 3M.lombardoi (1M+2F) και σκοπευω να παρω Ps.zebra red 1M+3F ή αν βρω αρσενικο cobalt zebra και θηλυκα caerulus(γνησια γιατι πολλα υβριδια κυκλοφορουν τωρα τελευταια στη Θεσ/νικη)

panos73
20-10-06, 10:09
Και μια ακομα φωτο που μου αρεσε πολυ

Apostolis
20-10-06, 10:09
Αν έβαζες και άμμο αντί για χαλίκι, ακόμη καλύτερα! ;)

Mitsos
20-10-06, 10:27
προσωπικα μου αρεσει πολυ!!! (για τα ψαρια βεβαια αν ταιριαζουν δεν γνωριζω...)
ποσα λιτρα ειναι???

panos73
20-10-06, 11:14
Mitso ευχαριστω πολυ το ενυδρειο ειναι 200l μικτα
Apostoli εχεις δικιο για την αμμο, αλλα δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να κανω την αλλαγη γιατι θα ειναι μεγαλη φασαρια!

Apostolis
20-10-06, 12:05
...γιατι θα ειναι μεγαλη φασαρια!

Πάρε τον Juan να σε βοηθήσει που τα στήνει και τα ξεστήνει για πλάκα!

200 λτ νομίζω οτι είναι λίγα τα ψάρια που έχεις...

Mitsos
20-10-06, 12:10
...μου αρεσουν πλυ οι πετρες σου

2 μεγαλα δοχεια τα ψαρια εκει (με θερμοστατη αεραντλια και τα φιλτρα αν γινετε) καλο πλυσιμο στην νεα και εισαι ετοιμος μετα απο 2-3 ωριτσες.
Το εκανα πριν 3 εβδομαδες σε 400 φυτεμενο :) :)

καντο και σιγουρα τα ψαρακια σου θα το εκτιμησουνε αφου θα εχουν κατι να ασχολουνται και να περνανε την ωρα τους!!! ;)

panos73
20-10-06, 12:31
Αρχικη δημοσιευση απο Apostolis
200 λτ νομίζω οτι είναι λίγα τα ψάρια που έχεις...
Θα βαλω κιαλλα οπως ανεφερα στο αρχικο post:
σκοπευω να παρω Ps.zebra red 1M+3F ή αν βρω αρσενικο cobalt zebra και θηλυκα caerulus(γνησια γιατι πολλα υβριδια κυκλοφορουν τωρα τελευταια στη Θεσ/νικη)
Τι λες γιαυτα;
Συμφωνεις ή να κοιταξω και τιποτα αλλο;

Takis
20-10-06, 12:51
Θα βαλω κιαλλα οπως ανεφερα στο αρχικο post:

Ο Αποστολης εννοει οτι ειναι λιγα τα λιτρα, οχι τα ψαρια!!!

panos73
20-10-06, 13:23
Αρχικη δημοσιευση απο Takis
Ο Αποστολης εννοει οτι ειναι λιγα τα λιτρα, οχι τα ψαρια!!!

Ειναι πολλα τα 5 ψαρια που εχω γιαυτα τα λυτρα και δεν μπορω να βαλω αλλα 4;;;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:

Takis
20-10-06, 13:28
Ειναι πολλα τα 5 ψαρια που εχω γιαυτα τα λυτρα και δεν μπορω να βαλω αλλα 4;;;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:
Και ενα οσκαρ μονο του, ειναι πολυ για αυτο το ενυδρειο.
Μην κοιτας τωρα που ακομα ειναι μικρα. Πολυ συντομα θα μεγαλωσουν και τοτε θα εχεις προβλημα.

panos73
20-10-06, 16:54
Καλά . Οτι πεις εσυ...

crazyio
20-10-06, 21:43
απο σπηλιές καλά πας ...
για την άμμο συμφωνώ και εγώ πως πρέπει να κάνεις την παληκαριά ...
προσωπικά δεν μου άρεσε η ξέμπαρκη πέτρα μες την μέση που εχεις πάνω στο χαλίκι ..
όπως επίσης και η παρουσία του ξύλου δεν είναι οτι πιο "φυσικό" εκει μέσα ... :|
Κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφο και η άλγη που έχουν πιάσει οι πέτρες το κανουν ακόμα πιο φυσικό ....
όσο για τα ψαράκια .... στα είπε ο Τάκης ... :rolleyes:

Tzo
23-10-06, 16:59
Και ενα οσκαρ μονο του, ειναι πολυ για αυτο το ενυδρειο.
Μην κοιτας τωρα που ακομα ειναι μικρα. Πολυ συντομα θα μεγαλωσουν και τοτε θα εχεις προβλημα.

Να κανω μια ερώτηση εγώ????

Δηλαδή στα 200 λίτρα πόσα malawi zebra μπορω να έχω????:confused::confused::confused:
Γιατι αν είναι να έχω 200 λιτρα για 2 ψάρια νομίζω δεν αξίζει :(:(:(