Επιστροφή στο Forum : Ατύχημα με φίλτρο μονομάχου
Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το φίλτρο στο 10λιτρο ενυδρείο του μονομάχου μου ήταν βγαλμένο από την πρίζα! Χθες είχα γυναίκα για το σπίτι και προφανώς θεώρησε καλό να βγάλει αυτή την πρίζα για να βάλει το σίδερο! Και φυσικά ξέχασε να την ξαναβάλει...
Υπολογίζω ότι το φίλτρο έμεινε εκτός λειτουργίας για περίπου 18 ώρες. Δεν μπορώ να πω ότι παρουσίασα κάτι ιδιαίτερο στον Παναγιώτη, εκτός από το γεγονός ότι δεν όρμησε στην τροφή όπως συνήθως. Άλλαξα το μισό του νερό κι έριξα λίγο αλατάκι προληπτικά. Πιστεύετε ότι μπορεί να έχει πάθει καμιά ζημιά;
Τεστ έχεις έτσι ;
Τάισμα με φειδώ...μικρές αλλαγές νερού καθημερινά και οι μετρήσεις θα σου δείξουν αν η βιολογία στο φίλτρο σου έχει καταστραφεί και σε ποιό βαθμό.
Το φίλτρο είναι το μικρό της HAGEN ;;
Εφόσον έχεις και άλλα ενυδρεία...στίψε λίγο ένα σφουγγάρι από ένα άλλο πάνω σε αυτό που έπαθε "ζημιά" ή στίψτο απ'ευθείας μέσα στο ενυδρείο.
αυτη τη φειδω την πουλανε σε πετ σοπια? :smt110:smt043:smt069:smt082:lol::smt119:smt019
περαν του σοβαρου, και αφου ο ψαρης σου ειναι καλα,
εμενα με εστειλε το ονομα ...
Παναγιωτης !!! :D
συμφωνω κι εγω με το γιωργο.κι εμενα μου'χουν βγαλει μπριζες για να μπουν σιδερα,ηλεκτρικες σκουπες κτλ και μετα ξεχνανε να τα ξαναβαλουν:smt070
ΟΚ παιδιά, ευχαριστώ! Με την ευκαιρία να σας πω και για το όνομα του μονομάχου!
Το καλοκαίρι της κόρης μου της άρεσε ένα αγόρι που το έλεγαν Παναγιώτη. Μόλις πήρα τον μονομάχο και τη ρώτησα πώς να τον βγάλω, μου είπε αβίαστα: Παναγιώτη!
Το ίδιο είχε συμβεί πέρυσι που είχαμε πάρει ένα σκυλάκι. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο της άρεσε ένα αγοράκι που ήταν ξένος και τον έλεγαν Ζακ. Και εξ'ου ονομάστηκε κι ο σκύλος μας! Φαντάζεστε να τον είχα πάρει τώρα και να κυκλοφορούσα μ'ένα σκύλο στο δρόμο που θα τον φώναζα Παναγιώτη;;;; :smt103
χαχαχαχα:smt082 :smt082 :smt082
Γελάς Μάριελ; Να λες ευτυχώς που το γατάκι βαφτίστηκε πριν το πάω σπίτι, αλλιώς τώρα θα τον φώναζα Βαγγέλη!!!! (Αυτό το φλερτ παίζει αυτό τον καιρό! Αχ, αυτά τα 15χρονα!....)
To καναρινάκι πως είπαμε ότι το λένε ;
Κι αυτό βαφτισμένο ήρθε από τον ιδιοκτήτη του: Ντιούι!
Εγώ πιστεύω οτι μια χαρά θα τα καταφέρει ο Παναγιώτης αυτός ! :D Άσχετα με τον Παναγιώτη της κόρης :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt050 :smt050 :smt050
η πλακα ειναι οτι και τα κοριτσια που ειχαν βρει το γατακι Βαγγελη το ειχαν ονομασει,γιατι αραγε:smt044 :smt044 :smt044 ??
Zorba_The_Freak
20-10-06, 07:48
η πλακα ειναι οτι και τα κοριτσια που ειχαν βρει το γατακι Βαγγελη το ειχαν ονομασει,γιατι αραγε:smt044 :smt044 :smt044 ??
Ήταν ένας γάτος, μαύρος, πονηρός,
κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός....
Γελάς Μάριελ; Να λες ευτυχώς που το γατάκι βαφτίστηκε πριν το πάω σπίτι, αλλιώς τώρα θα τον φώναζα Βαγγέλη!!!! (
Εγώ που έχω 5χρονη κόρη και ότι ψάρι έχει έρθει σπίτι πρέπει να έχει όνομα του στιλ "Πρίγκιπας" !!!! (όπως ο μονομάχος που έχουμε τώρα !!!!
Ειλικρινά θα προτυμούσα το Βαγγέλης!!!!!
(Αυτό το φλερτ παίζει αυτό τον καιρό! Αχ, αυτά τα 15χρονα!....)
Ελπίζω και όταν μεγαλώσει η δικιά μου να ονομάζει όπως η κόρη σου τα ψαράκια μας, να μαθαίνουμε τουλάχιστον πως θα λένε τους εκάστοτε ... φίλους !!!!
χααχαχχαχαχα
:D :smt044 :D :smt044
Αρχική Δημοσίευση από hobbyman
ότι ψάρι έχει έρθει σπίτι πρέπει να έχει όνομα του στιλ "Πρίγκιπας"
Κρύψε το DVD με τον ΝΕΜΟ γιατί έτσι και τον δει πουθενά ζωντανό ... σε βλέπω να πηγαίνεις βουρ για ... θαλασσινό...:rolleyes: :D :D :D
υγ: αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.:smt083 :smt083 :smt083
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.