Επιστροφή στο Forum : Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική
Παρότι οι εκλογές είναι εν όψει εμείς δε πτοούμαστε!
Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συνάντηση... και τα καλύτερα έπονται!
Χχμμ, πως φαίνεται ο άνθρωπος ο καλλιτεχνης !:D
Πάνο, νομίζω ότι κρύβεις μερικές-δεν γίνεται με καινουργια μηχανή και να έβγαλες τόσες μόνο...:smt081
Μπραβο πάντως, keep going!
Να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη (Maverick) για το "νερό της φωτιάς" που κέρασε και μας άναψε τα αίματα !
dimitris21
16-10-06, 09:12
Τι έγινε ρε συ? Τσιγκουνιά στο μέγεθος κάνουμε? Θα με στραβώσετε και θα το έχετε κρίμα στο λαιμό σας. Πάνο για σε παρακαλώ ρίξε και καμιά σε μέγεθος κατάλληλο και για μεσήλικες.:D
Να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη (Maverick) για το "νερό της φωτιάς" που κέρασε και μας άναψε τα αίματα !
Δυστυχώς το "νερό" ήταν λίγο, γιατί το έψαξα τελευταία στιγμή... Την επόμενη φορά θα φέρω ...μπιτόνι!!! Και αυτό είναι δέσμευση... ;-)
Μας αναβεις φωτιες :rolleyes: και δεν ειμαστε τετοιοι ανθρωποι οπως ειδες .
Κατόπιν σχετικών μετρήσεων από πολλά έμπειρα μέλη το ... νερό αποδείχθηκε ... ακατάληλο για ενυδρειακή χρήση :D :D :D ...
...όλοι τους όμως δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις μετρήσεις :smt030 στα νέα δείγματα που θα παραληφθούν προς το τέλος του μήνα...
Kαι φρέσκο υλικό απο την συνάντηση...:D
Με ευχαρίστηση σας ενημερώνω (μπεκρούλιακες) ότι θα υπάρχει ρακή και στην επόμενη συνάντηση. Σήμερα μου έφερε ένας φίλος από Κρήτη! Το δυστύχημα είναι πως είναι μόνο 1 1/2 λίτρο.
εγω σας βαζω στο καραβι ενα μπετονι αμα θελετε αλλα ποιος θα παει να το παρει??
kastmaniac
16-10-06, 19:52
Σας ενημερώνω οτι την Πέμπτη θα είμαι Νίκαια....... όπως καταλαβαινέτε θα έρθουν ενισχύσεις από ρακί στο σύλλογο.....;)
γαυρε που εισαι μας εκαναν ρομπα λενε οτι ο φανταρος σκεφτεται για τον επιλοχια οτι καθαριζει καλα πατατες αρε τενια τον καταστρεψες τον ανθρωπα
και για του λογου το αληθες...:smt021:smt021
αυτο που γραφει εκει που δειχνει το κιτρινο :smt078 βελακι ομως δεν ξερω...
που η σε ποιον αναφερεται ??? οεο ?:smt102
κατι θελει να πει ο ποιητης??? :smt102
ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΑΥΡΙΝΤΣΙ
Θα γίνει χαμός στους σινεμάδες:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Καλά πολύ πλάκα!!!!
Πετυχημένο....
γαυρε με lοugra αδυνατησες απο οτι βλεπω στην φωτο
Hypostomus
16-10-06, 22:47
ΡΕ γαυρε!!!
Τζοκόντα??
χαχαχαχαχαχ
Και εγω αναρωτιεμαι τωρα.....
Τι να κρυβει αυτο το χαμογελο, οεο ??
Και το ρουφιανιλίκι συνεχίζεται...
εξω οι ρουφιανοι απο το συνδικατο!!!!
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ Πανούλη έσκισες........άκου σαρδανάπαλο το φιλαράκι μου :o
Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο (kastmaniac) που μας έφερε 3 μπουκάλια ρακή απευθείας από την Κρήτη!!! :D
dimitris21
23-10-06, 08:01
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ :D
Α.Κ.Υ.Ε (Αγωνιστικό κίνημα υποδουλωμένων ενυδρειόφιλων)
..."αγαθά κόποις κτώνται" :smt016
Παρατήρησα από τις φώτο ότι τα ποτήρια αναβαθμίστηκαν από πλαστικά σε γυάλινα τύπου ΙΚΕΑ.
Αυτό είναι πρόοδος.....στον φραπέ. :)
Που να δεις τα μπυροπότηρα.....!!! :D :smt030
Που να δεις τα μπυροπότηρα.....!!! :D :smt030
μπορω να αναλαβω την σχετικη φωτογραφιση θα κανω το μοντελο που κραταει το ποτηρι:smt041:smt041:smt023
γιατι κατι ενυδρεια με φυτα που ειδα σε καποιες φοτο ειναι μισογεματα και οχι γεματα απο νερο:confused::confused::confused:
Προφανως θα ειδες το paludarium που εχουμε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.