Επιστροφή στο Forum : ξεκιναω....
drizzt do urden
04-10-06, 20:14
ξεκιναω τη προσπαθεια για την ανπ/γη,αλλα εχω ακομα μια τελευταια απορια...!τι θερμοστατη να χρησιμοποιησω?γιατι στο εμποριο υπαρχουν κατι μεγαλοι,που δε νομιζω να κανουν στο μεγεθος του μικρου ενδ/ειου μου!
αναπαραγωγή σε τί είδος? Πόσα λίτρα η γεννήστρα??? :confused:
http://www.hydor.it/index_en.htm
Δεν βγαζει απευθείας το Link, τες πα.
Πήγαινε στο σιτε αυτό και μετά στο heaters και επέλεξε τον Mini ....
Αλλά όπως και άλλοι θα σου πούν τα 10 λίτρα σου για αναπαραγωγή μονομάχων είναι ΛΙΓΑ .
ΑΝ τελικά το κάνεις να έχεις τον νού σου για το πως θα πάει ώστε αν δείς τίποτα παράξενο να τους χωρίσεις πριν έχεις άσχημα αποτελέσματα ...
Zorba_The_Freak
04-10-06, 20:44
ξεκιναω τη προσπαθεια για την ανπ/γη,αλλα εχω ακομα μια τελευταια απορια...!τι θερμοστατη να χρησιμοποιησω?γιατι στο εμποριο υπαρχουν κατι μεγαλοι,που δε νομιζω να κανουν στο μεγεθος του μικρου ενδ/ειου μου!
Επίτηδες τους κάνουν τόσο μεγάλους για να μην χωράνε σε γενίστρες 10 λίτρων :( :( :(
αν παρεις το ιδανικο μεγεθος(50,60 λιτρα) παρε εναν της jager 50 W.δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτους
Καλή τύχη, θα σου χρειαστεί...!;-) Με πολλή υπομονή και προσοχή όλα γίνονται... Επίσης να ξέρεις ότι ο θερμοστατης δε χρειάζεται να είναι σε κατακόρυφη θέση μέσα στο ενυδρείο μπορεί να πάει και πλαγιαστά ή διαγώνια. Απλά πρόσεξε να μη βγαίνει το γυαλινο μέρος έξω από το νερό και να μην ακουμπάαει στο υπόστρωμα ή στα τοιχώματα.
Κάτι άσχετο, από το nick σου να συμπεράνω ότι έπαιζες DnD?
Carebean pirate
06-10-06, 18:56
αν παρεις το ιδανικο μεγεθος(50,60 λιτρα) παρε εναν της jager 50 W.δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτους
Υπάρχει κανόνας που λέει 1W για κάθε 1 λίτρο νερού....
Αν αγοράσεις 50-60 λίτρων θα χρειαστείς θερμοστάτη των αναλογων βάτ....:p ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.