PDA

Επιστροφή στο Forum : μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras


mikele
26-09-06, 18:36
http://www.flurl.com/item/new_corydoras_u_186862

κωστα ποιο απο τα ψαρια μπορει να εφαγε το ματι απο το corydora το μεγαλο?? τα 2 sterbai ειναι καινουργια 2 κλοουν 2 ancistrus και ο pleco L15. ....υπαρχει περιπτωση να χτυπησε μονο του καπου......σε ευχαριστω.....

Kostas G.
27-09-06, 10:28
Επειδή δεν φαίνεται καλά στο video,αν είναι μικρό δάγκωμα μπορεί να είναι το αγγελόψαρο,αν είναι απλή γρατσουνιά που φτιάχνει τότε είτε φοβήθηκε και χτύπησε κάπου μόνο του ή κάποιος pleco το κουτούλησε στην αναζήτηση τροφής,αν είναι μεγάλο δάγκωμα τότε κάποιος clown loach σίγουρα.Σε οποιαδήποτε περίπτωση βάλε άμεσα Melafix της Aquarium pharmaceuticals.

mikele
27-09-06, 19:35
σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και για να σε βοηθησω θα σου πω οτι ελειπε ολο το ματι απο το cory το μεγαλο..... αφηνοντας μια τρυπα μεγαλη στη θεση του ματιου....αγγελοψαρα δεν υπαρχουν.....οι κλοουν τρωνε ματια????το ψαρακι το εχασα τελικα για υτο ηθελα να μαθω τι δεν παει καλα....

Kostas G.
28-09-06, 08:54
Οι clown loach κανουν διάφορα άσχημα πράγματα,μέσα σε αυτά και το φάγωμα ματιών σε μικρότερα ψάρια.Σε γενικές γραμμές δεν είναι καλό να συνδυάζονται clown loach με γατόψαρα γιατί καμμιά φορά εκδηλώνονται ο κακός χαρακτήρας των clown.
Όσο για το αγγελόψαρο,δίκιο έχεις δεν υπάρχει :smt003 Ήταν ο ανοιχτόχρωμος δίσκος σου ο οποίος σε μια σκηνή φαίνεται μόνο το κεφάλι και η αρχή των πτερυγίων του και τον πέρασα για αγγελόψαρο:roll:

mikele
28-09-06, 17:14
ευχαριστω και παλι .....δικαιο εχεις εκδηλωνουν κακια οι κλοουν και ιδιαιτερα στο ταισμα.....