Επιστροφή στο Forum : αεραντλία. τελικά άχρηστη?
σκεφτόμουν τις προάλλες οτί ο εμπλουτισμός του νερού σε CO2 γίνεται με το να αναδύονται φυσαλίδες CO2 μέσα του (ο πιο απλός τρόπος). οπότε μία αεραντλία δεν θα εμπλουτίζει το νερό με όλα τα συστατικά του ατμοσφαιρικού αέρα? όπως CO2, οξυγόνο και άζωτο? οπότε θα γλυτώσω και την αγορά αζώτου σε μορφή λιπάσματος της seachem π.χ. και ίσως γλυτώσω και την προσθήκη CO2 με μπουκάλες κ.ά. είναι έτσι ή όχι? εμένα μου ακούγεται λογικό, τι έχουν να πουν οι έμπειροι που ίσως να το έχουν τσεκάρει κιόλας?
κατα ενα περιεργο τροπο ενω οπως λες με την αεραντλια εισερχεται ατμοσφαιρικος αερας μεσα στο νερο, το μονο που αναμειγνειται με το νερο ειναι το οξυγονο ενω το διοξειδιο διαφευγει στην ατμοσφαιρα. μην ρωτησεις πως γινεται δεν γνωριζω τη διαδικασια, αλλα ισχυει....
http://www.malawicichlidhomepage.com/greek/articlesgreek/airpump_greek.html
Κάτι μου λέει τότε πως αν βάλω αεραντλία τα ψάρια μου θα γίνουν ... παθητικοί καπνιστές .... :smt017
Ακομα υπαρχουν φιλοι της φυσης που καπνίζουν, και μαλιστα σε κλειστούς χώρους??
:o:o :confused::confused:
Ακομα υπαρχουν φιλοι της φυσης που καπνίζουν, και μαλιστα σε κλειστούς χώρους??
:o:o :confused::confused:
Εχουμε κανενα προβλημα??????:smt118 :smt075 :smt075
"εμεις" οχι..
τωρα που αρχιζουν τα κρυα, απλά σας λυπαμαι..
"εμεις" οχι..
τωρα που αρχιζουν τα κρυα, απλά σας λυπαμαι..
Ξερουμε οτι μας αγαπας Σωτηρακη!!!!:smt058 :smt056
Το κάπνισμα είναι όπως το ενυδρείο ....
είναι να μην το αρχίσεις ....
Οπότε πρέπει να ανοίγω το καπάκι του ενυδρείου να φέυγει το ντουμάνι :D :D :smt103
http://www.malawicichlidhomepage.com/greek/articlesgreek/airpump_greek.html
αυτό το κείμενο παρουσιάζει το CO2 σαν κάτι ανεπιθύμητο (ή κάνω λάθος), εμείς όμως τροφοδοτούμε το ενυδρείο μας με CO2 για την ανάπτυξη των φυτών και αζώτου σε μορφή λιπάσματος. παρ'όλα αυτά επεφημεί την χρήση αεραντλίας λόγω οξυγόνου. τα υπόλοιπα γιατί δεν τα θέλει? με μπέρδεψε αρκετά... :smt012
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.