PDA

Επιστροφή στο Forum : εικονικο aquascaping


Trelamenos
25-09-06, 16:24
Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc aquascaping . ωστε να δοκιμαζουμε διαφορα εικονικα ενυδρεια μεχρι να βρουμε αυτο που ακριβως θελουμε και απλα να προσπαθησουμε να το αντιγραψουμε.
Να εχει διαφορες επιλογες. απο τα λιτρα του ενυδρειου, διαφορα ξυλα, πετρες, φυτα να τα τοποθετουμε και να παιζουμε με τη φαντασια μας.
Αν υπαρχει κατι τετοιο θα κολλησω τα μουτρα μου επανω στην οθονη.:smt109

Αν γνωριζει καποιος....

nikitasp
25-09-06, 18:00
το cd της sera εχει αυτο που περιγραφεις. αν θες στειλε τηλ πμ να περασεις να το παρεις....

gsa
25-09-06, 19:47
Υπάρχει βέβαια το λογισμικό PyAcqua (http://pyacqua.altervista.org/index.php) το οποίο έχει ελεύθερη άδεια χρήσης και στην παρούσα φάση υποστηρίζει ιταλικά και αγγλικά.

Δεν είναι τόσο σχετικό με το θέμα ... αλλά μπορεί να εξελληνιστεί (εγώ είμαι ο πρώτος εθελοντής για αυτό) και αν υπάρχουν προγραμματιστές με "εθελοντική" όρεξη να προστεθεί και αυτή η δυνατότητα.

Trelamenos
25-09-06, 21:40
Υπάρχει βέβαια το λογισμικό PyAcqua (http://pyacqua.altervista.org/index.php)το οποίο έχει ελεύθερη άδεια χρήσης και στην παρούσα φάση υποστηρίζει ιταλικά και αγγλικά.

Δεν είναι τόσο σχετικό με το θέμα ... αλλά μπορεί να εξελληνιστεί (εγώ είμαι ο πρώτος εθελοντής για αυτό) και αν υπάρχουν προγραμματιστές με "εθελοντική" όρεξη να προστεθεί και αυτή η δυνατότητα.


φιλε gsa το κατεβασα το συγκεκριμενο αλλα οσες φορες και να επιλεξω οτι θελω να μου τα γραφει στα Αγγλικα δεν λεει να το καταλαβει.
Το εχεις καταφερει?
και απο οτι ειδα προοριζεται να βγει και με 3D aquascaping εκτος αν εσυ το εχεις και κατεβασα καποιο προηγουμενο.

gsa
25-09-06, 22:18
Το πρόγραμμα δεν το έχω δουλέψει απλά είδα την πληροφορία και τα αντίστοιχες οθόνες στο site τους.

Πράγματι στην έκδοση για windows μέσα στον κατάλογο locale που δημιουργεί, υπάρχει μόνο ένας υποκατάλογος. Στο linux η εγκατάσταση - είμαι σίγουρος για αυτό - δημιουργεί δύο υποκαταλόγους. Θα δοκιμάσω με τον άλλον και θα επανέρθω αύριο σε αυτό το θέμα.

GP250381
25-09-06, 23:32
το χρειαζομαι επειγοντως αυτο το προγραμμα, το sera

gsa
26-09-06, 20:28
το χρειαζομαι επειγοντως αυτο το προγραμμα, το sera
Τρεις λύσεις (όπως με όλα τα άλλα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο):
1η: Αγόρασέ το.
2η: Πάρτο από κάποιον που δε το χρειάζεται και χρησιμοποίησέ το (έτσι δε θα κάναμε αν χρειαζόμασταν το άδειο βαρελάκι, για παράδειγμα, του γείτονα; Ή εμείς ή ο γείτονας).
3η: Κλέψε το (με τις ανάλογες συνέπειες αν σε πιάσουν).

Υ.Γ. Δύο μικρές λεπτομέρειες: α) είμαι φανατικός υποστηρικτής του λογισμικού ανοιχτού κώδικα και β) μάλλον είμαι ο μοναδικός έλληνας - τουλάχιστον από αυτούς που γνωρίζω - που αγοράζω mp3 τραγούδια.

Θανάσης
26-09-06, 20:47
Υπάρχει κατι παρόμιο για θαλασσινά/reef ενυδρεια ;;;

Carebean pirate
28-09-06, 12:10
To C-D της sera νομίζω :smt016 έχει μόνο για γλυκού νερού....