Επιστροφή στο Forum : Υπόστρωμα
καλημερα,για υποστρωμα στο ενυδρειο μου θα βαλω μαυρο χαλικι,θελω να βαλω επισης και υποστρωμα για τα φυτα,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσα εκατοστα θα πρεπει να ειναι το υποστρωμα για τα φυτα??
Νομίζω πως με 2-3 εκ. θα είσαι μια χαρά. Μην παραλείψεις όμως, να ρίξεις πάνω από το υπόστρωμα 7-8 εκ. χαλικάκι.
To χαλαζιακο χαλίκι πάνω απο το υπόστρωμα είναι εντάξει?
Υ.Σ
Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο Liolios για το γνωστό (πλέον) θέμα της δημοσιότητας!!!! :p :p
To χαλαζιακο χαλίκι πάνω απο το υπόστρωμα είναι εντάξει?
Γιατί να μην είναι?
Γιατί να μην είναι?
Δεν είπα πως δεν είναι....
Απλά ρωτάω διότι αυτό έχω σκοπό να βάλω στο νέο 52άρι μου.......:D
Αρχάριος γάρ :cool:
Μια χαρά κάνει, προχώρα ακάθεκτος!
επισης θελω να βαλω μαυρο χαλικι.τι μπορω να βαλω???θα μπουν δισκοι μεσα και αρκετα φυτα
οψιδιανο ,να βαλεις τοτε.για περισσοτερα κανε αναζητηση εδω μεσα και θα βρεις υλικο........
οψιδιανο ,να βαλεις τοτε.για περισσοτερα κανε αναζητηση εδω μεσα και θα βρεις υλικο........
ειναι ουδετερος klaz?
ναι,αυτα δεν τα ρωτανε στο θειο κλαζ....εννοοοοοοοουνται.....:rolleyes::cool::p:p
την παρασκευη θεου θελοντος ερχονται αυτα που παραγγειλα απο το aquaristic και ξεκιναω να φτιαχνω φιλτρα και να το στηνω.να ερθει και η ρημαδα η οσμωση.
δεν μπορω να βρω οψιδιανο ουτε μαυρο χαλικι σε διασταση 1 χιλ.τι αλλο μπορω να βαλω σε σκουρο χρωμα???ευχαριστω
δεν μπορω να βρω οψιδιανο ουτε μαυρο χαλικι σε διασταση 1 χιλ.τι αλλο μπορω να βαλω σε σκουρο χρωμα???ευχαριστωπαρε τον κωστη(azores) sto 2310-841583,αυτος εχει ενα νταμαρι οψιδιανο...μην καθεσαι να ψαχνεις τωρα χαλικι στο ιντερνετ...δεν συμφερει...παρτον τηλεφωνο ,κα;ι θα σου στειλει αμεσσα......ααααααααααντεεεεεεεεε,να δουμε επιτελους το θηριο δισκαδικο......:p:p:p
και θα μου στειλει στα χανια βρε klaz??πως?
Εδώ σου έρχονται από το εξωτερικό στα Χανιά δεν θα μπορέσει? Πάρε τηλέφωνο εσύ και θα σου πει ο Κωστής πως μπορεί!
και θα μου στειλει στα χανια βρε klaz??πως?
Ταχυδρομικώς φυσικά ;)
Ταχυδρομικώς φυσικά ;) 100+ κιλα??
ξεσπιτοθηκα:):)
για υποστρωμα για τα φυτα εχω παρει της sera 10 κουτια των 4.7 κιλων.ειναι ενταξει?
Καλο ακουγεται. Στοχος ειναι να καλυφθει ολη η επιφανεια με περίπου 2 cm υψος... Αν θυμαμαι καλά έχει επανω στο κουτί ενα μπουσουλα.
μια ερωτηση ακομα,τι διαμετρο να εχει ο οψιαδιανος??θα βαλω και φυτα
Επίσης, αν έχει ήδη σχεδιάσει που θα βάλεις ρίζες ή πέτρες σε εκείνα τα σημεία δεν χρειάζεται να βάλεις υπόστρωμα.
Θέοφιλος
τελικα τι διαμετρο πρεπει να εχει ο οψιδιανος για φυτεμενο??
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.