PDA

Επιστροφή στο Forum : Αεριζομενος βυθος...

vasilakis
20-09-06, 14:50
HI GUYS! Eχοντας τελειωσει με την πρωτη εξεταστικη με επιασε παλι το διαολι :twisted: μου για μαστορεματα πανω στο καμαρι μου. σκεφτομαι να τοποδετησω κατω απο το χαλικι του ενυδρειου μου διατρητο σωληνακι σηλικονης το οποιο θα κανει πολλα ζιγκ-ζαγκ ωστε να καλυπτει μεγαλη επιφανεια του βυθου. ετσι δεν θα εχω και καλυτερη βιολογια? θα λειτουργησει ρε παιδια? Απο αντλια αερα εχω την elite 802 με δυο εξοδους.(επιφανεια βυθου 80x40 cm).

Stilatos
20-09-06, 15:30
μα για πιο λογο να το κανεις αυτο. Αμα δεν εχεις βαλει φαρμακα στο ενυδρειο η τρομπα αερος στο ενυδρειο δεν χρειαζεται. εξαλου το μονο που κανουνε οι μπουρπουληθρες ειναι να αναταραζουνε την επιφανεια για να γινεται καλυτερα η ανταλαγη οξυγονου και διοξειδιο του ανθρακα. αυτο το κανει και η τρομπα νερου ηδη (να αναταρασει την επιφανεια) και απο την στιγμη που ολα τα ενυδρεια ειναι σχεδιασμενα ετσι ωστε να εχουνε ενα χ μεγεθος επιφανειας ειναι μια χαρα.

liquid
20-09-06, 16:33
ετσι δεν θα εχω και καλυτερη βιολογια?
Θέλεις να δημιουργήσεις φίλτρο βυθού μάλλον. Αν είναι έτσι υπάρχουν ειδικά πλακάκια που μπαίνουν κάτω από το χαλίκι γι' αυτό το σκοπό. Ρώτα σε ένα pet shop να σου τα δείξουν αλλά το φίλτρο αυτό είναι γενικά ξεπερασμένο και δεν βολεύει στον καθαρισμό.

Stilatos
20-09-06, 16:34
αμα λεει για φιλτρο βυθου και εγω συμφωνω δεν αξιζει καθολου τετοιου ειδος φιλτρου