PDA

Επιστροφή στο Forum : Χαιδεύοντας Leporacanthicus...


Kostas G.
19-09-06, 10:22
Ποιος είπε οτι μόνο οι κιχλίδες και τα σαλάχια χαιδεύονται;Από τη φωτό που ακολουθεί θα δείτε οτι ακόμα και οι πιο αγκαθωτοί pleco χαιδεύονται.Στη περίπτωση μάλιστα του Leporacanthicus L240 μου δεν το επιδίωξα εγώ να τον χαιδέψω αλλά αυτός!
Σε μια αλλαγή νερού,ενώ είχα βάλει το χέρι μου στο ενυδρείο για να τακτοποιήσω λίγο τα φυτά, ο Leporacanthicus μου βγήκε πολύ έξω απο την σπηλιά του πηγαίνοντας πίσω πίσω.Αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.Κάθε φορά που έβαζα το χέρι μου στο ενυδρείο το έκανε αυτό αλλά πάντοτε το απομάκρυνα όταν με πλησίαζε πολύ.Αυτήν την φορά αποφάσισα να μην το απομακρύνω για να δώ τι θα κάνει.Αυτός λοιπόν πλησίαζε όλο και περισσότερο και τελικά με άγγιξε με την άκρη της ουράς του και άρχισε να την κουνά αργά αργά συνεχίζοντας να με ακουμπάει.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να τον χαιδέψω και εγώ στην ουρά του και πράγματι αυτός έκατσε και μάλιστα όταν σταματούσα ερχόταν αυτός μόνος του να χαιδευτεί!
http://www.planetcatfish.com/forum/album_page.php?pic_id=709
Ήθελε μάλιστα να τον χαιδέψω και στο σώμα του αλλά ήδη από κοντά στη βάση της ουράς τα αγκάθια του ενοχλούσαν και έτσι δεν τον ακούμπησα καν στο σώμα του.Παντως από τότε κάθε φορά που βάζω το χέρι μου στο ενυδρείο βγαίνει και τον χαιδεύω...

melitropos
19-09-06, 13:09
πειραχτήρι!:D

soza
19-09-06, 13:33
The ultimate pet..:smt023

GODLIGHT
19-09-06, 19:23
πολυ ομορφος φτου μην τον ματιασω :smt119. εμενα μονο οι κιχλιδες τρωνε απο το χερι μου σχεδον.

Kostas G.
21-09-06, 10:02
Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια;)

mikele
24-09-06, 11:22
δεν μου ανοιγει και θα ηθελα να το δω ποσο καιρο τον εχεις....?

ελα κωστα το ειδα πολυ ομορφος και τελειο το σκηνικο.... μπραβο μπραβο ....δοκιμασε να τον ταισεις για να του χαιδεψεις τη κοιλια....

Kostas G.
25-09-06, 08:31
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια;)
Τον έχω 2,5 χρόνια τώρα και για πρώτη φορά τον χάιδεψα τον Μάιο που μας πέρασε αλλά εκείνος ήθελε να χαιδευτεί αρκετό καιρό πριν το τολμήσω.Όσον αφορά το τάισμα από το χέρι μου,και εγώ το σκέφτηκα και θα το ήθελα πολύ αλλά έχοντας δει τα όμορφα μεγάλα και μυτερά μπροστινά του δόντια με τα οποία τσακίζει τα κελύφη των σαλιγκαριών δεν θα ήθελα να βάλω το χέρι μου κάτω από το στόμα του από φόβο όχι μήπως δαγκωθώ αλλά μήπως τρομάξω από το δάγκωμα και τον χτυπήσω άθελά μου τραβώντας απότομα το χέρι μου.

mikele
26-09-06, 18:25
σωστα τα λες μπραβο Κωστα εχεις πολυ καλο ψαρακι........