Επιστροφή στο Forum : Πόσο να ταΐζω??
Zorba_The_Freak
12-09-06, 13:50
Λοιπόν,
τους μονομάχους μου τους ταΐζω με attison betta pro και bloodworms. Το ζήτημα είναι πόσο νατους ρίχνω? Η "συνταγή" που λέει "όσο φάνε σε 1-2 λεπτά" δεν νομίζω ότι μπορεί να εφαρμοστεί γιατί με το ρυθμό που τρώνε σε 1-2 λεπτά θα ανατιναχτούν. :p
Σημειώνω ότι ταΐζω μια φορά την ημέρα μια και το πρωί φεύγω νωρίς από το σπίτι.
3-4 bloodworms νομίζω είναι9 καλά.
Εγώ τόσο δίνω και όλα μια χαρα.
Πάντα να ταίζουμε με φειδώ.
Πάντα να ταίζουμε με φειδώ.
Εννοείται.
3-4 την ημέρα εννοώ.
τοσο περιπου.3-4 σκουληκια η κοκκους απο την ατισον.πολλη τροφη ευθυνεται για εμφανιση ντροπσυ
Zorba_The_Freak
12-09-06, 18:15
τοσο περιπου.3-4 σκουληκια η κοκκους απο την ατισον.πολλη τροφη ευθυνεται για εμφανιση ντροπσυ
Και για τους κόκκους εννοείς μόνο 3-4???
Δεν είναι πολύ λίγο?
ναι,και για τους κοκκους.οχι,μια χαρα ειναι.τα ψαρια ειναι ψυχροαιμα ζωα(δεν εχουν σταθερη θερμοκρασια σωματος) και οι απαιτησεις τους σε τροφη ειναι ιδιαιτερα χαμηλες,μιας και δεν ειναι απαραιτητη η καταναλωση μεγαλης ποσοτητας τροφης για να διατηρουν τη θερμοκρασια τους σταθερη ;)
τα ψαρια ειναι ψυχροαιμα ζωα(δεν εχουν σταθερη θερμοκρασια σωματος) και δεν ειναι απαραιτητη η καταναλωση μεγαλης ποσοτητας τροφης για να διατηρουν τη θερμοκρασια τους σταθερη ;)
Αντε τώρα λέω εγώ, να μην υπήρχε και το internet....:smt005
Τι μαθαίνει κανείς ώρες ώρες :)
εγώ τους έριχνα 6-7 κόκκους απο αυτή την τροφή ....
μάλλον πρέπει να μειώσω λίγο το τάισμα ... ;) :rolleyes:
να ρωτήσω κάτι, εμένα είναι μικρούλης σε μέγεθος και τον ταΐζω blood worms. ισχύει και για μένα? μαζί με την ουρά φτάνει τα 3,5-4 εκατοστά. πώς να τα υπολογίζω; των έχω 2 μέρες τώρα και κάθε μέρα του δίνω 1. βλακεία, έ? θα ανεβάσω κάποια στιγμή και φωτο η βίντεο και στοιχεία με μετρήσεις. Πάντως το ενυδρείο το στρώνω με nitrivec σύμφωνα με τις οδηγίες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.