PDA

Επιστροφή στο Forum : τι λετε? γινεται κατι?

GODLIGHT
07-09-06, 19:54
ενυδρειο 400 λιτρα περιπου , 60 ποντουσ υψος.
2 κοντρες 10-15 ποντους πριν το τελος.
εαν τισ αφαιρεσω και βαλω 1-2 κομματια σιδερενια απο πανω για να δεσουν σε σχημα ( Π) , ( ι------ι )? θα υπαρχει μεγαλο προβλημα να ανοιξει? θελω να κερδισω και αυτουσ τουσ ποντουσ αλλα και δεν φαινεται πολυ καλα οπτικα.
Η αν κανω ενα diy δεσιμο σε ολο το μηκοσ του ενυδρειου με σιδερενιο Π η αλουμηνενιο στο τελος του γυαλιου ωστε να καλυπτει ολο το παραλληλογραμμο ( ι=ι )? τι λετε ?
τελοσ αν κολλησω αλλεσ κοντρες πιο πανω πρωτα και μετα τισ αφαιρεσω τις πιο χαμηλεσ? θα πρεπει να αδοιασω το ενυδρειο? :smt089
μια απαντηση η και 100, ειναι ολεσ δεκτες :D

GP250381
07-09-06, 22:25
ενυδρειο 400 λιτρα περιπου , 60 ποντουσ υψος.
2 κοντρες 10-15 ποντους πριν το τελος.
εαν τισ αφαιρεσω και βαλω 1-2 κομματια σιδερενια απο πανω για να δεσουν σε σχημα ( Π) , ( ι------ι )? θα υπαρχει μεγαλο προβλημα να ανοιξει? θελω να κερδισω και αυτουσ τουσ ποντουσ αλλα και δεν φαινεται πολυ καλα οπτικα.
Η αν κανω ενα diy δεσιμο σε ολο το μηκοσ του ενυδρειου με σιδερενιο Π η αλουμηνενιο στο τελος του γυαλιου ωστε να καλυπτει ολο το παραλληλογραμμο ( ι=ι )? τι λετε ?
τελοσ αν κολλησω αλλεσ κοντρες πιο πανω πρωτα και μετα τισ αφαιρεσω τις πιο χαμηλεσ? θα πρεπει να αδοιασω το ενυδρειο? :smt089
μια απαντηση η και 100, ειναι ολεσ δεκτες :D
1)2 κοντρες μονο?τι εννοεις?στις δυο πλευρες μονο?
2)σχημα Π?δηλαδη?μηπως εννοεις στεφανι γυρω απο το ενυδρειο?για να δεσει απο πανω πρεπει να πιανει ολες τις πλευρες,οχι τις 2 ουτε τις 3
3)αν θες να κολλησεις αλλες κοντρες θα πρεπει να αδειασεις το ενυδρειο σου δυστηχως:(:(.
δες εδω μερικες φωτο απο δεσιμο που εχω κανει σε 1200 λιτρα.αυτο βεβαια προυποθετει καλο δεσιμο κατω,εγω εχω κανει στεφανι κατω.η γωνια που θα δεις στη φωτο ειναι μια σε καθε γωνια.μολις μπει το καπακι δεν φαινεται τιποτα.

GODLIGHT
08-09-06, 10:23
ακριβως αυτο ελεγα ουαο :smt038 να κανω καλυτερα ενα στεφανι περιμετρικα των πλευρων και οχι τεσσερις γωνιες μια σε καθε γωνια του ενυδρειου (φωτο1).
να δεσω τισ 2 μεγαλεσ πλευρες και με ενα ακομα ενδιαμεσα (φωτο2).:smt021

GP250381
08-09-06, 10:31
τοτε δεν υπαρχει προβλημα.ολα καλα.καντο

GODLIGHT
08-09-06, 12:45
οκ θα το προσπαθησω και ο Θεος βοηθος.:smt051
ευχαριστω για την βοηθεια ;)

GP250381
08-09-06, 12:53
δεν θα εχεις προβλημα μην ανχωνεσαι.αντε και καλη δουλεια!!!;)