Επιστροφή στο Forum : agora neoy esoterikoy filtroy
ρε παιδια καηκε το φιλτρο μου δεν κσερο γιατι αλλα πρεπει να αγορασω ενα καινουριο...για 90 λτρ ενυδρειο τι προτεινετε και σε τι τιμεσ.....επειγον γιατι εχω δισκουσ μεσα
90 λίτρα και δίσκους? Τεσπα
Όταν λες κάηκε? Κάηκε ο κυκλοφοριτής? Βλέπεις τα χαρακτηριστικά του λίτρα/ώρα και παίρνεις έναν λίγο καλύτερο (περισσότερα λίτρα ανα ώρα) και συνεχίζεις! Προφανός μιλάς για εσωτερικό έτσι δεν είναι? Αν όχι ποιο φίλτρο έχεις ? Για να σου πούμε περισσότερα
εχω δυο δισκακια 5 μηνων γιαυτο ειναισε τοσο μικρο ενυδρειο....το φιλτρο δεν ξερω τι μαρκα ειναι εχουν φυγει ολα τα αυτοκολιτα....για εσωτερικο ενδιαφερομαι
Στα λίτρα σου ενα 600 λ/ω κυκλοφοριτη και εισαι πολυ οκ!
ρε παιδια καηκε το φιλτρο μου δεν κσερο γιατι αλλα πρεπει να αγορασω ενα καινουριο...για 90 λτρ ενυδρειο τι προτεινετε και σε τι τιμεσ.....επειγον γιατι εχω δισκουσ μεσα
Απο προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα το 05.
http://www.ferplast.it/en/pagina_602.html
Για τα λίτρα σου είναι υπερ-αρκετό (εγώ το έχω σε 120 λίτρα και κάνει άψογη δουλειά)
Έχει ΠΟΛΥ βιολογικό υλικό μέσα μια και θές καλή βιολογία για τους δίσκους σου ....
Αν αργότερα θές να το βάλεις σε μεγαλύτερο ενυδρείο κανένα πρόβλημα ... αλλάζεις τον κυκλοφοριτή (περίπου 7-8 ευρώ) και είσαι ΟΚ.
Απο τιμή .... περίπου 50 Ευρω έχει ΜΕ τα υλικά ... έτοιμο να το στήσεις και να το στρώσεις ...
επαναλαμβάνω μιλάω απο προσωπική πείρα με τον εν λόγο φίλτρο ...
Ευκολο στον καθαρισμό και γενικά με έχει γλυτωσει απο αρκετά παρατράγουδα λόγο του μεγάλου όγκου βιολογικού υλικού ....
Διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ ...
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13045
Εγώ από ότι κατάλαβα ο φίλος μας έχει ήδη εσωτερικό στρωμένο φίλτρο και απλά του κάηκε ο κυκλοφοριτής!? :confused: Γι'αυτό και είπα για κυκλοφοριτή μόνο!
crazyio κυκλοφοριτή με 7-8 ευρώ που βρίσκεις? Τι μάρκα?
Eγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι θέλει εσωτερικό φίλτρο κομπλέ....και όχι κυκλοφορητή ;
Aν αποκλείσουμε τα φτηνά κινέζικα και πολωνέζικα φίλτρα μια αξιόπιστη λύση είναι ένα ΕΗΕΙΜ Αquaball 2210....ένα TETRA IN 600 plus.....ή κάποιο HYDOR.
crazyio κυκλοφοριτή με 7-8 ευρώ που βρίσκεις? Τι μάρκα?
Ο κυκλοφοριτής απο το φίλτρο της Ferplast που του προτείνω τόσο έχει (δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω .... άντε να κανει 10 ευρώ ... παρα πάνω οχι). Τον είδα δει στο ράφι απο το μαγαζί που είχα πάρει το φίλτρο και απο περιέργεια είχα δεί την τιμή .....
Τώρα τι μάρκα είναι δεν το θυμάμαι, λυπάμαι .. :(
Απο προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα το 05.
http://www.ferplast.it/en/pagina_602.html
Από θόρυβο πώς πάει;; Χρειάζομαι παρόμοιο για ένα 80άρι που έχω στην κρεβατοκάμαρα, και δε θέλω να ακούγεται ψίθυρος.:smt104
εσωτερικο κομπλε θελω γιατι το δικο μου εφυγε απο το μπαλκονι πριν λιγεσ ωρεσ....μου χαλασε τα σχεδια...τωρα που στηνω καινουριο ενυδρειο???γκαντεμια....δεν το βαζω κατω ,συνεχιζω την επιχειρηση μαζευω λεφτα και στηνω ενυδρειο....τιμεσ θελω να μαθω...αυτο με πληγωνει πιο πολυ
Από θόρυβο πώς πάει;; Χρειάζομαι παρόμοιο για ένα 80άρι που έχω στην κρεβατοκάμαρα, και δε θέλω να ακούγεται ψίθυρος.:smt104
μια λέξη θα σου πώ ..... ΤΑΦΟΣ !!:D
Δεν ακούγεται το παραμικρό .... και το αυτί να κολίσεις στο τζάμι του ενυδρείου με δυσκολία θα καταλάβεις οτι δουλεύει ...
Trust me ... ;)
μια λέξη θα σου πώ ..... ΤΑΦΟΣ !!:D
Δεν ακούγεται το παραμικρό .... και το αυτί να κολίσεις στο τζάμι του ενυδρείου με δυσκολία θα καταλάβεις οτι δουλεύει ...
Trust me ... ;)
Ευχαριστώ φίλε μου , θα προσπαθήσω να το βρω το απόγευμα κιόλας.Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνω.
Ευχαριστώ φίλε μου , θα προσπαθήσω να το βρω το απόγευμα κιόλας.Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνω.
Να είσαι σίγουρος πως θα κάνεις σωστή δουλειά με αυτό ....
και δεν θα έχεις και κανένα φόβο όσο αφορά το βιολογικό σου ....
Τωρα αν μπορείς (απο οικονομικής άποψης) να πάρεις και κανένα λίτρο Siporax ή Sub Pro για να αντικαταστήσεις το "εργοστασιακό" μακαρόνι που έχει το φίλτρο μέσα ... ακόμα καλύτερα ... εκεί θα έισαι άρχοντας !
Εγώ τουλάχιστον χαράμισα 25 Ευρώπουλα για Siporax αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο .... :rolleyes:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.