PDA

Επιστροφή στο Forum : Είναι έγκυος ;


heiko27
30-08-06, 22:12
Έχω 4 Molly 3 θηλυκά και ένα αρσενικό τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να ¨ παίζουν ¨ . Της τελευταίες 3 μέρες οι 2 θηλυκές έχουν αρχίσει να μην είναι το ίδιο ενεργητικές όσο ήταν παλιότερα χωρίς βέβαια να επηρεάζεται η όρεξη για φαγητό καθόλου η μια από της δυο νομίζω ότι έχει αρχίσει να φουσκώνει αλλά λόγο μηδενικής εμπειρίας δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ καταλάβω γι΄αυτο και θα ήθελα την βοήθεια σας . Ελπίζω οι 2 φωτογραφίες να βοηθούν .

Lsourtzo
30-08-06, 22:49
Από τις Φώτο δεν είναι σαφές αν ναι …
Παντός να ξέρεις ότι περνάει καιρό μέχρι να γίνει αντιληπτό το φούσκωμα … 3 – 4 μέρες δεν είναι αρκετές …
Πίστεψέ με άμα μείνει έγκυος θα καταλάβεις το φούσκωμα …θα εκπλαγείς το πόσο πολύ μπορούν να φουσκώσουν …

heiko27
30-08-06, 23:53
Ίσως και από την συμπεριφορά να μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιο έμπειρος .
Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να είναι έντονο το φούσκωμα ;
Αυτή η συμπεριφορά που έχουν δηλ. δεν είναι δραστήριες όσο πριν μερικές μέρες μένουν αρκετή ώρα σταθερές στην επιφάνεια με κανονική όρεξη για φαγητό . Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και ελπίζω να μην σε ζαλίζω με της πολλές ερωτήσεις αλλά στραβάδι βλέπεις!!!:smt069:smt069:smt069:confused::confused :

Lsourtzo
31-08-06, 00:35
Συνήθως η εγκυμοσύνη κρατάει από 15 μέχρι 20 μέρες … καμιά φορά και παραπάνω … είναι ανάλογα με το ψάρι και το πόσα μικρά έχει μέσα …
Σε μερικές μέρες θα έχει φουσκώσει αρκετά για να καταλάβεις αν είναι έγκυος …
Στο ξανά λέω … θα εκπλαγείς με το πόσο πολύ μπορούν να φουσκώσουν τα ζωοτόκα … παντός το να είναι στην επιφάνια δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο …ιδίως σε τόσο πρώιμο στάδιο .. μήπως πάει κάτι άλλο στραβά ??? από οξυγόνωση πως τα πάς ??

heiko27
31-08-06, 02:03
από οξυγόνωση πως τα πάς ??
Μια χαρά νομίζω διότι από όλα τα αλλά ψαριά μου μόνο αυτές οι 2 είναι κοντά στην επιφάνεια.

όταν έγραφα επιφάνεια δεν εννοούσα τελείως πάνω απλά 3 πόντους κάτω από την επιφάνεια χωρίς να κάνουν τίποτα για αρκετή ώρα