Επιστροφή στο Forum : Θερμαντήρας και εξωτερικό φίλτρο!
arxariosss
30-08-06, 13:39
Καλησπέρα. Αγόρασα το φιλτρο eheim 2213 και έχω απορία σχετικά με τον θερμαντήρα. Στο παρελθόν είχα εσωτερικό φίλτρο το οποίο είχε ειδική θήκη όπου έμπαινε ο θερμαντήρας. Τώρα που θα καταργήσω το εσωτερικό τι θα κάνω? Ο θερμαντήρας είναι μία ράβδος και από petshop μου είπαν να τον βάλω χύμα μέσα στο ενυδρείο. Δεν θα επηρεάζει τα ψαράκια?
Ευχαριστώ.
Μια χαρά είναι.
Πάρε και δύο βεντούζες και κόλλα το στο τζάμι !
arxariosss
30-08-06, 13:46
Ευχαριστώ george αλλά δεν θα λιώσουν οι βεντούζες? Όσες φορές το έχω ακουμπήσει καίει αρκετά ακόμα και όταν είναι ρυθμισμένος στο χαμηλό επίπεδο.
Δεν λιώνουν αλλά υπάρχουν και βεντούζες ειδικές για θερμοστάτες. Άν τον αφήσεις όμως και "ξάπλα" μέσα στο ενυδρείο πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Καλησπέρα,
Πρίν τον τοποθετήσεις χύμα στο ενυδρείο,καλό είναι να κοιτάξεις πρώτα αν επιτρέπεται να βυθίζεται ολόκληρος,ή αν έχει ανώτερο σημείο για το νερό.
Σαν συμπλήρωμα της σωστής παρατήρησης του Zerox καλό θα ήταν ό,τι πειράματα κάνεις με τον θερμοστάτη μέχρι να είσαι σίγουρος για το αν βυθίζεται όλος μέσα στο νερό ή ένα μέρος αυτού να τον έχεις εκτός ρεύματος .. :smt074 ;)
Πριν κάνεις ό,τιδήποτε διάβασε τι λέει το manual που το συνόδευε ...
arxariosss
31-08-06, 23:23
Ευχαριστώ. Τελικά δεν μπαίνει όλος στο νερό. Αγόρασα ειδικά βεντουζάκια και τον έγαλα στο τζάμι.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.