PDA

Επιστροφή στο Forum : Η πρώτη μου συνάντηση!!!


Tkagem
27-08-06, 02:23
Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πήγα στη συνάντηση και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ήθελα να γράψω αυτό το πόστ για να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.Ειλικρινά δέ περίμενα να συναντήσω τόσο φιλόξενο κλίμα και τόσο ενδιαφέρον ανθρώπους που να δείχνουν τόση αγάπη για το χόμπι τους και θέληση να βοηθήσουν τόν όποιο άπειρο με το αντικείμενο.Τόσο καιρό ήθελα να πάω αλλά λόγω απόστασης και επίσης λόγω του ότι δέν ήξερα κανένα παρά μόνο το Μιχάλη (Nrgman) ,τον οποίο και ευχαριστώ πολύ που πήγαμε μαζί και δέν ένιωθα μόνος και αμήχανος,δέν έπαιρνα το θάρρος.
Νιώθω τόσο χαρούμενος που γνώρισα επιτέλους ανθρώπους που να μπορώ να μιλάω συνέχεια για ψάρια,μιάς και οι φίλοι μου έχουν λαλήσει με αυτά που ακούν...και ακόμα χαίρομαι που τόσα nicknames πήραν μορφή μες στο μυαλό μου και θα μπορώ από δω και πέρα να ξέρω ποιός είναι ποιός και με ποιόν μιλάω.Η αλήθεια είναι πως από σήμερα έχω ένα κίνητρο παραπάνω να θέλω να ασχολούμαι με αυτό το χόμπι και να το αγαπάω,καθώς και να προσπαθώ να μαθαίνω όλο και περισσότερα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας που σήμερα με κάνατε να νιώσω τόσο όμορφα και να ανυπομονώ να βρώ ξανά την ευκαιρία να σας ξαναδώ...
Καλή σας νύχτα φίλοι μου!

Nrgman
27-08-06, 09:35
Για κάποιον που θέλει να έρθει στο σύλογο αλλα ντρέπεται θα ήταν καλό να συναντηθεί με κάποιον πιο παλιό πιο πριν για 2 λογους. Πρώτον να τον πάει στον σύλογο (αν δεν ξέρει να πάει ) .Και δεύτερον να μπουνε μέσα μαζί ώστε να υπάρχει αμηχανία απο τον καινούργιο.
Το δεύτερο πρόβλημα το είχα και εγώ αλλα λύθηκε αμέσως απο την υποδοχή όλων των παλιών και μη.

Αντώνη ελπίζω να βρήκες τρόπο να γυρίσεις γιατι μάλλον έκανα ένα λάθος στις οδηγίες που σου είπα πως να φύγεις. :D

Φιλικά
Μιχάλης.

Blanch
27-08-06, 11:48
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να διστάζει κανείς να έρθει στις συναντήσεις του Συλλόγου. :smt045 Καλώς ήρθες Τkagem στην παρέα! :p

rita
27-08-06, 12:28
καλωσηρθες κ απο εμενα!
δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος για ντροπες,αν κ να σου πω την αληθεια κ εγω την πρωτη φορα που πηγα σε συναντηση καπως ετσι ημουν!:D αυτο το συνηδειτοποιησα αργοτερα!!

Tkagem
27-08-06, 13:18
Η πρώτη φορά είναι,και ούτε,τα πρώτα λεπτά...μέχρι να λυθεί η γλώσσα σου...και μετά απολαμβάνεις την παρέα!!!Αυτό μου συνέβη και άρχισα να παρλάρω......ελπίζω να μή κούρασα τον <ΚΟΚΟΡΑ> και την <Blanch>...Διασκέδασα πολύ πάντως με όλη τη φάση!!!Είστε υπέροχοι...

KOKORAS
27-08-06, 20:23
Δεν κουράζεται το κοκόρι προχώρα και εκφράσου ελέυθερα. Πιστεύω δεν κούρασες κανέναν μας.
Τα λέμε από κοντά το άλλο Σάββατο και πάλι καλωσήρθες στην παρέα.

Tkagem
27-08-06, 21:05
Ευχαριστώ και περιμένω ανυπόμονα το άλλο Σάββατο...

Blanch
27-08-06, 21:16
Φυσικά και δεν κουράστηκε κανείς εν μέσω μπύρας, πατατακίων, ενυδρειοσυζήτησης και καλοκαιρινής ακόμα διάθεσης! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε! :smt052

Ελπίζω το επόμενο Σάββατο να δούμε κι άλλα καινούρια πρόσωπα. Μια ανανέωση τη θέλουμε! :smt023

dimitris21
27-08-06, 22:08
Να σε καλωσορίσω και εγώ και να σου πω πως αν την πρώτη φορά αισθάνθηκες έτσι, φαντάσου κάθε επόμενη που θα γνωρίζεις όλο και περισσότερους αλλά και αυτούς που γνώρισες που θα τους γνωρίζεις όλο και καλύτερα.
Μακάρι όλοι αυτοί που δεν έχουν τολμήσει ακόμα να έρθουν, να πάρουν μια γεύση από τις δικές σου εντυπώσεις και να αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε όλο και περισσότερους (νέους) στο χώρο.

Tkagem
27-08-06, 22:20
Μακάρι γιατί και εγώ κατάλαβα τί έχανα τόσο καιρό,κρίμα...τόσος καιρός χαμένος,ευτυχώς όμως που τελικά ήρθα και ελπίζω να πάρουν το θάρρος και άλλα άτομα να έρθουν γιατί πραγματικά το όλο κλίμα είναι αξιοθαύμαστο και αξίζει να βρίσκεσαι με τέτοιους ανθρώπους και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες και απορίες σου σχετικά με το χόμπι,και ακόμα περισσότερο να παίρνεις χρήσιμες πληροφορίες που σίγουρα δέ θα πάνε χαμένες...

dimitris21
27-08-06, 22:30
Πέρα από το χόμπι φαντάσου πως και μόνο που θα γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους όπου με κάποιους από αυτούς θα γίνεις και φίλος είναι πραγματικά υπέροχο.

Tkagem
27-08-06, 22:37
Αυτό που λές το είδα χθές με τα μάτια μου....

anasios
27-08-06, 23:57
Πέρα από το χόμπι φαντάσου πως και μόνο που θα γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους όπου με κάποιους από αυτούς θα γίνεις και φίλος είναι πραγματικά υπέροχο.
Τυχεροί σε αυτό είστε Αθηναίοι.Εμείς με καμιά φωτό από κάποια εκδήλωση βλέπουμε πρόσωπα και ονόματα.Άλλο να γνωρίζεις από το τζάμι... άλλο από κοντά.

KOKORAS
28-08-06, 07:43
Τυχεροί σε αυτό είστε Αθηναίοι.Εμείς με καμιά φωτό από κάποια εκδήλωση βλέπουμε πρόσωπα και ονόματα.Άλλο να γνωρίζεις από το τζάμι... άλλο από κοντά.

ΠΑΤΡΑ ΑΘΗΝΑ = 2.5 - 3 ώρες + επιστροφή.
Για ξανασκέψου το για μια φορά να το δοκιμάσεις.
Πάντως πεινασμένος δεν φύγεις

PascM
28-08-06, 09:03
:D :D :D Αν μπορεί να φύγει γιατί στο τέλος συνήθως πέφτει και η ανάλογη ... βόλτα ... με τα κρασάκια της :smt030

KOKORAS
28-08-06, 17:26
φίλε μου PascM προανέφερα πεινασμένος δεν θα φύγει και το πιο πιθανό είναι να μη φύγει και νύχτα. Τώρα για τις λεπτομέριες του μετά του κρασιού βλεπουμε εκείνη την ώρα.

PascM
29-08-06, 10:00
Σωστός!!!! :p