Επιστροφή στο Forum : Θα Παρω Χαπια......
:smt076 Χτες και για 6, ναι καλα βλεπετε 6 ΩΡΕΣ κυνηγουσα την έγγυο pseudotropheus zebra να την μεταφερω σε αλλο ενυδρειο για να γινει κανονικα ο τοκετος.
:smt076 Με 2 αποχες επι 6 ωρες και σχεδον διαλυσα τις πετρες μου... Αποτελεσμα: δεν την έπιασα ποτε.. εσπασε φοβερη πλακα μαζι μου αλλα ποτε δεν την επιασα.. μου ηρθε να ξεστησω ολο το ενυδρειο μου αλλα πλεον μετα τα μεσανυχτα παραδωθηκα .... βριζωντας:smt076 .
Help!!!!!!! S O S!!!!! πως θα την πιασω?????
ειναι η τριτη φορα με εμαθε...:smt063
με παγιδα οχι... βεβαια δεν ξερω και τι ειναι... παντως να θεσω και 2 στοιχεια... ΔΕΝ ενδιαφερεται για φαγητο!!! και επισης σεποιαδηποτε κινηση μου εξω απο το ενυδρειο μπαινει μεσα στους βραχους και βγαινει ΑΜΕΣΩΣ μολις φυγω!!!:smt101
επισης δοκιμασα με σβηστα φωτα, με αναμενα, με ημιφως με τις αποχες ακινητες μεσα στο νερο.. μονο μεσα που δεν μπηκα!!! επαναλαμβανω 6 ΩΡΕΣ!!!:mad: :smt066
http://www.floridadriftwood.com/fish_trap.htm
σαν ιδεα ειναι καλο αλλα δεν ενδιαφερεται καθολου μα καθολου για φαγητο... οποτε νομιζω πως η λυση θα πεσει σε κενο...:smt012
υπαρχει κατι αλλο??
αν δεν εφαρμοσεις την παγιδα......καλη υπομονη τοτε στη συνεχεια του κυνηγιου...:rolleyes:
ο θειος κλαζ εξισωνει τις κιχλιδες μαλαουι με τον εαυτο του.
κοιλιοδουλος γαρ :smt106...αμ δεν ειναι ολα ετσι θειε :D...
αν εχεις βγαλει 3-4 δοντια θα πας να φας εσυ???
ετσι και με τα στοματοεκκολαπτομενα λοιπον (τι λεω...:smt101 ).
δεν υπαρχει ενδιαφερον για φαι αρα ...:smt034
εγω εχω παιξει αρκετα με το θεμα αυτο.
μερικες λυσεις...
1.τη νυχτα κοζαρεις που κοιμαται, και αφου εχουν σβησει τα φωτα πανω απο 1-2 ωρες και ρηλαξαρουν,
αναβεις ενα φακο και την τσιμπας σαν :smt117.
2.βρισκεις ενα μερος που κανει συχνα περατζαδα το ψαρι,
και κανεις την εξης κατασκευη.
παιρνεις ενα πλαστικο μπουκαλι νερου, το κοβεις καθετα 10 εκατοστα απο το καπακι, και γυρνας το κομενο κομματι αναποδα,
(αν η τρυπα ειναι μικρη την μεγαλωνεις λιγο ), και σφηνωνεις το κομενο λοιπον αναποδα στο υπολοιο μεγαλυτερο κοματι του μπουκαλιου.
οπως θα βλεπεις δηλ το μπουκαλι μετα το κοψιμο απο την πανω μερια που ειχε το καπακι, τωρα πρεπει να ειναι σαν χωνι.
σε περιπτωση που το βαλεις σωστα, εχεις και λιγο υπομονη, και το βαλεις σε σωστο και πονηρο περασμα,
η κυρια θα μπει μεσα και δε θα βγει ουτε το πασχα. θελει λιγο εμπειρια, αλλα πολεμα το λιγο...:smt066
αφου για φαγητο ουτε που να το κοιταξει, ειναι και υποψιασμενη.... στο μπουκαλι δε μπαινει ακομα κ αν ηταν Jack Daniels...:rolleyes:
θα σε μαστιγωσω...:smt075:smt079
ειδες πουθενα να γραφω οτι θα μπει μεσα να φαει??? :smt014
το ειχα γραψει πριν απαντησεις φιλε κυνηγε γαυρε... παντως γενικαβγαινει πολυ δυσκολα κατω απο τις πετρες... και οτι περιεργο δει μεσα στο ενυδρειο... στριβει πριν πλησιασει... καχυποπτες γυναικες...:smt083
μην ανοιγεις παρτιδες με τον γαυρουλι φιλε μου....δεν βλεπεις οτι τρωει ωμα τα ψαρια του......?:smt030 :smt030 :smt030 :smt030 :D
το θεμα ειναι οτι για να τα τρωει ωμα πρεπει και να τα πιανει πρωτα... οποτε κατι θα ξερει να με βοηθησει...:D
δεν αμφιβαλλω για αυτο...αλλα εχεις αναρωτηθει για να ερθει στο σημειο να τα τρωει ποση ωρα τα κυνηγαει..και που εχει φτασει η υπομονη του.....?χαχαχαχαχαχαχαχα.........:rolleyes: :smt044 :smt044 :smt044
Μπα.. ειναι καλος στο ... καμακι.. :smt033
παντως οποιος αλλος εχει και αλλη ιδεα για το θεμα ας μου γραψει γιατι το απογευμα θα δωθει πάλι η μαχη...:smt065 :smt100
κάτι που μπορεί να δουλέψει, είναι να βυθίσεις ένα σακουλάκι sanitas. Αυτά μέσα στο νερό είναι τελείως διάφανα και τα ψάρια δεν μπορούν να τα δουν...το δένεις με δύο μεσίνες ψαρέματος. Αν κάτσεις τελείως ακίνητος τα ψάρια μετά από λίγη ώρα δεν μπορούν να σε δουν.
Βάζεις την κατασκευή στο ίδιο πονηρό σημείο που προτείνει ο γαύρος, και όταν περάσει το ψάρι τη σηκώνεις απότομα.. μοιάζει με παγίδα τον ιθαγενών...
Δοκίμασε με διάφορες παραλλαγές, το σακουλάκι είναι δυνατό όπλο, γιατί δεν φαίνεται.. Τέλος πάντων μάλλον τελικά με τόσο κυνηγί το έχεις στρεσσάρει το ψάρι, φοβάμαι μη τα φτύσει τα αυγά στο τέλος...
Δεν παθαινει τιποτα αυτη... εγω εχω στρεσαριστει στα σιγουρα...:smt119 :smt119 :smt119 :smt119
το τι χριστιανικα της τα ειπα εχτες...εκανε και το σταυρο της καποια στιγμη...:smt083
Ευχαριστω πολυ παντως.. μεχρι στιγμης χρειαζομαι ενα μπουκαλι , και ενα σακουλακι για το απογευμα..
στο εμποριο κυκλοφορει κατι (fish trap ισως) που να κανει καλη δουλεια στο προβλημα μου?? οποιος ξερει ας φωτίσει...;)
:smt076 Χτες και για 6, ναι καλα βλεπετε 6 ΩΡΕΣ κυνηγουσα την έγγυο pseudotropheus zebra να την μεταφερω σε αλλο ενυδρειο για να γινει κανονικα ο τοκετος.
:smt076 Με 2 αποχες επι 6 ωρες και σχεδον διαλυσα τις πετρες μου... Αποτελεσμα: δεν την έπιασα ποτε.. εσπασε φοβερη πλακα μαζι μου αλλα ποτε δεν την επιασα.. μου ηρθε να ξεστησω ολο το ενυδρειο μου αλλα πλεον μετα τα μεσανυχτα παραδωθηκα .... βριζωντας:smt076 .
Help!!!!!!! S O S!!!!! πως θα την πιασω?????
ειναι η τριτη φορα με εμαθε...:smt063
:-D :mrgreen: :D :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ!!!
ΜΕΘΟΔΟΣ: 3 ΑΠΟΧΕΣ , ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΓΙΔΑ... Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!
:smt025
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΡΙΞΩ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ!!!!:smt119
ωραια....τωρα αστην ξανα μεσα....και ξαναπροσπαθησε......:smt025:smt044:smt044:!:
........πως θα μαθεις νομιζες......τσακαλι θα γινεις.....:p:p:D
Εγώ σου προτείνω την επόμενη φορά να ζητήσεις από τον Τσακ Νόρις :smt068 να σου πιάσει την κούκλα σου:D :D :D !
Εδώ μπαίνει σε ολόκληρο στρατόπεδο και καθαρίζει καμιά 500αριά, ελευθερώνει καμιά πενηνταριά και όλα αυτά με μερικές γρατσουνίτσες αντίτιμο...
Λες να δυσκολευτεί να πιάσει ένα ψαράκι;;;:smt040 :smt040 :smt040
Ο Τσακ Νόρις :smt066 στις υπηρεσίες σας....
Επιτέλους! Περιμέναμε ολοι με αγωνία να δούμε τι θα γίνει!!!
Ευτυχώς την ....:smt117 ...Πάνω που ετοιμαζόμουν να αναφερθώ στις μεθόδους.... ηλεκτραλιείας....:smt043 :smt043 :smt043
και το φοβερο ειναι οτι κατα τυχη εβγαλα και αλλη μια εγγυμονουσα(labi caeryleus) που προσεξα κατα λαθος κατα τις πολλες ωρες σκοπια...:-P
πρεπει να προσλαβω μαιες με τοσες γεννες... αν όλα πανε καλα θα φτασω τα 100 μωρα σε 2 μηνες... παντως φιλε mgiokas μαλλον το σηριαλ ... συνεχιζεται...:smt035
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
02-08-06, 11:14
Δυναμίτης παιδί μου, δυναμίτης, αναίμακτη, γρήγορη, αποτελεσματική μέθοδος και βγαίνουν και στον αφρό :twisted: :twisted: :twisted:
ετοιμος ημουν... ο μεγαλυτερος μου τρομος ειναι την επομενη φορα .... τωρα το εμαθαν και αυτο... την επομενη θα μου κανουν :smt019 :smt019 :smt019 ..... θα ριξω μεσα lexotanil να ηρεμουν...:smt083
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.