Επιστροφή στο Forum : αλλαγη χρωματος?
δεν ξερω αν ακουγεται παρανοϊκο αυτο , αλλα η μονομαχινα μου ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη αλλαξε χρωματα!!!
τα πτερυγια γινανε απο σκουρο καφε(γκρι?) ξαφνικα κατακοκκινα και το υπολοιπο σωμα ενω ητανε ανοιχτοχρωμο με οριζοντιες ριγες, τωρα ειναι σχεδον καταμαυρο με 2-3 καθετες ανοιχτοχρωμες ριγες!!
ειναι νορμαλ αυτο?
ειναι ασθενεια?
πρεπει να κανω κατι?
Πρεπει μαλλον να της βρεις Boy....:smt110:smt110
ποσον καιρο την εχεις?ειναι λογικο σε ψαρια που πρωτοπαιρνουμε λογω στρες να χανουν τα χρωματα τους,με αποτελεσμα αυτα να εμφανιζονται θαμπα και ξεθωριασμενα.μολις προσαρμοστουν τα χρωματα τους γινονται πιο ζωηρα και εντονα.
οι οριζοντιες ριγες δειχνουν στρες,ενω οι καθετες επιθυμια για αναπαραγωγη.σε τι ενυδρειο την εχεις?με τι αλλα ψαρια?ειδε κανεναν αρσενικο?
την εχω 1 μηνα μαζι με μια αλλη σε ενα 20λιτρο
και ποτε αλλαξε χρωμα?τωρα?τι τις ταιζεις?ειχαν καμια αλλαγη στη διατροφη τους?
αρσενικο δεν ειδε (εκτος αν της γυαλισα εγω) την ταϊζω jbl novocolor -tetra prima kai tetra betta, χρωμα αλλαξε ξαφνικα μεσα σε μια μερα προχθες. η αλλη ειναι ακομα οπως την πηρα. ειναι και οι δυο πολυ ηρεμες
αρσενικο δεν ειδε (εκτος αν της γυαλισα εγω)
:D :D :D :smt110 :smt110 :smt043 :smt043
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αλλαξε τωρα μετα απο ενα μηνα...δηλ.ενα μηνα ειχε οριζοντιες ριγες,ε?δεν ξερω..:confused: παντως τωρα το σιγουρο ειναι οτι ειναι ευτυχισμενη :D δεν εχει ξαναλλαξει χρωμα τωρα,ε?
oxi , δεν ξαναλλαξε,
μακαρι να ειναι happy τωρα και να συνηθισε....
μακαρι να ειναι happy τωρα και να συνηθισε........το χιουμορ σου σιγουρα....:smt023:smt023:razz::razz:
μα εγω δεν εκανα χιουμορ...........
η γοητεια μου βρισκει ανταποκριση σε ολο το ζωικο βασιλειο.
που να'στα λεω τωρα.........
kefallinos
01-08-06, 23:38
Και νόμιζα πως μόνο εγώ το έπαθα!Ο δικός,ένας crown tail,ενώ αρχικα ειχε μαυρο κεφάλι και μπλέ κορμό,μόλις τον έβαλα σε ενα 60άρι αρχισε το κεφαλι του να γίνετε μπλε όπως το σώμα του!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.