Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Προς Mod-Admin

smoof
18-07-06, 14:44
Δημιουργηθηκε πριν λιγο καιρο ενα θεμα με τις αγγελιες και τις τιμες και οι Mod-Admin ηταν αυστηροτατοι μεχρι που αλλαξαν και τους κανονες..Απο μια αγγελια εσβησαν ενα μηνυμα μου χωρις να πουν τιποτα λες και εγραψα κατι που ηταν κακο ή ηταν εκτος κανονων. Προσφατα δημιουργηθηκε αλλο ενα θεμα και τα σχολια δινουν και περνουν..σε ολο το forum..Βλεπω αρκετες συζητησεις ενυδρειακου θεματος που προσπαθουν ο ενας αρχαριος να απαντησει στον αλλο και κατι αλλα θεματα ειρωνικου περιοχομενου γινετε χαμος απο τις απαντησεις..

ΥΓ.: Δεν θελω να την πω σε κανεναν απλα ενα παραπωνο ειναι. ;)

Takis
18-07-06, 16:05
... και εχεις δικιο σε μεγαλο βαθμο.... :roll:

giannisg
18-07-06, 18:44
Φίλε smoof και έμενα σβήστηκε το σχόλιο μου απο τις μικρές αγγελίες χωρίς να καταλάβω τον λόγο αν και ήμουν ευγενικότατος... Τελοσπάντων...Με την ευκαιρία, μήπως θα έπρεπε οι αγγελίες να περιορίζονται σε ότι αφορά ΜΟΝΟ το hobby μας?... λέω εγω τώρα... γιατί πιστεύω πως η επόμενη που θα δούμε θα είναι για παραθαλλασίο οικόπεδο... στη Λουτσα...

KOKORAS
19-07-06, 01:25
Και μια άλλη πρόταση είναι να χωριστουν οι αγγελίες σε δύο κατηγορίες. Μία σε ότι αφορά το χόμπυ και μία για όλα τα υπόλοιπα όπως γίναιται και με το παντός επιστητού που εμπεριέχει όλα τα υπόλοιπα.
Πρόταση κάνω απλά δεν ξέρω κατά πόσο εφικτή είναι να πραγματοποιηθεί.