Επιστροφή στο Forum : Μοlly baloon
Εχω παρει εδω και 1 μηνα και μια εβδομαδα 3 μολλυ μπαλουν(1αρ-2θυλ.) και δεν εχω δει ακομα ψαρακια.....γενικοτερα ο αρσενικος ειναι ενεργητικος,τωρα τελευταια οχι και τοσο!
Παιζει τιποτα και δεν γινεται τιποτα?:smt102
Εχω παρει εδω και 1 μηνα και μια εβδομαδα 3 μολλυ μπαλουν(1αρ-2θυλ.) και δεν εχω δει ακομα ψαρακια.....γενικοτερα ο αρσενικος ειναι ενεργητικος,τωρα τελευταια οχι και τοσο!
Παιζει τιποτα και δεν γινεται τιποτα?:smt102....και εχω την εντυπωση.πως ουτε προκειται να δεις ψαρακια,αφου τα συγκεκριμενα ειναι προιον εργαστηριου- ανθρωπου....πειραματικα υβριδια......λυπαμαι που δεν το γνωριζες......:(
....και εχω την εντυπωση.πως ουτε προκειται να δεις ψαρακια,αφου τα συγκεκριμενα ειναι προιον εργαστηριου- ανθρωπου....πειραματικα υβριδια......λυπαμαι που δεν το γνωριζες......:(
ουπς! σοβαρα???
Ευχαριστω πολυ!!!
Τα μολυ δεν γεννουν τοσο συχνα οσο τα γακπυ πχ. Μιας και τα balloon molly ειναι επιλεκτικες αναπαραγωγες με αποτελεσμα μια δυσμορφια κακιστου ειδους, αυτο ισως τα καθυστερει και παραπανω. Αργα η γρηγορα θα γεννησουν.
klaz, δεν ειναι υβριδια. Υβριδιο ειναι το αποτελεσμα διασταυρωσης δυο διαφορετικων ειδων. Εδω εχουμε απλα επιλεκτικη αναπαρωγη - διαλεγουμε ψαρια που εχουν δυσμορφια, αποφασιζουμε οτι για καποιο λογο που μου ξεφευγει, ειναι ενδιαφερουσα αυτη η δυσμορφια, και τα διασταυρωνουμε μεταξυ τους.
[quote=Tolis Αργα η γρηγορα θα γεννησουν.[/quote]τολη εισαι σιγουρος γι'αυτο..?στο παρελθον διατηρουσα και εγω χωρις να το ξερω περιπου για 1 χρονο θυλυκα και αρσενικα μαζι με γκαπακια και πλατυ χωρις ποτε σε αυτο το διαστημα να εχουν ζευγαρωσει ουτε μια φορα,με καλες συνθηκες το ενυδρειο,και εκατονταδες γεννες στα υπολοιπα ειδη.....
Εχουν αναφερθει πολλακις γεννες απο balloon molly, υποθετω λογω της δυσμορφιας τους δεν ειναι και τοσο συχνες.
οκ.ευχαριστω.....πρεπει να κανουμε περισσοτερη παρεα.....οι γνωσεις σου ,και ειδικα αυτες πανω σε ψαρια δεν παιζονται......:smt038 :smt038
Είναι θέμα χρόνου να γεννήσουν, αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις πολλά από τα μικρά.
Βλέπεις το κουσούρι του που τα κάνει "χαριτωμένα" δεν τα κάνει και ανθεκτικά.
Γενικά να αποφεύγετε τέτοιες αγορές αν είναι δυνατόν.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.