Επιστροφή στο Forum : Σταφύλια :Το μυστικό της μακροζωίας
Σύμφωνα με την ερευνα ,η χορήγηση σταφυλιών,μούρων και καρυδιών
στα ψαρια παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους κατα 50%.
Πληροφορίες:
http://www.sciam.com/article.cfm?chanID=sa003&articleID=00002CB8-C836-13E7-883683414B7F0000
Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε και σε τί είδη ψαριών έγινε το πείραμα και σε τί μορφή χορηγήθηκαν τα σταφύλια και τα καρύδια... ξέρω πάντως οτι τα περισσότερα είδη του Αμαζονίου (πχ Pacu) τιμούν ΔΕΟΝΤΩΣ τους καρπούς που πέφτουν απο τα δέντρα...!!!
ειχα ριξει μια φορα σταφυλι στο ενυδρειο που εχω τετρα και δεν το αγγιξανε,ζουπηγμενο.
οποτε ισως να ειναι καλο συστατικο για καμια DIY συνταγη τροφης....
εγω δινω καθε 2 μερες 1 ρογα ξεφλουδισμενη στα δικα μου και τα ταραζουν οι κλοουν
κι εγώ δίνω και σταφύλι και ροδάκινο και γιαρμά και μπανάνα. κυρίως τρώνε τα Υο Υο loach αλλά και τα γκουράμια. Βέβαια ρίχνω μια φορά στις 15 μέρες
Δηλαδή, δεν πεθαίνουν που δεν πεθαίνουν με τίποτα τα mbuna μου, να τους δώσω και άλλο 50% ζωή, θα με κληρονομήσουν στα σίγουρα εε?
Στο σοβαρό τώρα, πολύ ενδιαφέρον άρθρο....
Carebean pirate
23-09-06, 09:38
Tρώνε και οι δίσκοι...?
εγω τους εριξα μισο σουλτανι ξεφλουδισμενο και το τσακισαν
Carebean pirate
24-09-06, 12:26
εγω τους εριξα μισο σουλτανι ξεφλουδισμενο και το τσακισαν
Τι είναι..?:confused:
Τι είναι..?:confused:ποικιλια σταφυλιου χωρις κουκουτσια......:rolleyes:
kastmaniac
24-09-06, 12:36
Ποικιλία από σταφύλι που συναντάτε κυρίως στην Κρήτη και την Πελοπόνησσο. Έχει μικρές ρώγες χωρίς κουκούτσια, είναι αρκετά έως πολύ γλυκό και είναι το πλέον κατάλληλο για την παραγωγή σταφίδας.
α καλαταβα για ποιο σταφυλι μιλατε αλλα δεν θα το πω πως ονομαζεται στα κυπριακα γτ θα πεθανεται απο τα γελια:rolleyes:
Πεστο να γελασει λιγο το χειλακι μας....
Carebean pirate
24-09-06, 19:01
έτσι χώριατος που είσαι....!!:-P
Anw....,χωρίς να είμαι σίγουρος: Σουλτανίνι..?:confused: Ξινιστέρι..?:confused:(Δεν ξέρω)
έτσι χώριατος που είσαι....!!:-P
Anw....,χωρίς να είμαι σίγουρος: Σουλτανίνι..?:confused: Ξινιστέρι..?:confused:(Δεν ξέρω)
επιδει ξερω το ονομα του σταφυλιου ειμαι χωριατος ?!?!?!?!:confused:
Σουρτανι ονομαζεται χεχε
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.