PDA

Επιστροφή στο Forum : υδρατμοι σε θερμοστατη jager...

melitropos
22-06-06, 14:12
ειχα υδρατμους μεσα στο γυαλι του θερμοστατη καποιοι μου ειπαν πετα τον αμεσως ειναι επικινδυνος και αχρηστος

εστειλα λοιπον μηνυνμα στην αντιπροσωπια και δειτε τι μου απαντησαν....

Dear ..(το ονομα μου )

Thank you very much for your inquiry by email. The condensation water in the jδger heaters is no problem. About the production engineering this phenomenon occures in many times.
The air exchange when the heater heats and cool off again is a reason therefore. Also you will have condensation water in the jδger heater when the weather is very humid during the production.
I hope that this information is helpful for you.
If you have further questions please don't hesitate to contact us again.
With best regards
i.A. Cornelia Veith

ε?σουπερ!!!

filoxenos
22-06-06, 14:39
Γιατί βρε πουλάκι μου το κάνεις αυτό? Ξέρεις πόσα κλικ έγιναν στο Systran, αξ αιτίας σου? Τέλος πάντων... :D ;)
Τώρα, δηλαδή αν κατάλαβα καλά, σου γράφουν ότι είχε... πολύ υγρασία, μέσα στο... ενυδρείο? :confused: :confused: :confused:

george
22-06-06, 14:43
Γιατί βρε πουλάκι μου το κάνεις αυτό? Ξέρεις πόσα κλικ έγιναν στο Systran, αξ αιτίας σου? Τέλως πάντων... :D ;)
Τώρα, δηλαδή αν κατάλαβα καλά, σου γράφουν ότι είχε... πολύ υγρασία, μέσα στο... ενυδρείο? :confused: :confused: :confused:

To αγαπημένο μου systran :

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την έρευνά σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το ύδωρ συμπύκνωσης στις θερμάστρες jδger δεν είναι κανένα πρόβλημα. Περίπου η εφαρμοσμένη μηχανική παραγωγής occures αυτού του φαινομένου πολλές φορές. Η ανταλλαγή αέρα όταν οι θερμότητες θερμαστρών και δροσερός πάλι είναι κλειστές ένας λόγος επομένως. Επίσης θα έχετε το ύδωρ συμπύκνωσης στη θερμάστρα jδger όταν ο καιρός είναι πολύ υγρός κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες για σας. Εάν έχετε τις περαιτέρω ερωτήσεις παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με πάλι.

filoxenos
22-06-06, 14:46
Εγκό ντεν καταλαβένι Ελίννικοσ... ;) :confused:

crazyio
22-06-06, 15:31
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έσπασα με την μετάφραση .... χαχαχαχαχαχαχα
να σε καλά George :D

melitropos
22-06-06, 15:59
:confused: τι εκανα και βαρατε παλι?επειδη ηταν στα αγγλικα? πιο systran?:smt017

george
22-06-06, 17:12
Systran = αυτόματος μεταφραστής κειμένου
http://systran.otenet.gr/

Μιλάμε για πολύ γέλιο...αλλά για κάποιους που δεν γνωρίζουν ξένες γλώσσες βοηθάει να πάρουν μια ιδέα από το κείμενο !!

γαυρος
22-06-06, 17:56
καννιβαλισατε το ποστ του φον ζου!!!

το ζητουμενο ειναι η μεταφραση και το συστραν?:smt075

αφου σε διαβεβαιωσαν θαναση οτι δεν υπαρχει προβλημα,
ειναι δικη σου η αποφαση...
εγω αν τον κραταγα - τον θερμοστατη :D -
θαβαζα ενα δοκιμαστικο κατσαβιδακι μεστο νερο την ωρα που ο τζαγγερ ειναι ον.:smt073

αν δεν αναψει εισαι οκ...(λεμε τωρα):D:D:smt073

Nrgman
22-06-06, 18:02
Πάντως αν είχε πρόβλημα θα το είχες καταλάβει.

Θα είχε πέσει η ασφάλεια του δωματίου που έχεις το ενυδρείο.
Και δεν νομίζω να πάθεναν τίποτα τα ψαράκια σου.

melitropos
22-06-06, 18:09
Θα συμφωνησω με το Θοδωρη.
αληθεια το σι ντι εκεινο που σου ειχα δωσει παιζει τελικα η να το ξανακοπιαρω?

netblues
22-06-06, 20:42
Το χουμε ξανασυζητησει το θέμα.. Υπαρχει σε παλαιοτερο post.
Τα αγγλικα της jaeger προηλθαν απο γερμανικο systran.. το βαλατε και σεις μετα .. μυλος κυριοι.
Επι της ουσιας, παρατηρεις το γυαλι προσεκτικα για τυχον ραγισματα.
Αν δεν υπαρχουν και απλως βλεπεις μερικες μικρες σταγονες που δεν ρεουν, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
Προκειται για υγρασια που υγροποιηθηκε γιατι ο θερμοστατης εχει καιρο να αναψει.

melitropos
22-06-06, 21:35
μας τιμησες και ποσταρες?χμ...υποπτο....εχει καλως.
(το εψαξα αλλα στον λαβυρινθο των ποστ... δεν βρηκα κατι για την περιπτωση μου) αλλωστε θα μου ειχε χωσει λινκ ο λινκμαν...ε? ε? εεεεε ναι σιγουρα!!!!
αυτο θα κανω...ευχαριστω!!!:p

halvas69
22-06-06, 22:28
Τρέμε linkman.....χου χου http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10372&highlight=%E8%E5%F1%EC%EF%F3%F4%E1%F4%E7

klaz
22-06-06, 22:32
και αν θελεις να αλλαξεις λουκ....σπαστον με ενα σφυρι,και βαλε τα χερια σου μεσα......το θεαμα θα ειναι μοναδικο......:p:p:p:D

crazyio
23-06-06, 01:05
και αν θελεις να αλλαξεις λουκ....σπαστον με ενα σφυρι,και βαλε τα χερια σου μεσα......το θεαμα θα ειναι μοναδικο......:p:p:p:D

τέτοια λέγε και θα δούμε κανέναν καμια ώρα με μαλλί α λα Fido-Dido :D :D